8 responses to “Gör mig en tjänst

 1. appi skriver:

  Hjälper det?

 2. Cissi skriver:

  Kan inte se vad det är, min ruta är grå :/

 3. Ann skriver:

  Varför? På vilket sätt kan en # stoppa cancer? Eller 456 ”gilla” på ditt inlägg? Säger någon Ja till cancer förresten?

  1. Mona skriver:

   Äh, jag hade lite bråttom, jag menade att man skulle reposta, eller vad fasen det heter. Sprida så att fler tittade på tv-programmet och kanske kunde bli månadsigvare. Inte vara en sån surkärring nu Ann!=)

   1. Ann skriver:

    Åkejrå!

 4. Eb skriver:

  Jag kollade din insta, men fattade inget av ditt ”nej nej nej”:ande. Trodde du var ironisk och att du menade att du inte alls tycker att man måste stötta alla dina sociala medier bara för att man läser din blogg.

  Cancer säger jag självklart nej till. Jag har en ung släkting som precis är klar med cellgifterna och ska påbörja strålbehandling inom kort. Vilken kamp. Vilken styrka och ork som krävs, f.f.a. av den drabbade men även av anhöriga. Jävla skitsjukdom.

  1. monasuni skriver:

   Vi blev tillfrågade av Cancerfonden att spela in en ”Nej”-film eftersom galan heter Nej till cancer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *