Good morning hösten

Reklam … också …

img_0064

Så här sexig är jag i jobbhissen varje morgon. Blött hår, no smink och supertaggad att sätta mig bakom skrivbordet … not. Men, igår blev jag faktiskt glad. img_0067

Då kom nämligen mina Bering-ringar som jag beställde på smyckesmässan härom veckan. Vi säljer dessa på vår hemsida HÄR och jag ska berätta mer om dom i helgen. Världens smartaste idé. img_0070Jag passade även på att beställa ett par klockor, varav den ena också kom igår. img_0068

Synd att det inte framgår här men den har en sjukt snygg färg; grönblå … typ petrol. img_0110

Jag packade ner alla Bering-prylar och drog in till Wilmer Kaffebar. Jobbar bättre där. Malin, som äger Wilmer, är lite konstig. Hon äter sällan sina egna grejer. När hon ska äta så plockar hon bara ihop något från caféets kyl, aldrig något från menyn. De har en chèvre- och rödbetssallad som är to DIE for och igår åt hon den för första gången!img_0103

”Herregud, den är ju SKITGOD!” 

 

Märla.

 

Jag kunde dock inte koncentrera mig på att jobba då jag hade en taliban hemma som letade ihjäl sig efter sin nyckelknippa. Och som messade sönder mig … och ringde 14 gånger mellan sms:en. Jag är superkoncentrerad på jobbgrejer, därav mina korta svar.

avbild-2016-09-22-kl-19-27-59

rmavbild-2016-09-22-kl-19-30-53

Alltså, det GÅR inte att jobba med en unge som messar sönder hjärnan på mig så det var bara att packa ihop och dra hem.

 

Letade igenom hela huset, vände upp och ned på stövlar, gick ut och kollade igenom soporna, som jag slängt samma morgon … om utifall nycklarna råkat trilla ned där, men dom är gone. Totally. Märkligt med tanke på att hon använt dom för att komma in i huset. Givetvis är våra extranycklar utlånade. Givetvis är det specialnycklar vilket innebär att vi måste beställa dom från låsfirman som satte in låsen … för 15 år sen. Sen ska dom hämtas ut via rekommenderat brev.

 

Det går bra nu.

 

 

2

18 responses to “Good morning hösten

 1. Carina A skriver:

  Kontakta ditt medium, hon kan kanske hjälpa er att hitta nycklarna!

 2. Biggan skriver:

  Kolla så att inte chefen fått med sig dem/lagt i någon ficka. Kram

 3. PJAK/Anna skriver:

  Ligger dolda I någon form av jacka /väska. Av formen att döma mer troligen väska. Töm sak för sak. Någon har tagit I dem och lagt åt sidan för att sedan stoppa dem I väskan/jackan

 4. Cina skriver:

  Vad är det för specialnycklar undrar jag som är i branschen? Du borde kunna åka till låssmeden och kvittera ut en nyckel där så slipper du vänta på posten. Annars kan jag rekommendera ett Yale Doorman så slipper ni nycklar överhuvudtaget.

  1. Mona skriver:

   Jag är sjukt sugen på att skaffa det. Brorsan har. Måste undersöka.

 5. Anni skriver:

  Ni kan ju lugna er lite med att beställa nya nycklar fall ni hittar dom. Måste ju gå snabbare att få tbx dom utlånade.

  1. Mona skriver:

   Hantverkarna har dom …

 6. Maria skriver:

  http://skonahem.com/kok/sax-och-nyckelknepet-magiska-knepet-som-hittar-dina-borttappade-saker/

  Kanske ta en knippe med nycklar som inte är livsviktiga, ifall ni lyckas tappa bort de me från fönstret 😉

 7. Pi@ skriver:

  Pappa har lärt henne allt han kan ifråga om att tjata på mamma? 😀

 8. Sanna skriver:

  Skaffa Yale Doorman – bästa investeringen vi har gjort. Inga nycklar att tappa bort.

 9. Annica skriver:

  En vän till mig sprang runt i huset en morgon som en tokig och sökte bilnyckeln som var spårlöst försvunnen. Till slut fick hennes man komma hem från jobbet för att skjutsa henne. När de sitter där i bilen hittar hon nyckeln- i sin bh.

  1. Mona skriver:

   Jag har ALLTID min bilnyckel i behån. På riktigt.

   1. Norpan skriver:

    ÄNTLIGEN får jag höra att fler tycker att behån är ett bra förvaringsställe. Förvarar alltid min lypsyl där.

 10. Nettan skriver:

  Kollade in ringarna i shopen, jättesnygga! Men var fyller man i storleken på ringen man vill ha? Alltså inte storleken på vilka som passar varann utan ringstorleken…. Att 7 passar 7 fattar jag (tex) men min ringstorlek?…..är jag trög eller?
  /Nettan

  1. Mona skriver:

   Ska be Linda, som är ansvarig för Shopbox.se och som sitter på vårt kontor i Borås, att svara dig. Jag är inte så bra på det där…

  2. Mona skriver:

   Fick svar från vår Linda: ”Hon får kika på storleksguiden och se vilken storlek hon ska ha. Kan välja storlek ovanför köpknappen.
   Hon ska välja storlek på YTTERring alltså.”

 11. Johanna skriver:

  https://www.teknikmagasinet.se/produkter/leksaker-o-gadgets/coola-gadgets/keyseeker
  köpte en sån till min man då han alltid letar efter sina nycklar 🙂 finns även andra man kopplar till en app. ( om man nu har svårt att hitta kortet 😉 )

 12. Jennifer skriver:

  Får mig att tänka på när min bror tappade bort sina bilnycklar när har var på semester 35 mil bort. När han ska hem är nycklarna borta. Letar överallt, på golfbanan, huset och väskor. Näpp. Han fick lämna bilen och ta sig hem på annat sätt. Han beställer hem nya nycklar och när pappa och han kör för att hämta bilen stannar de på en mack, lite mer än halvvägs framme. När han ska betala, öppnaf han myntfacket. Och vad ligger där, om inte hans nycklar! (Sån här liten platt gammal nyckel)
  Jag dog av skratt!

  Så leta på självklara ställen. De kommer nog fram. Lägg en sax i ett fönster, det sägs öka förmågan att hitta, om man nu tror på sånt.
  Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *