Ful, fulare always fulast

image

Det här var mitt 16:e försök. Jag repeterar: SEXTONDE. På scoutheder. Personalen tittade på varandra och undrade vad jag var för dåre eftersom jag provade alla möjliga minspel. Det finns nämligen ytterst få människor som blir så genuint fula på bild som jag. Asså, jag är inte så vacker i verkligheten heller, men så däär ful är jag fan i n t e.

Den där bilden jag har i headern här ovan är inte fixad på nåt sätt, men fotografen var ett unikum. Uppenbarligen.

Skulle inte skada om de hade photoshop i fotoautomaterna här på mässan.

Man blir ju fan mörkrädd. Varje gång.

1

25 responses to “Ful, fulare always fulast

 1. thiah skriver:

  Mona… Du gjorde mig rädd idag. Ajabaja. Ligger i vilan på jobbet och ska läsa min favoritblogg och så är du ,poff, borta! Höll på att börja gråta. Tagit mig många timmar att hitta dig jue. Gaah sån tur att du inte helt slutat, då hade jag varit tvungen att söka upupp dig i finhooden nästa gång jag är i svea rike… Puss på dig!

 2. Helena m. 4 skriver:

  Prova utan brillor kanske?

  1. MonasUniversum skriver:

   Då ser jag vindögd ut!

 3. pia skriver:

  Äh lägg av. Du är ju skitsnygg på banner-bilden!
  Ha det bäst
  Pia

  1. MonasUniversum skriver:

   Jamen jag säger ju det; bannern är skitsnygg…

 4. cally skriver:

  Du är ju elakare mot dig själv än vad jag är (mot mig själv alltså)!
  Jag ser ut som bajs på bild och inbillar mig att jag ser bättre ut IRL, men jag börjar bli tveksam… så min lösning är att jag flinar som en idiot så fort jag ser en kamera, har fått för mig att det är bättre med en glad fuling än en sur fuling…
  jisses… självförtroendet är på topp här borta i Solna! 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   HAHAHAHAHA, ska fan börja göra samma sak!

 5. Camilla skriver:

  Stopp och belägg! Nu börjar det bli alldeles för många inlägg med felaktig självkritik! Du är skitsnygg och skitsmart, skärpning!! Tecken på utslitenhet på gång? Om du läser detta, maken, se till att ta extra hand om din skatt! För i H-e, jag menar naturligtvis din fru, inte deklarationen.

  1. MonasUniversum skriver:

   Darling, I wish. ”ta extra hand om” alltså.

 6. Katarina skriver:

  Ehh, hmm *harkel* Det var många år sedan jag insåg att det som syns på fotot faktiskt är det som andra ser i verkligheten.. Nåja, jag är i alla fall snäll! Och glad. Ibland.

 7. Bisse skriver:

  Jahapp, här har man varit borta och hälsat på barn och barnbarn och ska läsa blogg så här på eftermiddagen och så var den borta!!! Men vad vore livet utan google och länken på twitter 😀

  1. MonasUniversum skriver:

   Och gissa om jag blir glad för att du hittade mig. Har fått många mail och samtal från folk som har trott att jag varit helt puts väck. Så himla tråkigt.

 8. MonasUniversum skriver:

  Katarina: Haha, jag kissar på mig! Det var precis det som slog mig idag. Jag ser mig ju sällan i spegeln och får fan en chock varje gång!

 9. Anne skriver:

  Jag har köpt ny mobil och den har något som heter Facetime. Det innebär att jag av misstag ibland när jag ringer sig min egen bild i luren. Jag vill inte det! Och när jag ser den bilden vill jag inte att någon annan heller ska se den. Jag vill inte skrämmas.
  Men ibland är jag skitsnygg och det är du också. För skönheten kommer inifrån.

 10. Annicka skriver:

  Välkommen i klubben! Jag brukar blunda eller så får jag världens fulaste leende…

 11. Heléna skriver:

  Jamen då skickar jag väl en kommentar och berättar att jag lagt dig under favoriter. så jag snabbt hittar rätt 🙂 Och på bilden från mässan? tycker jag att du är litet lik Ann Hathaway, och hon är väl inte direkt skitful…

 12. Anne skriver:

  Tycker väl som du, med en extremt bra fotograf händer det att det blir bra bilder, men den där de har på mässan är nog även ett steg värre än den man fotas i på passkontoret. Båda gör att man ser ut som en förrymd fånge…

 13. COMPAGNIETMARIE skriver:

  Du e bäst, du lyckas få till det igen:)

 14. Camilla skriver:

  Om du inte är rädd att få kritik (vem är inte det iofs) så har jag ett förslag! Byt glasögonbågar, finns skitbilliga och bra på lensway, du ser arg ut i dom där, de du har på bannern passar dig mycket bättre, där ser du ”mjuk” ut, nu ser du ”hård” ut. Du är så mörk i dig själv att mörka bågar blir ännu mer. Ok? :0)

  1. MonasUniversum skriver:

   Thank you honey! Dom mörka (lila) är mina vardagsbågar, de andra, på bannern, är min finaglajer! Saken är den att det är skillnad när jag är sminkad och osminkad. Märker att jag behöver ha lite färg i plytet ju äldre jag blir, annars ser jag ut som på bilden i inlägget!

   1. Camilla skriver:

    Mona, man ska alltid ha finglajer…och smink om man hinner, förutom när man går till det lokala och köper mjölk eller svindyr frukost som iofs inte DU gör utan din man, dyr i drift den lille mannen he he…

   2. Camilla skriver:

    Men försvann mitt svar nu??

    1. Camilla skriver:

     Nämen där var det ju, så tokigt 😉 Har inte lärt mig din nya webbplats än :0/

 15. MonasUniversum skriver:

  Camilla, jag vet, men jag är lat. Dessutom älskar jag mina lila glajer. Köpte dom när jag var 43 kilo tyngre, så det är en aning stora dock.

 16. Stjärnstoft skriver:

  Vart på mässan ska man leta då?? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *