Friends on Fridays

Älskar när man har vänner som kommer när man som mest behöver det. I eftermiddags kom min trädgårdsmästarkompis ”K” med en jättekasse från Melanders Fisk i ena handen, och en kasse med champagne och vin i den andra handen. P1010321”K” vill absolut inte vara med på bild och jag har lovat att aldrig visa hennes ansikte, men är är hon. En människa som trots en lång tids sjukskrivning pga utbrändhet ändå slösar sitt sköra hjärta på mig. P1010323Medan jag målade naglarna …P1010339…och färgade håret, så fixade hon fredags-taco på hennes vis: IMG_4907P1010344Jag åt som aldrig förr medan talibanen fick en lektion i hur man äter hummer.P1010348

Nisse låg intill och chillade. Lite senare på kvällen kom ”K”s sambo och maken hem.

 

Helgen kunde inte börjat på ett bättre sätt, tack ”K”!❤

1

11 responses to “Friends on Fridays

 1. Anne skriver:

  Utan att ha träffats tror jag du ger otroligt mycket energi till de som betyder något för dig varför jag tror att fröken K åker hem med mer energi än när hon kom och det är precis vad hon behöver som utbränd. 😀

  1. K skriver:

   Precis så är det Anne.
   Det är liksom ingen envägs kommunikation, den energi och kärlek jag ger får jag alltid tillbaka tiofalt och mer ändå av Mona och hennes familj.
   Då har jag plötsligt mer att ge och får då ändå mer tillbaka.
   Kram till dig Anne.
   Tack för igår Mona😘

   1. Anne skriver:

    Kram till er båda 💚

 2. Alexander skriver:

  Gott👍❤️👍
  Jag kände inte igen dig först med håret uppsatt 🤔 😍

 3. Katta skriver:

  Vad har din vän K för byxor 😍 har du en bättre bild på dom.?

  1. Mona skriver:

   Det är ju dom haremsbyxor som jag pratat om här i bloggen! Går inte att köpa i Sverige…än..

   1. Elin skriver:

    Hittade snarlika, eller kanske till och med lika på en butik i Sundsvall
    http://www.hemfinahem.se/catalog/index.php?cPath=301_303&osCsid=u0nmcsc6qcbmulomc83k9nmhu1

    1. K skriver:

     Inte samma, men jag har sådana oxå, de är något kortare mer 3/4 men jättefina, tyvärr är de lite ”opålitliga” för de har ingen innerbyxa vilket gör att tyget som har slitsar lååångt upp på låren gör att man lätt flaschar hela rumpan vid en vindpust eller om man har otur när man sätter sig…
     Japp, talar av egen erfarenhet. Tyvärr🙄

   2. Ulrika skriver:

    Vilken härlig kväll ni verkar ha haft! 💕K:s byxor ser verkligen ursköna ut!! 👍🌞

 4. emma skriver:

  Alltså Mona!!!Du är så sjukt jävla snygg!!!O byxorna..vill ha!!!😍

 5. Kalla mig gärna knasig, men du är urläcker i frisyren där du färgar håret, så tycker jag du ska ha det jämt. 🙂 Nej jag skojar inte, hot, funky mama!
  Charlotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *