Formex, dag 3 … the väry last day

Well, igår åkte jag extra tidigt till mässan för att kunna gå runt och fotografera lite. IMG_7667

H u r stora är oddsen för att min blus fastnar i säkerhetsbälts-mojen och inte följer med upp när jag knäpper loss mig?!IMG_7668Fick slita loss blusen. Morr.

 

Väl inne i montern tog jag med mig kameran och började knalla runt för att fota höstnyheter i olika mintrar. Problemet är bara att man alltid stöter på folk man känner och då stannar och snackar med allt och alla. Alltså hann jag inte med så mycket fotograferande. IMG_7673Det här ovan är en av två favoritmontrar. IMG_7379IMG_7378IMG_7376IMG_7380IMG_7381IMG_7674IMG_7678IMG_7688IMG_7692IMG_7687IMG_7685IMG_7675IMG_7703IMG_7681Det är kanske inte riktigt allt man gillar här på mässan….IMG_7679Inte ens jag, som den bling-queen jag är, går igång på ovan…IMG_7682IMG_7698IMG_7697IMG_7700Det här däremot, d e t är snyggt! Det ovanför alltså. Lampfoten i trä nedan går fetbort.IMG_7701IMG_7706Igår var en lugn dag. Först fattade jag inte alls varför tills jag tyckte att det var lite väl många män i shorts och någon berättade att det var 26 grader varmt ute. IMG_7717Som vanligt förgylls mina mässdagar med läsare som kommer förbi och det är verkligen jättekul! Ovan är Ann-Sofie, själv utställare. IMG_7743Och så trogna och fina Kicki som har butik i Karlstad. Ett vandrande stort hjärta. IMG_7738

Carima, till vänster, har varit utställare i hundra år, men denna mässa hoppade hon över och var där som kund i stället. Här med Pons-Carmen. IMG_7736Givetvis kom en av mina favoritmänniskor i mitt liv, Annika som driver Kingswood Inredning på Ekerö IMG_7714Jag hann gå en liten sväng för att hälsa på Cream-brudarna; Kicki och Lena. Två av mässans absolut trevligaste människor. Första gången vi träffades, för några år sedan, ska jag berätta om i ett annat inlägg för det är en rolig historia.IMG_7750Jag hade det lite körigt igår eftersom en av jobbarkompisarna fick migrän och var tvungen att bli hämtad vid lunch. Det ställde till det lite och mitt i all röra kom jag på att jag skulle på ett viktigt möte inne i stan. Kastade mig i bilen bara för att hamna i en jättekö pga en trafikolycka. Jag, som alltid passar tider, fick råpanik. Skulle på en casting-grej och det var inte läge att komma försent.IMG_7747Köerna tog f-n aldrig slut så jag blev en timme försenad. Sjukt irriterad men det löste sig.

 

OJ vilket kul möte det var. Konkurrensen var stor så jag har inga större förhoppningar men får besked om två veckor. Till dess måste jag vara tyst.

IMG_7753

Helt slut efteråt åkte jag hem, andades i 10 minuter och tillbaka in till stan. IMG_7758Till Wilmer Kaffebar, som Malin har. Hon fyller år idag och hade tjejmiddag igår. Hon hade minsann sett Ernst bygga ett kräfttorn och skulle göra ett likadant.IMG_7762Fredagen avslutades med mycket skratt och en skitgod efterrätt.

Idag lördag och sista mässdagen. Klockan 17 stänger vi sen blir det åka av här inne i alla tre mässhallar. ALLA vill hem och packar ned i rekordfart. Vår ena monter, som kommer ta 4 timmar att packa ihop, åker vidare med DHL till Norge i natt, medan det jag har i min monter tas hem i kväll. Eller ja, det mesta, resten hämtar jag i morgon.

 

Allt medan det är härlig, ledig lördag för er, så njut!

29

10 responses to “Formex, dag 3 … the väry last day

 1. kristina skriver:

  Tacka vet jag stora goa havskräftor!
  De små röda kan jag vara utan.

  1. Mona skriver:

   Dom var dock supergoda!

 2. Ragdoll skriver:

  FAst de där röda sakerna som hängde i tornet är inte kräftor! Det är förvuxna gråsuggor! Havskräftor, det är riktiga kräftor det! Så det så!

 3. Annsofie skriver:

  Jättekul att få träffa dig, blev lite ”starstruck” 🙂 hoppas vi ses igen, puss 🙂

 4. Mikaela skriver:

  Lugn och ledig, jag har jobbat jag :p

 5. Lisa skriver:

  Du råkar inte minnas vilken leverantör det är på bild nr 5?😁 Drinkvagnen bredvid vit skänk/byrå?
  Vore sååå tacksam att få veta, så snygg! Exakt vad jag letar efter! 😊

  1. Mona skriver:

   Tänk för att jag råkar komma ihåg! Den kommer från THG.

   1. Lisa skriver:

    Men Gud så underbart!! Tusen med tack! 😊

 6. PJAK/Anna skriver:

  Då kanske du vet vilka som har pennorna också???

  1. Mona skriver:

   Host, host, näää, dom jag jag bara förbi som hastigast, sorry. THG är en favoritleverantör så deras grejer brukar jag ha koll på…=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *