Förlåt mig Johanna Toftby

Jag följer Johanna på Instagram. Vi känner inte varandra men jag tror att vi blivit presenterade för hundra år sen. Vi har inte så mycket gemensamt mer än samma smak när det kommer till ett visst väskmärke och även samma smak när det kommer till inredning. Eller ja, MIN stil och inte makens … som jag fått genomlida de senaste 18 åren. Fram till i år då allt ska bytas här hemma. ”The Year of The Wife, just saying!” brukar jag säga när han muttrar om att jag köper och byter ut för många grejer.

 

Hur som. Igår fladdrade hon förbi på Instagram och jag noterar att hon lagt upp en video där hon tränar. Hon är min raka motsats: älskar träning. Jag hatar träning. Gick dock tillbaka till den där frekvensen flera gånger och tänkte: ”hur jefla svårt kan det där vara?! Det ser ju löjligt enkelt ut, hon kanske inte är så vältränad ändå …” Inte det minsta avundsjuk på hennes kropp.

IMG_8568

Dagen gick och jag kom hem. Som vanligt av med alla kläder och på med sexy-housewife-stassen not. När jag kom ned till vardagsrummet for fan i mig. ”Herregud, jag ska visa att det där är en baggis.” 

Alltså. Kan ju säga att jag är jefligt tacksam för att jag inte spelade in det där i slow motion. Sweet Lord, jag ser ju ut som en elefant på crack. Alla låren lossnade nästan från skelettet och plattröven slog i golvet.

 

Jag lovar på heder och samvete att a l d r i g mer tänka stöddiga tankar Johanna!

1

28 responses to “Förlåt mig Johanna Toftby

 1. Linda G skriver:

  Hur många lår har du?

  1. Mona skriver:

   Två, men de är så stora och sladdriga så man kan tro att de är fyra. Typ.

 2. Sanna skriver:

  Döööör. : D

 3. SkruttAnn skriver:

  Skrattar på mig. tack för att du förgyllde min dag med dina senaste inlägg :-D. Jag älskar hur du alltid bjuder på dig själv!

 4. Maria Ekdahl skriver:

  Haha…alltså, du är för härlig…Det är inte så lätt som det många gånger ser ut. Träna, äta rätt, vara smal…det finns en uppsjö av saker man bör göra för att vara ”rätt”. Jag har alltid hatat att träna. Det enda jag gjorde innan amputationen var att rida. Jag älskar att rida, för min del var det mindfulness. Jag kommer sakna det mest. Att få rida ut i skogen, total tystnad och det enda som hördes var hästens hovar och kvittrandet ifrån fåglarna. Jag avskyr min sjukdom ibland.
  Många kramar till dig och tack för det goda skrattet ♥

 5. Klockrent =) Underbart inlägg med stor dos självdistans, det gillar jag =)
  Själv försöker jag få löpningen till en vana innan jag ger mig på saxen … =)

 6. Jeanette skriver:

  Hallå!
  Du måste ju ha skor på fötterna! ???

 7. Snigel skriver:

  Det här inlägget borde märkas med NSFW (not safe for work) – jag kissade nästan på mig när jag pep av tillbakahållet skratt!

 8. Eb skriver:

  Du är skitsnygga lår! Bara så du vet! Du har fantastisk kropp, som bär dig dit du vill och som står ut med dig på alla sätt och vis.
  I övrigt tycker jag att du ger övningen ett bättre namn än ”saxhopp”, nämligen ”hoppsan, Nisse”.

 9. Bellsan skriver:

  För mig som gravid är klippet en fantastisk knipövning 😉

 10. #eva skriver:

  Haha bäst idag!! Härligt att du bjuder på dig själv Mona. Tror nog kläder och inredning roar dig mer än saxhopp ? Och du, blev så glad när jag häromdagen läste att du är så nöjd med betongborden och lampan ❤️ ❤️

 11. Alex skriver:

  Har jag sagt att jag älskar dig!??

 12. Anni skriver:

  Du måste hoppa fortare ?

  1. monasuni skriver:

   Hoppa fortare?! Är’u galen, då bryter jag lårbenshalsen!

 13. Malin B skriver:

  Vet du att jag har en ny favoritbloggerska?!
  Det är DENNA! Du kan konsten att muntra upp.

 14. ullis skriver:

  Hahqhahahahahaha! ! Mona ILove you!!

 15. Smultronblomman skriver:

  Hur gick det med sessionerna med den där läckre PT:n?

  1. monasuni skriver:

   Åt helvete!

 16. Åsagåsa skriver:

  Underbara du! ?

 17. Ann P skriver:

  Kan inte sluta skratta

  1. Mona skriver:

   Du, nästa gång du kommer hem till mig ska du och jag göra det där TILLSAMMANS. Och så ska jag spela in det och lägga upp här i bloggen.

   Då ska vi se vem som skrattar sist, hehe!

   1. Ann P skriver:

    HAHA!! Deal

 18. Ragdoll skriver:

  Ha ha ha! Tack för dagens skratt! I lööööv jo! Tack för att du bjuder på dig själv! ???

 19. PennyP skriver:

  ? Fantastiskt!

 20. ia-Maria skriver:

  Den bästa träningen är den som faktiskt blir av, sägs det.
  (men ibland undrar man ju…)
  I vilket fall som helst är Du bästa träningen för mina skrattmuskler!

 21. Jessica skriver:

  Haha, själv fick jag göra dagens knipövning när jag såg detta ???

 22. Johanna Toftby skriver:

  Hahahah älskade du!! Detta såg jag IDAG!! Letade efter ett pastarecept och sökte på mig själv och pasta, hahahah så kommer detta. Upp. Men så trevligt det ändå blev 🙂
  Du är grym!
  Stor kram på dig

  1. Mona skriver:

   Well, det har ju runnit en del vatten undrar broarna sedan den kommentaren…kompis!❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *