Flickor, do you trust me?

Nu är ni några hundra ute i landet som knatar omkring med mina ponchosar och jag är sååå glad över att jag lyckats fixa en så bra kvalitet till kalaspris. Och det är ju klart, utan mellanhänder så kan man lägga sig på ett mycket lägre pris.

 

Eftersom jag får många mail från er om hur nöjda ni är tänker jag köra en vända till. Denna gång tänker jag vara wild’n crazy och ta hem några färger som jag inte ens har fått samples på och det är här ni kommer in i bilden. Om ni vågar lita på mig. Och det är först till kvarn som gäller här nu.

 

Jag tänker ta hem den här rosa, MEN; den kan jag bara få 50 stycken av så det gäller att vara snabb om ni ska ha någon!

FEDF14007-Z1124.rosa

IMG_0440

Den här olivfärgade (apsnygg i verkligheten):FEDF14007-Z1121 GrönIMG_0431

Och så de jag inte har fått några prover på:

 

Två varianter av grått samt en i petrolgrönblå, och det är här jag chansar. Har bara fått tre små färgrutor på mailen men då leverantören är pålitlig med färg och kvalitet så tänker jag ta risken.

 

En lite ljusare grå:

Skärmavbild 2015-11-04 kl. 17.25.16

En stålgrå:

Skärmavbild 2015-11-04 kl. 17.25.23

Sen den här spännande färgen som heter Lake. Mer åt petrolblå ..grön. Verkar sjukt snygg.

Skärmavbild 2015-11-04 kl. 20.21.02

Har idag smörat järnet för tillverkaren och han ska snabbtillverka ett sample i Lake-färgen, eller Petrol som jag har döpt den till på vår hemsida. Så fort den kommer ska jag fota mig själv i den för jag är övertygad om att den kommer sälja sa*an när ni får se hur den ser ut på …

 

Nytt denna gång blir den här modellen och innan ni skriker rakt ut så ska jag tala om hur jag tänker. IMG_0424

Hade redan från början bestämt mig för en poncho med lös krage. Tills en kompis, som kan det här med design, kläder och kroppsform, berättade att ja, det är jättesnyggt med en lös krage men då ska man helst inte har några pluskilon eftersom det får en att se aningen större ut än vad man är. Jag har inte råd att ta in både och, inte just nu, så jag har valt den här modellen som kommer kostar 1995 kr (de andra ponchosarna kostar som vanligt 1295 kr men den här har lite mer tyg och så tillkommer tillverkningen av kragen):

 

Jag har haft på mig den i två dagar nu och under dessa dagar har jag fått flera komplimanger. Notera att det går en söm på ena sidan. Som en detalj. Man kan välja att han den längs ena axeln, som jag har på bilden, och då få en ”trekant” fram och bak” för att dölja plattröven, eller så har man den rakt ned på ryggen. Färgen heter Bränd orange. Jag tar in den i flera färger. Så klart.

 

Ni som är nya här kanske bör upplysas om att det är en extremt hög cashmerekvalitet och hade de sålts i butik skulle de kosta ca 2.495:-/2.995:- (för den med krage). För att tillverkaren ska kunna garantera leverans före jul måste jag lägga beställningen denna vecka. Alltså ca 5 veckors leveranstid även denna gång. Många av er väljer Klarna för att inte behöva ligga ute med pengarna innan den kommer, men det avgör ni själva.

 

GIVETVIS får man returnera om man inte tycker om den. Fattas bara annat.

 

HÄR kommer ni direkt in på sidan.

 

1

54 responses to “Flickor, do you trust me?

 1. Bitta skriver:

  Både petrol och oliv tycker jag ser riktigt snygg , jag kan dock inte lova att jag handlar där spelar jobb och lite annat in men jag hoppas jag kan köpa 🙂 Väntar just nu spänt på mitt paket , har alla ponchosar gått iväg ?

  1. Mona skriver:

   Ditt kommer i nästa vecka. Måste få iväg de sista först!

   1. Bitta skriver:

    Bra då vet jag , känner mig som ett barn på julafton när man vet det är på gång 🙂

 2. NinaPx skriver:

  Ok. Älskar min grå. Måste ha en rosa!!! Blir födelsedagspresent till mig själv….men jag hittar den inte att beställa på sidan????

  1. Mona skriver:

   Skynda skynda, gå in igen, inte så, många kvar!

   1. NinaPx skriver:

    Funkar inte så gissar slut då…. 🙁 f-n också! Ursäkta språket..

    1. Mona skriver:

     Nä, du måste gå ut och in. Ser att den ligger uppe och det finns några kvar!

     1. NinaPx skriver:

      HaHa. .Den här idioten hade ju lyckats lägga 9 st i varukorgen innan jag fattade att jag var tvungen gå till kassan.. blev lite väl dyrt så ändrade till 1 och födelsedagen är räddad! Tack för snabb återkoppling. Må gott o ha en fin dag!

     2. Mona skriver:

      Haha, du är ju störd!

 3. Catarina Thors skriver:

  Finns inte den olivgröna att köpa eller är den redan slutsåld?

  1. Mona skriver:

   Jag missade att lägga upp den, nu finns den!

   1. Catarina Thors skriver:

    Inte för att vara tjatig men jag vill köpa den olivgröna MEN jag får inte upp den i webshopen.

    1. Mona skriver:

     Va, jag ser att den ligger uppe. Har du provat att gå in och ut igen?

    2. Catarina Thors skriver:

     Nu fungerade det å nu e den min! 🙂

 4. Angelica skriver:

  Mona, de gråa färgerna är inte samma som den gråa du haft förut eller :)?

  1. Mona skriver:

   Njae, jag har har valt en lite ljusare och en inte fullt så mörk som den du pratar om var.

 5. Celia skriver:

  Hej!
  Har sedan tidigare poncho i beige/cage late supernöjd skulle vilja ha den i rosa men hittar den inte på hemsidan. Är jag ”blind” samt är den i modellen med krage? Kramar Celia

 6. Akå skriver:

  Hej, hittar inte den gröna när jag vill beställa? Har du missat eller har jag? Kram

  1. Mona skriver:

   Helvitti, fixar genast!

 7. Jeanette skriver:

  Mona du är så jävla snygg i dina ponchosar:)

  1. Mona skriver:

   Tack, vad gullig du är!

 8. NINA skriver:

  Jag tycker inte om ponchosar :o(…men jag diggar verkligen 48-7 jackorna.Jag skulle vilja ha en till…kan du ordna ngt schysst pris? :o)

 9. Pernilla skriver:

  Jag är sugen på orange och olivgrön med polokrage… Men jag undrar forfarande om du kommer stå o sälja i Bromma Blocks i Juletider…. Så jag kan komma o shoppa där och klämma o känna lite IRL….och handla fler ljus… Och även den däringa bajssprajjen som du pratar om…vem behöver inte en sån liksom i pinsamma situationer ….

  1. Mona skriver:

   Näpp, kommer inte att stå där. Du får komma upp till kontoret istället. Jag har ju EN med polokrage, så du får klämma och känna på den..hojta till före bara. Har stora bajssprejer kvar, dock inte så stora att de inte funkar i en handväska.

   1. Pernilla skriver:

    Ok! Ja det kanske jag ska ta och göra! Mailar dig självklart i god tid innan isåfall! Tack ❤️

 10. Pudeltanten skriver:

  Nu har jag inte för avsikt att köpa en poncho, och det beror just på kragen… Den ena saknar krage, och då skulle jag bara gå och dra i den och joxa för att det skulle hänga snyggt. Den andra har då en polokrage som man ska dra över huvudet, krångla till frisyren, fastna i örhängen och känna sig allmänt strypt och varm om halsen, gaaaaah!
  Men den rosa var väldigt fin 😀

  1. Mona skriver:

   Du är en jävla tråkkärring!

   1. Pudeltanten skriver:

    Aj nöööööu, bäjbi! 😉

 11. Cissi skriver:

  Måste ju så klart ha den i petrol, har lagt en beställning 🙂

  1. Mona skriver:

   Vet du, jag tror att den är sjuuukt snygg i verkligheten och vid sidan av aubergine och rosa kommer den bli min favorit!

 12. Ankie skriver:

  Yeey!
  Order lagd på den rosa?Alltså alla bruds här inne! Äre inte dags att ha typ ett ponchokonvent med ponchogurun så snart vi fått våra nyss beställda godingar!? Så vi kan få ses och beundra varann?
  Va va va??
  Kram på er, och Mona tack för den rosa! Du kommer förstå när vi ses ngn gång?
  Ett liten idé bara.. Vad sägs om en blingponcho??

  1. Ulrika F skriver:

   Jag kommer på ponchokonvent! Himla kul idé 🙂 Har fått hem min, men ej haft möjlighet att hämta ut ännu, längtar så!! (Den där orangea tog jag)

 13. Inqa skriver:

  Har precis hämtat ut min aubergineförgade poncho, och herrejävlars vad nöjd jag är. Lätt värd varenda liten krona, så det kommer bli en petrolfärgad som födelsedagspresent/julklapp till mig själv. ?

  Beställde även en tan-can som fanns med, men vad hände med poopourisprayen? Körde du inte en månadskampanj i september där en bajsspray skickades med vid beställning av tan-can? (Inlägg 13/9 20.25) Bara en liten fundering, är supernöjd i övrigt.

  1. Mona skriver:

   Det är vi som har slarvat, förlåååt. Kan du maila mig, mona@hemslojdsprodukter.se så fixar jag det på måndag. (”Ledig” i morgon..)

   1. Inqa skriver:

    ?

    Mailat ?

 14. Tove skriver:

  Har också hämtat min och är jättenöjd! Helt extremt skön kvalitet. Visste inte ens det fanns sånt material. Tack Mona!

 15. Tinna skriver:

  Mona den olivfärgade utan krage är min…
  Passar den tror du – den går ju inte att beställa… Kolla!
  Hör av dig om jag kan beställa den
  Tinna

  1. Mona skriver:

   Klart du kan beställa och ja, den passar dig!

 16. Agneta skriver:

  Fick min orangea idag men den får tyvärr gå tillbaka. Kände mig som ett hus i den, och färgen var mkt skarpare än jag trodde, nästan röd. Synd, ser ju så snyggt ut på andra….

  1. Mona skriver:

   Ingen fara, skicka tillbaka den du. Supertråkigt att den inte passade.=/

 17. Anette skriver:

  Jag har försökt beställa en rosa flera gånger under dagen men jag får bara ett felmeddelande att jag måste godkänna era villor innan jag kan gå vidare. Problemet är att jag inte ser nån jäkla stans att godkänna det! & nu har jag garanterat missat min chans att få en rosa poncho till jul…. ?

  1. Mona skriver:

   Hmm, jag ser ju inte det du ser eftersom jag är admin, men kan någon av er andra hjälpa till här? Du gör något galet, men jag kan inte fatta vad. Anyone else?

 18. Camilla skriver:

  Jag bor i ponchonas förlovade land, men hittar inga som är så snygga som dina! Önskar verkligen att jag hade råd att beställa en, men i den takten stålarna rullar in nu får jag väl vänta tills jag fyller 40.. Och det är mååånga år kvar tills dess!

 19. Karin skriver:

  Men fy Mona vad elakt!.. Började läsa ditt inlägg och såg den olivgröna ponchon och tänkte att DEN är min! Men sedan läste jag vidare och då såg jag ju den petrolfärgade, så nu vet jag ju varken ut eller in. Båda är ju liksom min färg..

  1. Mona skriver:

   Ta den petrolfärgade, mer ovanlig!

 20. SoP skriver:

  Hur pass tajt är kragen? Jag får lätt panik när en krage sitter åt ?

 21. Anna skriver:

  Är Laken slut blir jag sur på dig hela helgen!

  1. Mona skriver:

   Hahahaha, än så länge finns det kvar.

   1. Anna skriver:

    Bra för jag har beställt. Så hoppas jag att den andra är på väg. Fast än har jag inte läst mailen hemma….

 22. Juliana skriver:

  Mona! Jag är desperat! Fick fel färg. Har du redan hunnit skicka iväg nästa beställning till leverantören?

  1. monasuni skriver:

   Don’t worry, jag fixar!

   1. Juliana skriver:

    Underbara! Mer finns på mail! Tack!

 23. Sarah Svedin skriver:

  Har (som alla andra) köpt en plommonfärgad till mig själv. Alltså, tack! Den är fantastiskt mjuk, skön, värmande, tjusig, praktisk (nåja) och alldeles underbar! Bra pris-verkar tålig och jag hoppas den hänger med mig länge.
  En återkoppling, jag tyckte lappen var lite för stor. Hellre en längre, men inte så hög. Eftersom den var fäst i två punkter o en söm lossnade så hänger den som en liten tunga 🙂

  1. Mona skriver:

   Tack för input, jag har bett dom ändra den. Och du, jag är så glad över att ni gillar dom här. Har bara fått två returer där folk har ångrat sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *