Fifan så sur jag blir

I TVÅ OCH EN HALV TIMME har jag suttit och skrivit ett långt bildinlägg och när jag är nästan klar så trycker jag på Spara Utkast. Efter en stund går jag in igen och upptäcker att endast inledningen är kvar. What the fuck liksom.

När jag gör såna här ”dagen-i-bilder”-inlägg så tar det sjuuukt lång tid. Det var nån förståsigpåare som påstår att bildinlägg gör man när man inte har nåt att skriva om, typ utfyllnad. Och varje gång jag gör ett sånt så tänker jag på den där personen och undrar om hon är helt dum i huvudet. Just för att det tar en sån evinnerlig tid.

Förbannadesjävlaskit.

Hejdå

0

9 responses to “Fifan så sur jag blir

 1. Zandra skriver:

  NEEJ! Va f-n, jag som gillar dina hela-dagen-inlägg. Tänkte komma förbi och spana in dig i Bromma nån dag 🙂

 2. Åsa C skriver:

  Stackars dig. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig…

 3. tiajajja skriver:

  Åh så jävla störigt..men jag väntar kvar tills du pallar göra om inlägget igen.
  Samma sak hände mig i går..dock inte så avancerat inlägg med bild men all jäkla text bara drog iväg….
  Ha en bättre lördag:-))

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  lyxfru eller hemmamamma?

 4. svedski skriver:

  Skitgrej! Hur funkar det, går det inte att spara flera gånger under tiden som du skriver inlägget? Jag har sen barnsben alltid blivit imatad ”sparasparaspara!!!” så jag kör ctrl+S efter var och varannan mening när jag skriver i Word. Skriver ju sällan blogginlägg, men på blogger sparar den ju automatiskt typ var tredje minut också…

  1. MonasUniversum skriver:

   Jag gjorde så i Blogspot: sparade hela tiden. WordPress funkar annorlunda. Man trycker på Spara Utkast, vilket jag alltså gjorde, men endast när jag var klar. Det här har hänt ett par gånger förut, så nu tänker jag köra control c innan jag sparar, uifall att..Jag blev så jävla sur så jag var tvungen att gå och lägga mig.

   1. svedski skriver:

    Mmm, ctrl+c har jag också lärt mig, skrev väldigt mycket dagbok på en community för några år sen och där fanns inte heller sparaknapp. Så jag hade som vana att då och då köra ctrl+a ctrl+c och sen fortsätta skriva. (Fan vad haj man känner sig med kortkommandon!)

 5. Chihuahuakvinnan skriver:

  Älskar dina bildinlägg så jag är glad för att du kämpar med dem
  *kram*

 6. Sara skriver:

  Det går utmärkt att spara under hela arbetets gång även i wordpress. Spara utkast och sen updatera. Gör det så ofta du vill och kan under tiden du skriver. Men som någon annan sa, så sparar ju wordpress automatiskt hela tiden också. Konstigt att den inte gör det för dig….

  1. MonasUniversum skriver:

   Efteråt så tryckte jag på texten under där det stod nåt om ”senaste versionen”, eller något i den stilen, men då kom i alla bara de första raderna ur inlägget upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *