Fanny Fanny Ek – the sunshine in my smyckeskrin

När jag stod i montern igår kom Fanny Ek förbi. Hon, den däringa smyckesdesignern som jag hittade på mässan i augusti, if you remember.IMG_3215IMG_3227Då hade hon en kompanjon som var den som skötte alla businesskontakter. Jag skulle ju börja sälja Fannys smycken men fick ingen respons, trots femtioelva mail. Var lite besviken över det då hennes smycken är de absolut snyggaste jag har sett på många, många år och jag har svart bälte i sånt här, trust me.

 

Mycket som finns på marknaden är same same men två stycken sticker ut: Caroline Svedbom med sina Swarovskistenar och Fanny, som också bara använder Swarovski men som har en helt unik design. Ingen annan gör det hon gör och hon är verkligen skitduktig. Jag får SÅ mycket komplimanger när jag t ex har en sån här på mig: p-610-ioaku-ring-meteor-gold-green-mix_1Smyckena är dessutom prisvänliga varför jag är förvånad över att inte fler har upptäckt henne.

 

Det visade sig att kompanjonskapet upphört och Fanny sköter nu sin business själv. IMG_3233IMG_3221IMG_3222IMG_3230IMG_3229IMG_3219Alltså, dom här armbanden. To die for. IMG_3224

2016 ska bli det året jag kommer göra allt för att sprida hennes produkter och jag utnämner härmed mig själv som hennes officiella ambassadör.

 

Ähum, kanske ska fråga henne först!

0

15 responses to “Fanny Fanny Ek – the sunshine in my smyckeskrin

 1. Annika skriver:

  Så vackra smycken, vill ha dem alla! Börja Absolut sälja dem och förstås med leverans utomlands också tack 🙂

  1. Kattis skriver:

   Ja lite leveranser utomlands skulle inte skada 🙂

 2. Sara skriver:

  Hur upplevde du den här spraytan jämfört med Tancan? Ha en bra mässdag /Sara

 3. ÅsaC skriver:

  Åh, jag vill gärna ha det där guldfärgade halsbandet.

 4. Ulrika F skriver:

  Hello! Här kommer lite mer sunshine.. Från Miami 😉

 5. Nelly skriver:

  Skitsnygga?
  Skriv när du får in dem i shopen

 6. Smultronblomman skriver:

  Jättesnygga!!

 7. Bibbi skriver:

  Vill-ha-snygga! 😀

 8. Ella skriver:

  Wooow – snart i en norrländsk kvinnas smyckeskrin – i hope…;) /Ella

 9. Annika skriver:

  Fantastiska, halsbanden! <3 Bra att veta om henne inför kommande framträdanden osv. =)

 10. Eva skriver:

  Hur uttalar man ioaku? Dum fråga kanske men kan inte få ihop det på nåt sätt.

  1. Mona skriver:

   Aj Oh..k you. Hon heter ju Fanny EK och ek heter ju OAK på engelska. I stället för I love you så heter hon alltså I OAK U! Inte alls en dum fråga och jag hade grymma problem i början!

 11. Elin skriver:

  Ett tips på en monter du borde kika på är ALTI smycken. Skitduktig tjej från Sundsvall som ställer ut för första gången på Formex

 12. Fröken Lena skriver:

  Supercoola smycken.
  Men herregud människa vad snygg och brun du är och brynen blev ju galet bra. Du får fasen inte komma på till mig på måndag. Kommer känna mig asful. Nu måste jag akutspraya Tan Can innan och färga brynen. Det är en sak som är säkert.

  1. monasuni skriver:

   Haha, bra kamera vettu! Du, känner du Anna-Carin på Pearls for Girls?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *