Ett trevligt samarbete – BookBeat

När jag reser lyssnar jag alltid på bok. Alltid. Enda gångerna jag kan slappna av ordentligt. För några månader sedan fick jag en förfrågan om jag ville göra ett samarbete med BookBeat. Jag hade tänkt säga nej men gick in på hemsidan och kollade. Jo, de verkade seriösa. Den här typen av tjänst tillhandahålls av flera företag på marknaden idag så vad var det för speciellt med dessa? Tänkte jag. Läste på lite om bolaget och dess utbud och bestämde mig för att passa på och testa i samband med resan till Nicaragua. Innan jag bestämde mig.

IMG_6438

En förutsättning för att jag ska lyssna på bok är att man ska kunna ladda ned och lyssna och läsa off line. Rätt självklart om man sitter på en never-ending-flight till Nicaragua. Jag började med Jens Lapidus. Gillar honom eftersom han uppenbarligen har rätt bra insyn i den kriminella världen.IMG_9103

…. och såg ut så här den större delen av vår resa ned … (och hem) som varade i 24 timmar … åt båda hållen.

IMG_6022

Har dessutom marknadens bästa hörlurar som utesluter allt brus. Det känns som om man är helt inne i boken eftersom det bara är uppläsaren och jag närvarande. Man hör inte ens kaptenen.

 

 

BookBeat har ett utbud på flera tusen böcker, så jag hann med ytterligare en;IMG_6001

Usch, den berörde mig mycket och jag fick en dålig smak i munnen efteråt.

 

 

På vägen hem var jag inne på min 5:e bok men hann hann inte blir klar så jag har använt lite tid här och där nu här hemma. IMG_8905IMG_8894IMG_8902Tack förresten för alla tipsen, valde helt efter era förslag! Jag har laddade ner appen både i iPaden och i mobilen. Älska valmöjligheten.IMG_8906

Hur som. Jag har nu sagt ja till ett samarbete och varför då kan man undra. ”Same, same but different” säger jag. Det är nämligen så att jag kommer stanna hos BookBeat. Bortsett från ett jättebiblioteket och att tjänsten är enkel att hantera så är det ett Bonnierägt företag. För mig betyder det trygghet.

 

Ett samarbete innebär det givetvis ett erbjudande till er!

 

LYSSNA FRITT 1 MÅNAD

√ Lyssna och läs så mycket du vill

√ Välj bland tusentals böcker

√ Ingen bindningstid. Kom igång direkt!

 

Klicka HÄR och du kan sätta igång direkt. Återkom gärna till mig om några veckor. Vill höra vad ni tycker.


1

24 responses to “Ett trevligt samarbete – BookBeat

 1. Birgitta skriver:

  Länken tar mig bara tbx till ditt inlägg. Vilka hörlurar är det som är så bra? Tack för en bra blogg.

 2. Kattis skriver:

  Länken fungerar inte för mig 🙁

 3. SkruttAnn skriver:

  Vad har du för lurar som är så bra?

  1. monasuni skriver:

   Boose..

 4. Ellen skriver:

  ”marknadens bästa hörlurar”, hehe. Du låter som en opålitlig försäljare när du använder de orden så ofta 🙂

  1. monasuni skriver:

   Älskar dom på riktigt!

   1. SkruttAnn skriver:

    Men vad heter lurarna då?

    1. monasuni skriver:

     Boose

 5. Affe skriver:

  Länken funkar inte för mig

 6. emma skriver:

  Länken fungerar inte, kommer bara tillbaks till start på din sida.

  1. monasuni skriver:

   Nu då?

 7. Birgitta skriver:

  Din sida säger ”Prova Gratis 1 mån.Länken säger 14 dag….Vad gäller?

 8. Maria skriver:

  Nu antar jag att du menar hörlurar av märket Bose. Men det finns ju några olika modeller, vilka är det du har? 🙂
  Hur skulle du säga att bookbeat är bättre än det tidigare ljudboksföretaget du hade ett samarbete med? Vilka är skillnader, för och nackdelar?

  1. monasuni skriver:

   Bose it is, plupparna! Tycker alla toppföretagen är bra men jag gillar det faktum att detta är Bonnierägt och därmed har bl a ett jättebibliotek!

 9. Elwa skriver:

  Nog bör man väl uppge någon kod för att hänvisa till erbjudandet via dig?

 10. Nettan skriver:

  Jag kommer också in på en länk som är enbart 14 dagar. Behöver jag någon kod?

  1. monasuni skriver:

   När du aktiverar koden ändras det till en månad!

 11. Helena skriver:

  Hur länge gäller erbjudandet? Hade velat spara det till i juli när jag har semester

  1. monasuni skriver:

   Ska kolla!

 12. Alex skriver:

  Behöver skaffa ett par bra hörlurar
  Från Bose finns det många i prisklasser från 1000:- till 3000:- vilken modell har du Mona?

  1. monasuni skriver:

   De för 3000. Bästa investering jag någonsin har gjort!

 13. Ebon Jansson skriver:

  Hej, Mona!
  Har du kollat upp hur länge det här erbjudandet gällde? Du får gärna maila mig när du vet. Tack!

  1. Mona skriver:

   Hej Ebon. Jag har inte fått ett direkt svar men eftersom jag ska fortsätta samarbetet hela sommaren så tar jag för givet att det kommer gälla en månad i taget. Lägger ut ett nytt i helgen. Sen lär nästa bli i juni och jag gissar på ytterligare ett i juli..

 14. Ebon Jansson skriver:

  Ok, Mona. Tack så mycket för ditt svar. Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *