En annan Anna….h

Jag har ju berättat om alla Annor som finns i mitt liv och här kommer det senaste tillskottet.

För några veckor sedan så bad jag er om hjälp med att hitta på ett namn till vår tillfälliga butik. Detta namn kommer användas i andra sammanhang och jag behövde därför något som funkar på engelska också.

Det bidde Design for Home och det har jag Anna på Min Kamera att tacka för. Hon skrev Design4home, som jag modifierade lite. Tack Anna. (Passar på att tacka för att du följt mig så länge också!)

Ehh, först nu när jag skriver detta så noterar jag att det också är en Anna! Vad ÄR det här!

I alla fall. Jag hade namnet klart och flera av er erbjöd er att göra en logga åt mig, tack, ni är bara bäst. Jag fick ett mejl från… jamen gissa namnet liksom; Annah Franzén, som bor i Australien. (Älska internet liksom.) Hon har en hemsida som jag genast besökte och jag gillade hennes stil. Mitt krav var att loggan skulle vara stilren och enkel. Och voila:

Anna, tack, tack, tack! I love it!

Det här med bloggeriet har verkligen fått stor betydelse i mitt liv. Ni läsare är överlägsna, tack!

0

8 responses to “En annan Anna….h

 1. helma skriver:

  Jättesnyggt! Jag är så imponerad av människor som kan fixa sånt här så lätt och enkelt. Själv har jag ingen känsla alls för design, skulle bli katastrof om jag gav mig på det. Samma sak med människor som kan skriva musik. Helt obegripligt hur de får ihop det. Tur att vi alla är olika!

 2. Marie skriver:

  Snyggt!

 3. Åh jävlar var snygg logga blev! Faan vad vi Annor är bra. Vi gillert!

 4. Annelie skriver:

  Så snyggt!

 5. Carina skriver:

  Snygg logga och bra namn!

  Å nu förstår jag varför du tycker om mig;)
  jag heter ju Anna i andra namn:)

  Kramar Carina ( Papprika Carina;)

 6. Ofelily skriver:

  Loggan är verkligen supersnygg och enkel, precis som det ska vara.
  Men namnet är supertråkigt tycker jag.
  Tur att smaken är som baken. 🙂

 7. LiSe skriver:

  Snyggt, enkelt o lätt att komma ihåg. Alltså jättebra!

 8. Annan skriver:

  Och så har du ju en annan. Som fick ta det namnet för att det bar så många annor på byrån och jag var äldst. Så en annan skrev i mailen: en annan tycker ….
  Och en annan gillar loggan. Hade kunnat göra de själv. Hejja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *