Dum, dummare, skitkorkad

Härom dagen fick jag ett mail om att jag hade ett meddelande från en kvinna jag känner. Det stod i mailet att meddelandet fanns att hämta på en sida som heter WAYN. Jag klickade mig in och fick svara på om jag var man eller kvinna … och lite andra frågor. Tänkte inte så mycket på det. Noterade att ett av inloggningsalternativen för att komma till själva meddelandet var via Facebook … vilket jag valde.

 

Kom in på sidan men hittade inget meddelande från Eva. Däremot såg jag att jag nu signat upp mig som en av hennes vänner där. Såg ju bilder på hennes andra kompisar och det var inga konstigheter. Irriterad över att jag inte kunde se hennes meddelande loggade jag ur och det hela föll i glömska.

 

I ungefär en kvart. För då började det komma mail från den sidan. Mail från män som ville bli kompis med mig.

 

Sen höll det på hela kvällen och jag började förstå att Eva, typ 65 år och icke så datorvan, mest troligt hittat en sida som inte b a r a pysslar med kompisar world wide. Det verkar vara nån sort jädra kontaktsida.

 

Herrgud. Ibland blir jag mer än lovligt överraskad över hur jefla dum man får vara.

 

IMG_2128

0

10 responses to “Dum, dummare, skitkorkad

 1. Alex skriver:

  Mindre kul & sen kommer det säkert en massa mail från spelsajter & annan skit?

 2. Mr Lee skriver:

  Har jag inte lurat på dig sådant där skit en gång redan?

 3. agnetha skriver:

  Ja en sak är då säker, du kommer aldrig att drunkna 😉

  Kram

 4. Haderittan skriver:

  http://cyberliv.bloggplatsen.se/2012/11/27/9061067-akta-dig-for-wayncom/

  Eh…också möjligt att alla dina kontakter fått ett välkomstmejl från dig där det står att du har bjudit in dom.

 5. Eb skriver:

  Jävla värld där människor ska ”rate-as” utifrån utseende.

 6. Enna skriver:

  Kan inte fatta att folk fortfarande går på sånt…

 7. Grethe skriver:

  Jo Mona gjorde ju det

 8. MissK skriver:

  En jag har ett par vänner på fejan bjöd in till en gruppchatt och lade ut en länk, fast jag var smartare än du får jag lämnade bara chatten utan att klicka på den länken båda gångerna, såg på den enes sida låg länken med fast klickade inte på den där heller

  Är oftast väldigt skeptisk till att klicka på länkar på fejjan som verkar konstiga 🙂

 9. Angel skriver:

  Det där har jag också fått inbjudningar till. Både den och andra liknande. Gudars vad mycket spam man får.
  Ett bra ställe att råka ut för stalkers också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *