7 responses to “Do you miss me?

 1. Lovisa skriver:

  Relax Mona. Även när du tycker att du är sämst är du bäst i min bloglovin’-lista. Alltid.

 2. jennie skriver:

  Vet hur det känns! Orkade inte ens gaffla med sambon om att det var hans tur att diska ikväll. Har varit så begravd i pappersarbete i en vecka nu att jag hellre gjorde det själv så jag fick koppla bort huvudet en kvart.

 3. Linda skriver:

  Yes, I miss you, dina inlägg, dina klockrena konstaterande, din sjuka humor 🙂 Jag väntar kvar, snart kommer du att vara i dina rätta takter , det blir asgarv, gräl och försoningssex:-)

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  Smörasksfobi….Ett sånt ord!

 4. Emma skriver:

  Jaaa jag saknar dina inlägg!! 🙂 Alltid lika underhållande. Hoppas att det lugnar sig snart på jobbet så du kan få din resa till värmen! 🙂

  Kram

 5. Annika skriver:

  lugn liv för maken nu alltså…
  jobba undan du, vi väntar en stund eller två på nästa inlägg.

 6. Eva skriver:

  Skojar du!? Har varit i solen nån vecka o fick scrolla tillbaka ända hit för jag MÅSTE läsa ikapp, och du verkar ha fått bloggadhd eller nåt då det var miljarders med inlägg att scrolla förbi för att hitta ”starten”. Tror inte jag hinner läsa klart innan jag är hemma från flyget. 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Haha, det är straffet för att DU fick semester och inte JAG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *