Det man inte vet har man inte ont av

Det här är mitt nya knark och med tanke på att allt som har med grönsaker och andra suspekta saker att göra är rent livsfarliga, vill jag inte ens veta vad som är i det här, så please don’t tell me. IMG_2958Låt mig knarka tills jag tröttnar. Dom är så SJUKT goda!

1

25 responses to “Det man inte vet har man inte ont av

 1. Filippa skriver:

  Troligen mest kikärtor….

  1. Mona skriver:

   Jävla skata, det är det bergis?! Morr!

   1. P skriver:

    Men….nog skojar du nu? Det står ju där…

    1. Mona skriver:

     Jag har valt att inte titta eftersom det är talibanen som brukar handla dom på vägen hem från skolan. Jag är expert på att undvika saker om jag väljer … så som att läsa på påsen. Bara grabba tag i, klipp upp och hälla ut och sen slänga den, hehe!

     1. P skriver:

      Men oj, om man inte vet vad man stoppar i sig, det är ju då det blir läskigt…

 2. Anna skriver:

  Din relation till grönsaker är helt underbar! Om någon bara kan kamouflera dom tillräckligt bra, döpa dem till något annat så äter du gladeligen!

 3. Katarina skriver:

  Det står ju för f…..n på påsen, ju!!

  1. Mona skriver:

   Tänker inte läsa. Hann se att det stod nåt om persilja. Misstänker att det är n å g o n sorts grönsak i alla fall!=)

 4. MissK skriver:

  Ha ha….. Kan ut säg att jag inte hade vågat smaka på de 🙂

 5. Lindha skriver:

  Mmmm… kikärtor och persilja… drömmen 😉 NOT!!! Gungbilen är sååå poppis på jobbet, tack än en gång snälla.
  Kram Lindha

  1. Mona skriver:

   Youre welcome dear!

 6. Chatrine skriver:

  De där är min ena dotters favvo oxå. Hon skulle kunna äta dem varje dag, helst med tomatsås och ris.

  Jajuste – min dotter är vegetarian… Just sayin ?

 7. Markattan skriver:

  Kikärtor!

  Som de är, neeej Tack!
  I falafel, ja tack!

  Markattan

 8. Grethe skriver:

  Mona! Idag var det Torsdag så jag väntar med spänning på före och efter bilder.
  Eller har du ångrat dig.
  Kram och Puss

  1. Mona skriver:

   Har precis skrivit klart och det kommer ut i morgon bitti!

 9. BB skriver:

  Jättegoda! Har alltid i frysen. Perfekt när man har bråttom (eller inte orkar laga mat). Äter dem med sweet chili sauce och babyspenat.

 10. Steffanie skriver:

  Jag har också blivit helt frälst av dem!! Bästa är att göra en egen falafelrulle, vanlig tortilla med grönsaker (efter smak och tycke självklart hehe ;)), några falaflar och massa vitlökssås! För extra god smakupplevelse, ha extra mycket vitlök i såsen. Det ska bränna lite i munnen! Lyxrulle har man även tomatsås i.

 11. Melina skriver:

  Du som åker till Skåne ibland. Sväng förbi Malmö och köp en falafelrulle!!! Kostar 25-30 kr och är sååå gott. Kan inte jämföras med sthlms 80krsrullar som är en geggig sörja

  1. Mona skriver:

   Påminn mig i sommar!

 12. Mireille skriver:

  Mona, du ska inte äta sånt där skit! Känner att med tanke på mitt libanesiska påbrå så har ja ett visst ansvar att introducera dig för riktiga falafel! Måste bara komma på när o var. Låt mig fundera…

  1. Mona skriver:

   Haha, youre welcome dear!

   1. Raggoparden skriver:

    Mireille, recept, please? Jag älskar alla former av kikärtor, särskilt falafel, men de hemgjorda blir platta och trillar isär 🙁

 13. Anna skriver:

  De där skulle inte jag äta som trots allt äter sallad några gånger i veckan för att det är gott!

 14. Vivi skriver:

  Har inte smakat dem men om du gillar dem måste du äta ”riktiga” precis som Mireille skriver. Det finns olika kvalitet givetvis men får man en som är lagad av ett proffs så är de himmelska. Boka date med Mireille så du får smaka skillnaden, annars får du komma till London, jag vet ett bra ställe =)

 15. Heléne Jonsson skriver:

  Älskar också dem. Jag kan göra goda falafel själv men jag äter lika gärna de här!! Mums, mums!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *