39 responses to “Det heter väl frigid va?

 1. Ragdoll skriver:

  Ha, ha, ha!

 2. Alex skriver:

  Womenrepeller Deluxe

 3. Ellen skriver:

  Ungefär som med dina blommiga stövlar ? hehe..

  1. Annika K skriver:

   Haha !! ?

   1. Johanna skriver:

    Precis min min första tanke ???

 4. Micaela skriver:

  Haha Mona du är den roligaste jag vet. Bli inte allt för chockad om nån tog samma smygbild på dig igår när du var på dyr-ica med dina stövlar ?

 5. Ce skriver:

  Ungefär hur jag känner inför dina stövlar på föregående inlägg ?

  1. Mona skriver:

   Hahaha, jag har en annan läsare här som hatar dom!

   1. annika skriver:

    Japp det har du!

   2. Anni skriver:

    Tror nog du har några läsare som hatar dom ??

    1. Elenor skriver:

     Ha ha….ja visst;)

 6. Vega skriver:

  ???Stackaren han skulle ju bara ner en snabbis och köpa mjölkersättning… Eller vad ligger i korgen?

 7. Smultronblomman skriver:

  Varken plagg eller passform var någon höjdare precis, men håller med Vega. Han kanske var nödgad att göra en akututryckning och då spelar det mindre roll hur man ser ut. Fast jag undrar om det inte kan vara hans frus mjukisbyxor? Det var inte så hög testosteronfaktor på de här.

  1. Mona skriver:

   Det m å s t e vara fruns, vilket gör att jag i så fall tycker det är rätt coolt!

 8. Anette skriver:

  Ilse-brallor…????

  1. Mona skriver:

   Nu ska vi inte vara såna, mina Ilse är ju suuuupersnygga, hehe!

 9. Maja skriver:

  Haha ser ju i passform ut exakt som dina (ilse?)brallor.

 10. Kina skriver:

  Jag tycker han är modig jag.

  1. Eva skriver:

   Jag håller med. Älskar när folk som dom är som mest.
   Blir mer trött när jag som idag såg en tjej i 50 års åldern som var så uppstyltad och piffad till tänderna
   med skyhöga, smala klackar så jag fasen blev nervös att se henne gå i dom.
   Älskar normala människor som är som vi är mest utan att man är tillgjord.

   1. Mona skriver:

    Jag är ju egentligen den sista som ska yttra mig eftersom jag skiter fullkomligt i hur jag ser ut. Har inga som helst problem att åka ned i pyjamasbyxor till ICA…

 11. Till dina stövlars försvar (och ditt) måste jag säga att de är tusen gånger snyggare än de här brallorna. Stövlarna är ju hur fräcka som helst, brallorna med hängröv – not so much.
  Charlotta

 12. Anna skriver:

  Det hade varit värre om han haft sandaler med tubsockor till…..

 13. Eb skriver:

  Jag önskar att fler vore som han och skiter i alla trista begränsande normer (och tanters ev. frigiditet)! Jättehärligt med nån som vågar blommigt och som vågar stå upp mot ”vara-fixad-ideal” och som går ut och är människa mitt i livet. Sedan hoppas jag att fler ser bortom yta. Det där kanske är världens finaste pappa, man, vän och älskare – vad vet vi?

  Våffeljackan däremot… Nja. Den (om något) är ett fult plagg, även om 60% av stockholms befolkning springer runt i såna.

  1. SL skriver:

   Där sa du något som jag helt håller med om! Bravo! Våga vara ostylad hela tiden.

 14. Anna skriver:

  Ett ganska roligt inlägg från någon som flera gånger konstaterat att hon struntar i hur hon ser ut när hon går och handlar eller går ut med hunden.. Ilsebyxor och makens fotbollsjacka eller hur var det nu?

  1. Mona skriver:

   I know, men jag trodde inte att en man ägde sådana blommiga mjukisbrallor. Jag hoppas att han har lånat dom från sin fru. I så fall bugar och bockar jag. D e t är iskallt!

   1. Eb skriver:

    Jaja, jag är tjafsigaste läsaren, men VARFÖR hoppas du att de inte är hans utan hans frus? Kan du, Mona, istället se din egen reaktion som problematisk? Den visar ju snäva uppfattningar om både mönster, kön och läggning, menar jag. 🙂

    1. Mona skriver:

     Gaahh, du är min personliga kackerlacka här inne, hahaha! Och som jävlavanligt har du rätt. Hej och hå!

     1. Eb skriver:

      ”Kackerlacka” – hahaha! Nåja, den klokaste kackerlackan av dem alla i så fall.

 15. Jessica skriver:

  Å din man klagar på dina Ilsebyxor? ?
  Han ska vara glad att han har en så piffig fru!

 16. Marie skriver:

  Stylish…eller nä!

 17. Sara skriver:

  Hahahahah! Antingen så lider han av sömnbrist pga bebisen så han råkade ta frugans byxor… Eller så kanske de va de enda rena par byxorna! Som bebisen inte har spytt, kissat eller bajsat på! Hahahha !!! Så istället kanske du ska vara tacksam att han inte stod där i kalsonger ? (Tar för givet att detta fallet är en bebis fel. Med tanke på mjölkersättningen)

 18. Anneli S skriver:

  Ilse brallorna är tyvärr inte snyggare än de här. Sorry!

 19. Marie skriver:

  Jag tycker han är jättesöt!!

 20. granne skriver:

  Asså, det där är min man 😉 Ja han lånade mina mjukisar haha

 21. Maria Ekdahl skriver:

  Gud så hemskt…jag hade drömt mardrömmar…haha. Ja, vissa människor har inga skrupler alls. Jag ville också berätta att jag har skrivit några meningar om dig i min blogg. Vill du kika så är detta länken https://mialek.wordpress.com/2016/04/24/det-var-inte-mycket-som-kravdes/ Bli nu inte rädd att jag är en crazy stalker eller något sjukt fan….det lovar jag. Det är bara det att jag gillade din blogg så mycket att jag tänkte dela med mig av den glädjen till mina läsare. Kram

 22. Norpan skriver:

  Min make får stå ut med mycket då han är gift med mig, he he.Han kan vakna med nymålade naglar på både fingrar och tår, en arbetströja som jag piffat till med glitter och dylikt, han är van med det mesta och han brukar vara ok med det, trots att han svär lite;-D
  Men dessa byxor skulle han fan i mig inte ta på sig, om inte jag sa :I dare you…he he….
  Och skulle han ta på sig dom och visa sig ute, då skulle jag bli en nunna, på riktigt!

 23. Kompis skriver:

  Darling, ungefär lika sexig som du kan vara när du ”ska bara”… Tur att du bloggar så vi vet. ❤️

  1. monasuni skriver:

   Haha, jag vet. Kastar sten i mitt eget glashus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *