Det här med ”yes, we have good wi-fi”

När jag åker iväg och ska bo på hotell är jag sjukt noga med att förhöra mig om att ett fullgott wi-fi finns. Det är extremt viktigt och klart avgörande för vilket hotell jag väljer.

 

Väljer hotell inför min och Säpo-fruns resa. Konstaterar att wi-fi finns. Går in och läser andra gästers betyg. Mailar för säkerhets skull och dubbelkollar. Allt lät bra.

 

Tills vi kom in på rummet. Wi-fi har funkat till och från sedan dag ett. Mest från. Härom kvällen fick vi till och med låna ett annat rum för att kunna sitta och jobba i ett par timmar. I går kväll funkade nätet inte där heller. IMG_1399Både jag och Säpo-frun fick tokspel och klampade ned till hotellobby och satte oss. Jag i mitt nattlinne. Jättesexigt. Not. Hotellet bad hundra gånger om ursäkt och talade om att det rum vi bor i ligger allra längst bort naturligtvis från routern. IMG_5300De gav oss varsitt glas prosecco och vi blev genast på bättre humör. IMG_1401

Apropå ingenting. Varje kväll äter vi middag på en gata runt hörnet. Där finns shitloads med bra restauranger att välja emellan. Vi njuter. Väry much. Om det inte vore för dessa förbaskade gatumusikanter. IMG_5283Säpo-frun håller på att gå bananas. IMG_5296Fifan som jag skrattade när jag såg den här bilden!

0

2 responses to “Det här med ”yes, we have good wi-fi”

  1. Anna Runesson skriver:

    Kan bara hålla med! Kom hem från Kos nu i veckan, och var vi än va på för restauranger så dök dom upp och gjorde oljud i från sig. Inget öronen njöt av direkt 😠.

  2. Sophie skriver:

    Hahaha 😂😂😂underbart att du bjuder så mycket på dig själv. Uppskattas mycket. 😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *