I’m a vicious mom, hehe

Det är en del av er som undrar om jag inte är rädd för att talibanen ska läsa min blogg. Det är jag. Men inte så mycket. För jag skriver så mycket ointressant vuxenskit, så hon skulle bli uttråkad och inte veta hur hon skulle söka på taliban-inlägg.

 

Och än så länge så har hon så pass mycket respekt för mig så att hon, på dödligt allvar tror, att jag har satt in ett spårningsprogram i hennes dator OCH i hennes telefon, där jag kan se om hon har varit inne.

 

Jag har hotat med att ta både telefon och dator om hon ens är i närheten av bloggen.

 

När någon av er frågade om det här så berättade jag vad jag sagt till talibanen. Läsaren upplyste mig då om att talibanen ”kan ju låna en kompis dator/telefon.”

 

Ujuj, det hade jag inte tänkt på.

 

Så igår när vi satt i bilen så berättade jag ”i förbifarten” att en kompis till mig nyss konfiskerat sin sons dator och telefon, för att sonen varit inne på hennes blogg…via en kompis dator.

 

”Men, hur kunde hon veta det, om han lånade kompisens dator?”

 

”Jo du förstår, det här programmet som hon har installerat i bloggen, det är samma som jag har vettu, och det kan känna av om någon under 12 år är inne.”

 

VA, kan det?!”

 

”Japp, och det var därför hon kom på honom.”

 

Tystnad

 

”Jag lovar att jag ska vänta tills jag är 12.”

 

Så där ja. Då var säcken igenknuten.

1

9 responses to “I’m a vicious mom, hehe

 1. Victoria skriver:

  Gå och lägg dig! Eller öka takten i WF.

 2. MissK skriver:

  Ha ha

  Hon e bara lättlurad ett tag till med tanke på att hon e ganska smart den där lilla talibanen så kommer hon snart genomskåda din bluff 🙂

 3. Jenny skriver:

  Jag var sadar lagomt glad sa har pa morgonkvisten. Ungarna tyckte FEM var en trevlig tid att ga upp pa, det tyckte inte jag! Satt har framfor datorn med en kaffe och tyckte livet var skit…MEN sa laste jag min favoritblogg och vart genast pa battre humor. TACK MONA du ar bast!

  Jenny

 4. Underbar dotter……hur gjorde du? 🙂

 5. Karin skriver:

  Kom att jag fick lära mig något nytt i Quizkampen igår! Det finns ju vissa av dina läsare som reagerade att du kallar Talibaben för just Talibaben, säkert för att de tycker att det betyder något alldeles fruktansvärt. MEN jag fick lära mig att Taliban betyder studenter på pashto!

  1. MonasUniversum skriver:

   Se där ja, det ska jag lägga på minnet, tack!

   1. MissK skriver:

    Ha ha…kan ju hoppas jag får upp den frågan då nångång när jag spelar QC 🙂

 6. Annette skriver:

  Hahahaha …. underbart!! Undrar vad hon tänkte under sin lilla tystnad :), Kramar

 7. annika skriver:

  jag undrar vem som lurar vem jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *