Det här med att ha en man som överraskar en …

Är det inte liiite märkligt att makens överraskningsresa för mig och talibanen hit ned till Spanien sammanfaller väry lägligt med att det är EM i fotboll och man kan ligga och fisa obehindrat i soffan, kolla fotboll dygnet runt … utan en gnällig kärring i närheten …?

 

Jag bara undrar …

0

10 responses to “Det här med att ha en man som överraskar en …

 1. Birgitta skriver:

  😂😂😂😂

 2. A-L skriver:

  Hahaha sorry, men det var det första jag tänkte 😉

  Jag har följt dig i flera år nu Mona, typ sen den tiden du skrev din ålder med bokstäver ”fyrtiofyra” för att du tyckte det såg yngre ut 🙂 Jag är för övrigt lika gammal som dig men min åldersnoja har nog kommit lite senare, (typ när maken efter 31 år drog med en som var 18 år yngre ).
  Jag brukar aldrig kommentera men läser exakt varenda inlägg och gillar verkligen din mix av ämnen högt och lågt. Njut nu av din semester, den kan du behöva efter allt som varit!
  Kram på dig!

  PS. Dum fråga, men tankinin du tipsade om nyligen följer det med bikinibyxa eller är tankini bara överdelen?

  1. Mona skriver:

   Nämen hoppsan, välkommen ut ur garderoben, älskar er garderobare! Skriver ju fortfarande helst siffror i bokstäver…och kommer göra det tills dom hittar ett botemedel mot åldrande eller gråa hår! Det var aslänge sedan jag införskaffade min tankini men då följde byxa med, vilket det borde göra nu också tycker jag! Tack för att du kommenterade A-L och don’t ever leave me, haha! Kram på dig också!

 3. Det är väl bara bra 🙂 Önskar att min man kunde skicka iväg mig på en resa, så kan han ägna sig åt vilken tråkig sysselsättning han vill när jag är borta 😉

 4. Cecilia i Sollentuna skriver:

  Det är det som kallas Win win” 😀

 5. Nelly skriver:

  Väntade just på den kommentaren!
  Tänkte just detta när du stack, men eh, det kan ju inte vara planerat 😉 haha 😁
  Stackars make, hur han vänder sig har han rumpan bak

 6. Nilla skriver:

  Smart drag, det har han nog planerat ända sedan förra EM 😉 Undrar vart du får åka när det blir OS i Rio? 😉

  1. Mona skriver:

   Well, jag kan väl säga att jag skulle kunna offra mig och ÅKA till Rio, hehe!

 7. Eb skriver:

  Vi verkar vara ett gäng som tänkt på sammanträffandet ”EM + skicka iväg Mona”, hehe. Nåja, det är väl en win-win-situation?
  Njut i solen! Jag är inte alls avis, inte aaaaaaalls. MVH Stelfrusen

 8. Pernilla skriver:

  Han är smart din man 😂 Frågan är om han är lika smidig och fixar dit städfirman ( INNAN du kommer hem typ dagen innan så det är fräscht!) att ha ett rent hus och framförallt skinande diskbänk som du kan hångla upp honom på när du kommer hem….#hinthint #visstläsermakenbloggen #annarsfallerhelakonceptet
  Kram från Solsidan där nu regnet börjat falla inför helgens regnoväder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *