14 responses to “Det här med att glömma

 1. Åsa L skriver:

  Har också gjort det misstaget. Fick tassa ner till receptionen och fråga om de hade en kam att sälja. Det hade de, en liten hopfällbar sak som funkar bra att i handväskan också. Inte lika bra som hemmagrejerna men duger när det krisar.

 2. Ragdoll skriver:

  Det måste väl finnas nån kam att få tag i på hotellet, även om den troligtvis inte är så hållbar och kostar säkert en massa pengar? FAst hotellet borde ju ha…

 3. Mammy skriver:

  Du vet de har kammar och borstar i Norge också! ?

 4. Maria skriver:

  Köp en tangle teezer 😉

 5. Den andra Malin skriver:

  Åh jag reagerar på det faktum arr du tvättar håret varje dag ?

 6. Ann skriver:

  Make har kam?

 7. Grethe skriver:

  Jag reagerar också på att du tvättar varje dag 2 gånger i veckan högst 3 räcker . När du har balsam i drar fingrarna igenom innan du sköljer ut balsam det blir mycket lättare att kamma då.
  Hälsar en gammal frisör

  1. Mona skriver:

   Va, är du en f d frisör?! Grejen är den att jag har tvättat håret varje dag i hela mitt liv. Eller ja, sedan jag var 13-14 år och de gånger jag försökt att inte göra det och t ex hoppar över en dag så får jag SKITONT i min hårbotten. Fattar inte varför men så är det…

   1. Grethe skriver:

    Kan jag förstå du måste ju låta håret få vila. när jag tvättar mitt hår ser jag för jävlig ut en dag men sen lägger håret sig tillrätta och faller snyggt. I och med att du tvättar så ofta så får ju håret aldrig lugn och ro. om det skulle vara så att det känns konstigt när du vaknar ta lite varmt vatten på händerna och dra det genom håret. Du skulle se mig på morgonen då har jag vad man kallar kuddfrisyr, men jag drar vatten igenom med handen och sen är det bra. Låt håret vila och det onda försvinner.
    Kram till dig

 8. Anette i Malmö skriver:

  Haha, du är ju för härlig? Kram

 9. Kattis skriver:

  Inte helt konstigt att du får supertrassligt hår om du tvättar bort hårets naturliga fukt och fett varje dag. 😮

 10. Carina Johansson skriver:

  Jag tvättade håret varje dag tidigare men använder torrschampo varannan dag nu och det funkar för mig :). / Carina

 11. Lisbeth skriver:

  Du får sälja många tuppar om du ska jobba ihop till en kam i Norge. Underbart vackert men ack så dyrt att leva där.

  1. Mona skriver:

   Jag vet, helvete vad allt kostar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *