Det finns idioter till människor, och så finns det dom bortom hjälp

Sånt här blir jag så trött på. Det handlar om kärringen till höger på bilden här nedan. Varför ta några risker liksom. Och med vittnen som säger att bilen stod där när dom slog sig ned på en uteservering intill, och att det rörde sig om minst en halvtimme. Jävla idiotskata.

Skärmavbild 2013-08-07 kl. 08.41.16Skärmavbild 2013-08-07 kl. 08.41.52Skärmavbild 2013-08-07 kl. 08.41.35

Skärmavbild 2013-08-07 kl. 08.42.04

1

53 responses to “Det finns idioter till människor, och så finns det dom bortom hjälp

 1. mariagunilla skriver:

  Jag kokade. Av ilska. Skulle aldrig våga anlita henne framöver. Hoppas hennes barn tänker det samma…

 2. Kristina skriver:

  Parkerade på Kungsgatan utanför El-giganten… Sen när finns det p-platser där?

  1. MonasUniversum skriver:

   Exakt min första tanke!

   1. MissK skriver:

    Det finns tydligen lastzoner som tydligen tanten tror e hennes privata p-platser eftersom normalt folk vet att man inte får parkera där !!!

  2. Millis skriver:

   EEExakt vad jag också tänkte, hon är mao en sån där jädra skata som tror att regler och folkvett gäller alla andra än henne själv.

 3. Mr Lee skriver:

  Lås in kärringen i en bil och låt hon stekas!!

 4. Annette Lo skriver:

  Hade hon bara gått in på Elgiganten i tio minuter – som hon påstår – hade inte någon hunnit reagera på att ett barn satt ensamt i en bil på soliga Kungsgatan, ringt Polisen, de hunnit komma och slå in två rutor, samt få ut barnet till en ambulans. Tiden räcker bara inte för allt detta.

  1. MissK skriver:

   Precis…. dessutom om Tanten hade haft rutor nervevade som hon påstår hade nog inte heller polisen slagit sönder rutorna direkt utan ev avvaktat lite

   Hade jag vart som hon hade jag istället varit tacksam över att någon reagerade även om barnet mådde bra lr inte för tänk om barnet hade blivit jättedåligt lr nåt o ingen hade reagerat

   Dessutom oansvarigt att lämna ett litet barn i bilen överhuvudtaget, trots att du bara tänkt vara borta 2 min men vad som helst kan hända, då kan t ex ramla o slå huvudet
   Skulle du t ex bli medvetslös så är det ingen som tänker på att du kanske har ett barn i bilen utan ringer ambulans o du får ev åka till sjukan medans barnet sitter kvar i bilen, det är längre kö i kassan än du räknat med osv osv

   1. Lena skriver:

    Fast av erfarenhet vet jag att om bilen står ute i solen och det är varmt, så gör det knappt någon skillnad om man har rutorna nere, och särskilt om det bara rör sig om några centimeter. Det är det mycket möjligt att hon hade, det brukar folk med hundar som ångkokas inne i bilar, får kramper av överhettningen och dör också kunna ha. ”Men jag hade ju fönstren nere??” Annars håller jag såklart med dig MissK, hon borde vara tacksam och man lämnar inte små barn ensamma i bilar.

 5. Eva skriver:

  Idiot. Man sätter inte ett barn i bilen i solgass även om man har rutorna ”lite” nere.
  Det hjälper väl fan inte.

 6. Pernilla skriver:

  Håller helt med, vilken jä*la skata!! Inte nog med att hon gjort det, hon har inte ens vett att skämmas! Vem f*n låser in en 3 åring i en varm bil mitt i sommaren..! Sedan ska hon dessutom slösa på våra skattepengar med att stämma polisen, vilken dumhuvud!

  1. MissK skriver:

   Dessutom försöka bortförklara med att barnet sover minst 30-60 min, gillar att vara i bilen, sitter o spelar på henne Iphone

   Även om detta är sant så lämnar man fan inte ett litet barn ensamt i bilen ändå !!!

   1. Pernilla skriver:

    Nej, verkligen inte! Att en ensam 3 -åring ska vakna ensam i bilen utan att veta var mormor är…! Lägger hon telefonen i knät på ungen då. Rädd, ensam och överkokt ska hon pillra fram sitt favoritspel….. Det är helt absurt!

 7. Vidriga människa! För det första så lämnar an inte barn, oavsett. Det kan hända mycket, mer än gassande sol. Någon kan sno bilen. Någon kan köra in i bilen!

  Hoppas att hennes barn och föräldern till barnbarnet säger upp kontakten helt, och att den idiotiska varelse får vad hon förtjänar!

 8. ann skriver:

  Spelar ingen roll om det var femton eller trettio minuter. Det suger fett att lämna ett barn i bilen oavsett om barnet har en iPhone med appar.
  Och det var lastplats hon parkerade på.
  Arg!

 9. Tina Johansson skriver:

  Sen när är det ok att lämna ett barn ensam i en bil? För mig har det aldrig varit det. Oacceptabelt redan där. Och i gassande sol, ja då blir jag illamående. Hade det varit min mamma hade hon ALDRIG fått passa mitt barn igen. Ever.

 10. Annelie M skriver:

  Små barn blir aldrig varma o svettiga när dom sover???? Finns det någon som har ett barn som INTE har vaknat upp varm och svettig? Vilken superidiot!!!

  1. MissK skriver:

   Sorry men nu läste du fel….hon sa faktiskt alltid varma o svettiga

   Ifs inget försvar hon verkar lika störd för det

   1. Annelie M skriver:

    Tack 🙂 Såg rött och läste fel i farten! Men som sagt, störd är nog bara förnamnet…..

 11. Carola skriver:

  Ja usch…jag finner inte ord över vad jag anser om henne!

 12. Behå-Helene skriver:

  Man lämnar ALDRIG ett litet barn ensam i bilen. Oavsett väder. Jävla kärring!

 13. Maja skriver:

  Såg tidigare på Flashback vem det var innan pressen skrivit ut det och förstod att hon är en självutnämnd ”kunglighet” på nå vis, med särskilda regler runt omkring sin person öht. Det finns INGEN ursäkt för det hon gjorde. Låg pappa & slö blick. Punkt.

 14. Annika K skriver:

  Fy fan !! :/

  Folk är fan inte kloka!

 15. CeciliaP skriver:

  Jag blir så ledsen i hjärtat! HUR kan man ens lämna ett litet barn ensam? OCH i en BIL på sommaren sen.. Kära nån .. Har inte folk koll på att dessa små varelser måste tas om hand?
  Jävla skata!

 16. Ninnie skriver:

  Men vilken dåre. Hoppas hon aldrig får ha hand om ett barn någonsin mer. Hon skulle ta mej sjutton inte ens få titta på barn på vykort i fortsättningen. Helt sjukt!

  Stort TACK till den/dem som ringde polisen och till poliserna som agerade helt rätt. Dagens hjältar i mina ögon.

 17. Hondjur skriver:

  Är.det.möjligt?

  Seriöst .. Nackskott? Är det för lindrigt?? Vad är det där för satans jävla stolpskott?? :O

  1. Ninnie skriver:

   Japp, nackskott är för lindrigt. Stäng in kärringen i en varm bil istället.

   1. Pernilla skriver:

    Ha ha! Ja, in med henne i en Fiat 500 placerad utanför elgiganten i strålande 28 gradig sol!!

    1. PJAK/Anna skriver:

     Äsch det var ju ingen fara att lämna ungen i 60min. Så låt henne sitta en timme då……. Själv fixade jag 2 min tidigare idag.

 18. Victoria skriver:

  Jag blir fullständigt mållös! Hur kan man tappa det så totalt? Hon är ju helt vettlös? Jag hoppas att hon åket dit så det skräller om det. Jag hoppas också sociala myndigheter kopplas in för att utreda lite mer vad som försiggår, det låter ju som om hon är en frekvent barnvakt och att hon ofta lämnar barnet ensamt i bilen. Vet skäms gamla dam, så gör man inte!

 19. Mia skriver:

  Sätt in tantjefelen 1h i bilen i gassande sol utan luft-så ska ni se att hon smält 🙂 bort sitt face bl a… IDIOT!
  Hoppas hennes barn ALDRIG har henne som barnvakt igen!!!
  / Mia

  1. Ann-Sofie skriver:

   Tänkte samma tanke, det ansiktet är så fullt av skit så att hon hade försvunnit i värmen 🙂

 20. Marie skriver:

  J-vla idiot kärring! Är helt rasande på henne. Man lämnar ALDRIG små barn i bilen oavsett väder. Inte ens 5 min. Tänk om något händer, tänk om någon stjäl bilen, gör inbrott, krockar med den eller den lilla stackaren vaknar. Man får väl bära med dig det sovande barnet eller hoppa över ärendet.
  Hur kan man sen försvars sitt beteende och bli arg på de som ingrep? 1000 tack till de som ringt polisen och poliserna som ingrep.
  Hoppas satmaran får sota för detta och att mamman till barnet aldrig lämnar det ensamt med mormor igen. Det verkar inte vara första gången hon gjort så här.

 21. Camilla skriver:

  Sjuk kärringjävel! Hej Mona förresten:)

 22. Maja skriver:

  sorry…”låg panna” skulle det vara—en kort eller ”låg pappa” ska väl kanske inte blandas in =)

 23. lotta skriver:

  Eller hur??!!! Någon som upplevt 28 grader och korsdrag i en liten stillastående fiat 500 ?
  Herregud vilken obehaglig sönder-opererad kärring!

 24. Susanna skriver:

  Saknar ord….. Hur kan någon som inte är förståndshandikappad ha missat att barn och djur DÖR instängda i varma bilar??
  Jag vill bara hylla de hjältar som larmat och de poliser som ingrep!

 25. ulle skriver:

  Himla ”kärring” man lämnar inte barn INLÅSTA i bilen över huvudtaget om det är varmt eller kallt !!!! Henne skulle jag aldrig anlita som barnvakt igen om jag vore barnets förälder.
  Tur att det gick bra denna gången !!!

 26. MrsK skriver:

  Det märkliga är att det råder bloggtystnad (förutom här då) i ämnet. Ingen som tidigare nämnt Margo skriver något om det som hänt. Tyyysssstnad. Skumt va. Hon kanske är drottning i alla fall?

  I övrigt håller jag med alla om att detta var det värsta man varit med om!

  1. Carina.K skriver:

   Finns inga ”kändisar” som öppet skulle våga kritisera henne, dom skulle bli bannlysta i modekretsarna och det vore ju väldans dumt när dom får ”låna” kläder osv osv till olika tillställningar.

 27. B-M skriver:

  Men åhhhh… vet inte ens hur många fel kärringen har gjort sig skyldig till!!
  Håller med er andra, lås in tanten i en varm bil ett tag så får hon se hur det känns…
  Fi fan va arg jag blir på sånt här!

 28. Lena skriver:

  Jag blev så himla ledsen när jag läste det där tidigare idag. Stackars lilla flicka! Det värsta är ju att det knappast är första gången det händer och kanske inte heller sista, eftersom idiotskatan ju verkar tycka att det är ett helt ok förfarande. Det knöt till i hjärtetrakten när jag tänkte på hur illa det kunde ha gått, tösabiten kunde ha dött i den där bilen igår. Duktiga poliser som agerade helt rätt, de måste ju ha blivit helt kall i hjärtat när de inte får kontakt med det lilla barnet, vilken mardröm!!!

 29. MissK skriver:

  Tyvärr är hon inte den enda idioten, finns tyvärr gott om de verkar det som när man hör att folk lämnar sina barn i bilarna

  Verkar som om en del är både blinda o döva när det gäller barn och bilar o inte lär sig att det kan vara livsfarligt o lämna barn i bilen !!!!!!

 30. Sharp skriver:

  Jag_saknar_ord_…eller det gör jag egentligen inte men de jag skulle vilja spy över kärringen är inte riktigt rumsrena. Tänk om man en enda dag skulle få bli förvånad över att någon gjort något smart istället för att vareviga dag behöva slappa sig själv i pannan och återigen häpna över att den sista idioten alltjämt inte är född än.

 31. agneta blomberg skriver:

  För mycket botox i skallen . Blev också förbannad när jag läste. Som det har varnats för att ha barn och djur i varma bilar. Bra att killen ringde polisen. Bra jobbat polisen !

 32. Maria skriver:

  Den här länken borde alla ta sig en titt på. För har man inte suttit i en stillaståede bil en varm sommardag är det svårt att föreställa sig hur varmt det blir. Att veva ner en ruta eller två påverkar minimalt.

  http://www.vovva.se/varmt_i_bil.html

 33. Becky skriver:

  Det känns som att all skit hon sprutat i huvet istället har slätat ut hennes hjärna. Hon är inte bara ful hon är vidrig oxå!

 34. Svalis skriver:

  Ingen som nämner stöldrisken???
  Idioter kan ju faktiskt stjäla barnet ur bilen, gjort i ett nafs… Eller stjäla bilen med barnet i.
  Därför lämnar man aldrig barn eller husdjur ensamma i bilen så.
  Usch, där botoxen går in, går nog vettet ut.

 35. Jennie skriver:

  Jag tycker som så många andra att hon agerat fel, inte minst reaktionen över polisen som faktiskt bara gör sitt jobb. Däremot vänder jag mig starkt mot alla glåpord som haglar här inne. Vad har hennes utseende med att göra hur hon har agerat. Tycker det börjar likna en häxjakt eller rent ut sagt mobbing !! Ord står mot ord än så länge och kom igen, sen när är kvällspressen en helt trovärdig källa !

  1. MonasUniversum skriver:

   Jag håller med dig men jag lyssnade på intervjun av vittnet och det räckte för mig.

 36. Liz skriver:

  En annan blir nervöser fast en ÅKER i bilen med hund ,barn och barnbarn ,stannar och tar pauser titt som tätt. Vatten till hund vatten till ungarna.
  VATTEN te en själv för att orka med hund o ungarna.
  De högg till i hjärtetrakten när tänkte på barnet.
  Åh vilka människor de finns.
  Tack för en bra Blogg som jag läser dagligen men är dålig på att ge kommentarer till.

 37. Susanne skriver:

  IDIOT!!!!!!
  Alla borde veta nu att man ALDRIG lämnar barn i bilen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *