9 responses to “Paus i Bregott-fabriken

 1. Ragdoll skriver:

  Håller med om det, kan nyttja min 3 av 5 dagar/v för då jobbar jag hemifrån! 😀 Mitt kontor är 0,5 m ifrån soffan i vardagsrummet = perfekt!

 2. kristina skriver:

  Lyx att kunna ta en lur på jobbet när man är trött. Att ha en liten Nisse jämte sig är lycka. Jobbar hemifrån ibland och sommartid är det en lur i vår hammock med katterna som ger megaenergi. Vintertider det soffan på jobbet, utan katter, som gäller. Stannar ofta till och gläds åt att få ha det så bra. Även jag har maken till chef. Funkar kanon. Grejen är att man har jobbet omkring sig 24-7.
  Även om det är jobbigt ibland skulle jag aldrig vilja byta tillbaka till mitt ”gamla” liv som landstingsanställd.
  Det är lyx att kunna jobba undan och ta en dag på stan med bästa väninnan. Slippa kuta runt med alla andra på helgen.
  Kram på er alla från ett helvetesblåsigt västkusten

  1. Anne skriver:

   Håller med, jobbar också hemifrån och med maken. Och bor också på ett blåsigt (älskar det dock) västkusten. 😊

   1. kristina skriver:

    Älskar också mitt västkusten. Även om det regnar på tvären ibland byter jag inte bort mitt underbara Stenungsund. Har bott här i 36 år och älskar när skog och hav möts. Båtlivet och bondlandskap i härlig blandning.

    1. Ragdoll skriver:

     Där bor jag med, bott här i hela mitt liv!

     1. kristina skriver:

      E de du som kör med ragdollskylten på bilen?

     2. Mona skriver:

      Det lär det ju vara, haha!

 3. Alex skriver:

  Ameeehh, va fubbigt jag vill också ha en soffa på jobbet, sova sig lite på jobbet👍❤️👍
  Men det är du värd💋💋

 4. Ragdoll skriver:

  @Kristina: I wish! 😂😂😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *