Den största idioten av dom alla

lari-sand-0

Jag hittade en svinsnygg väska härom dagen. 3.300 kr. Vill ha men har inte råd. Vill JÄTTEgärna ha. Vill ha så mycket att det värker i tårna.

 

Och det är här jag börjar undra hur jag tänker;

 

Jag har inga problem att knalla in på Louis Vuitton och lägga 10.000 på en väska. Oj, så bra det går.

 

Men, det värsta av allt;

 

Jag är inte, och har a l d r i g varit en handväskmänniska. Använder bara ibland för att … jag måste … eller för att ”man ska”.  Jag har alltid bilnyckel, läppglans och sedlar i min behå. Mobilen i handen eller i bakfickan. Hemmanycklar i jackan eller i bilen. Alltid.

 

Ändå har jag 30-40 handväskor.

 

Men, jag vill så gärna ha den här.

 

Idiot.se

0

25 responses to “Den största idioten av dom alla

 1. MajaSkellHell skriver:

  väsk och skogenen slår olika =)

 2. Hilda skriver:

  Jag tänker såhär! Du har en make och det är snart jul!

 3. Den andra Malin skriver:

  Känner så igen mig! Jag är inte heller nån väskmänniska men älskar shoppa väskor ☺
  (även om jag slängt ett gäng och har bara några stycken kvar, och bestämt mig för att försöka hitta den ultimata väskan som jag verkligen skulle trivas med och så köra med bara den tills jag dör typ)

 4. kristina skriver:

  Sälj en av dina andra väskor så du kan köpa den utan dåligt samvete.

 5. Camilla skriver:

  Det är ”lite” läskigt hur marknadskrafterna väcker och använder vårt ha-begär…

 6. Helena skriver:

  Jag köper gärna ngn av dina väskor så kan du finansiera din nyaste”my precious”… så du vet👍👍👍

 7. PJAK/Anna skriver:

  Och jag vill ha en Mulberry Roxanne. Har stått med pengarna i näven i dörren till affären fler gånger än nämnbart. Äger den ännu inte. För varje gång jag tar i handtaget och ska handla den så kommer jag på något annat som jag egentligen behöver. Så hitintills har det blivit ny säng, garderober i hallen, barbord, köksö, soffor med bord, kökslampa, lampa över barbord, uteplats…… men någon gång kanske jag är nöjd med hemmet och kan utan dåligt samvete köpa min väska. Jo maken och jag har dessutom lagt 175000 på garaget också de tre senaste åren men det är snart klart nu?

 8. Ziss skriver:

  Seriöst du behöver hjälp med att hantera ditt shoppingberoende ,,,, kram 😉

  1. monasuni skriver:

   😜

 9. Yvonne skriver:

  Snygg! Köp den, den kommer bli en sån där grej du tänker tillbaka på i åratal och ångrar att du inte köpte.

 10. Malin skriver:

  Inte fan behöver du en ny väska! Vad har du egentligen i den om du trycker ner allt mellan bopparna?

 11. Lisa skriver:

  Jaha det är därför du har så stora bröst:)

  1. monasuni skriver:

   😂😂😂😂😂

 12. Terese skriver:

  ”En in = en ut” är rätt bra ibland…. 🙂

 13. Spindelulla skriver:

  Samma här, kör också behån.. Köp den inte!! 😉

 14. Tres skriver:

  Kolla på aliexpress.com

  Sjukt billiga ”kopior” utan att vara kopior. 😛

 15. Helena skriver:

  Mycket,vill ha mera..

 16. Bondens fru skriver:

  Alltså, använder du inte väskorna??? Du är inte klok. Jag använder minsann alltid väska, så jag måste ha så många som jag har. Typ 300 st. För jag använder ju allihop…. (eller inte).

 17. Aooooo skriver:

  ATP skulle jag inte vilja ha på min handväska, typ ”för lång och trogen tjänst jag är 60plus” vavava!

 18. Marie skriver:

  Om du har en LV Neverfull kan jag tänka mig att köpa den (beroende på pris förstås). Då kan du köpa väskan 😊

  1. Mona skriver:

   Det har jag, men den är en av de väskor jag använder. Den är skitbra när man ska iväg nån helg. Perfekt att ha med sig på talibanens danstävlingar. Jag ser LV-väskor som en bra investering då andrahandsvärdet är rätt hög…

 19. Åsa skriver:

  Ytterligare en anledning till att bara använda visakortet – om folk verkligen går omkring med sedlar i sina underkläder! 😮

 20. Haderittan skriver:

  LOL idiot.se finns pa riktigt!

 21. Karin Svensson skriver:

  30-40 handväskor ??? Är det inte lite skämsvarning på det?

  1. Mona skriver:

   Det är inte bara skämsvarning, det är a l l a jävla varningar på det! Fattig barndom är större delen av svaret på den dårskapen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *