Den som spar hon har … länge tydligen

Jag trodde jag hade koll på mina prylar. Hittade bästa miniväskan hemma när jag packade … och som fick följa med ut på restaurang igår.  DSC01002Jag är ingen större fan av Michael Kors men när jag var i USA för ett par år sedan upptäckte jag att INGEN av de väskmodeller alla går omkring med här, finns där. De har helt andra modeller. Hur snygga som helst. Dock köpte jag bara den här lilla ”afton”-historien.

 

Råkade bara glömma bort den i två år.😳😜

1

4 responses to “Den som spar hon har … länge tydligen

 1. Åsa skriver:

  Konstigt att du glömde den då du ju bara har två-tre väskor…….Typ!

 2. Bo medin skriver:

  hoppas inte din man läser detta! 😀

 3. Fru K skriver:

  🙂 Vad kan du mer ha i dina gömmor?? Den dag då du ska flytta, undrar jag hur mycket bra att ha saker som du kommer att hitta.
  Ha det så skönt i solen!

 4. Älskar sådana där små miniväskor. Finns för typ 23 dollar på Century 21 i New York. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *