Maybeauty – den perfekta tajmingen på ett samarbete

Ni som hängt här ett tag vet att jag använder Maybeautys produkter sedan ett par år. Använder deras svarta mask en gång i månaden och då och då gör jag ”officiella” samarbeten med dom.

 

Att jobba sig dyngsvettig i skitiga miljöer i Nicaragua satte sina spår. Varje kväll använde jag tre-fyra pads för att få bort skiten i ansiktet men kände mig aldrig ren ändå. img_6473.jpgIgår hade jag panik när jag först inte kunde hitta den ansiktsgelén från Maybeauty, The Incredible Face Gel, som jag brukar använda. Den fanns inte bland deras andra produkter i mitt skåp.2016-04-10 09.13.56Har ju en soon to be tonåring här i huset och vis av somliga andra som har flyttat hemifrån så antog jag att hon snott mina masker. Efter mycket letande hittade jag dock en. Av med locket och kletade på mig. 2016-04-10 09.01.242016-04-10 08.58.09Man masserar in den och eftersom den är så dryg så brukar jag spara hälften. Alla döda hudceller försvinner och porerna rengörs effektivt. För mig är det här extra nödvändigt då jag har stora porer där mycket skit fastnar. Kolla noga på bilden så ser man hur gelén fångar upp smutsen och det blir ”smulor” i ansiktet. 2016-04-10 09.02.53Den ska masseras in på utvalda ställen; pannan, kinder, näsa. Skulle behöva bada i det här men det blir lite svårt. Hoppas att de snart kommer med en body scrub.

2016-04-10 09.00.23Efteråt baddar man rent ansiktet med ljummet vatten och poff så är man len som en barnaröv. Väry effektivt!2016-04-10 09.29.43

Jag kör den här masken en gång i veckan och den svarta en gång i månaden. Bra produkter som jag varmt kan rekommendera. Jag vet att det är många av er som provat tidigare och som gillar deras grejer och nu kan jag dessutom erbjuda er bra rabatt där ni får 30 % på face-gelén med rabattkoden monagel. Direklänk till erbjudandet hittar ni HÄR!

 

(Du får 8 behandlingar men eftersom den är så dryg så räcker det till dubbelt så många!)

1

12 responses to “Maybeauty – den perfekta tajmingen på ett samarbete

 1. Anna skriver:

  Testade den första gången igår och är helnöjd. Tyckte också det var mycket så maken fick ta resten. Hur förvarar du den om du sparar den? tänkte att den måste torka ihop om man bara låter den vara kvar i förpackningen…

  Undrar Anna

  1. Mona skriver:

   Jag tar lite plast, du vet: matplast, och lägger över burken.

   1. Anna skriver:

    Enkelt! Då ska jag också spara nästa gång. Om inte maken blir lika frälst vill säga. Körde också fotmasken igår så nu oroar jag mig för vad som egentligen ska komma… ?

    1. Mona skriver:

     Nämen det är lugnt med gelén, det blir inga ”efterverkningar”! Har du provat den svarta masken? Överlägsen a l l t!

     1. Anna skriver:

      Hmm. Kan inte svara på din kommentar så det får bli här ? Jag menade fotmasken där man sen fjällar av allt gammalt skinn ?
      Och nej, har inte provat den svarta. Får beställa den nästa gång!

     2. Mona skriver:

      Ahh, jag ska köra den i helgen! Vänta med att köpa något annat, jag ska göra flera samarbeten med dom inom kort tid!

 2. Eva skriver:

  Shoppat – nu skall de göras rent:-).

 3. Henna skriver:

  Har du förresten några ljubokstips att komma med nu när du varit på resande fot? Skulle behöva något nytt i lurarna.

 4. Grethe skriver:

  Jag har också handlat så nu ska det bli rent.

 5. Jennie skriver:

  Köpte 16 st direkt, jomantackarja. Din rabattkod & mängdrabatt 269kr och gratis frakt.

  Tack för tipset! Ska sälja in den på maken oxå. Så får han gnugga runt skägget

 6. Malin skriver:

  Jag köpte också! Jag som aldrig ”tar hand” om mitt ansikte annars. Tack för rabatten 😉

  1. Mona skriver:

   Jag går och hoppas på att de ska ta fram en body scrub som jag kan få göra kampanj på. Mina favoritprodukter är dock deras svarta ansiktsmask och håroljan, den är to die for. Sjukt bra! Ska se om jag kan få göra kampanj på den också..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *