Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Foto: © UNICEF/Asselin

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se

0

6 responses to “Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

 1. Caroline skriver:

  Tack Mona!

 2. Anki skriver:

  Tack för påminnelsen Mona.
  Nu har jag också fixat så att jag blir Världsförälder.

 3. Helen skriver:

  Lysande!

 4. Helma skriver:

  Ja va bra! Jag har varit världsförälder i flera år och man får information från Unicef med jämna mellanrum om vad pengarna kan/har använts till. Heja dej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *