De små liven

Talibanen kom hem och var överlycklig igår. Strax innan jul så frågade hon chans på två killar. Jamen varför välja en när man kan ha två liksom. En på andra sidan stan, som nog har glömt bort henne vid det här laget, och en i samma klass.

Killen i samma klass vurmar hon lite extra för. Han är dessutom en blivande svärmorsdröm och det gör inte heller ont att han har sjukt trevliga föräldrar.

Och eftersom man i den här hooden inte åker till Skövde över jul, så blev det lite spännande när han igår kom till skolan med en present till henne.

Mamma, det är äkta guld och snäckskal…SNÄCKSKAL! Från KUBA! Mamma, jag blev jätteglad!”

Så nu förbereder hon ett kort till Alla hjärtans dag. ”Jag ska skriva att jag älskar honom och då blir han nog förvånad tror jag”.

8 år…och första kärleken. Those were the days.

0

14 responses to “De små liven

 1. Sara skriver:

  Åh så gulligt! 🙂

 2. Ulrika skriver:

  Så underbart! :o) Önskar henne all lycka med sin/sina kärlekar.

 3. Vivi skriver:

  Naw vad gulligt. Hoppas det varar till Alla hjärtans dag. Annars får hon ge kortet till nästa 🙂

 4. ragdoll skriver:

  Så gulligt! 😀

 5. WildaMathilda skriver:

  Aaaaw! Galet gulligt!

 6. Eva S skriver:

  Åh…den första kärleken är den man minns bäst. Så underbar och oskuldsfull:-). Själv blev jag kär i två bröder, Fredrik och Gustav. Drömde om dessa grabbar i flera månader…och kunde inte välja. Tyvärr vågade jag aldrig säga något och tur var väl det. Har bättrat mig nu och säger ifrån och tackar ja till

 7. Eva S skriver:

  fortsättning följer….

  det mesta:-)!

  1. MonasUniversum skriver:

   Hahaha!

 8. Ullis skriver:

  Men fan, gläd dig åt att hon är åtta! Min femåring ritade en teckning till en kille på hennes dagis här om dagen och skrev ‘JAG ÄLSKAR DIG XXX’. Hon är 5! Han är 6 och med i Hare Krishna… Det blir kompisförbud tidigt i den här familjen..

 9. tantt skriver:

  Rart värre…

  Dottern fick ett alla hjärtans dagkort när hon var åtta som jag har sparat…berättade även för hans mamma (min frissa) vad det stod då texten löd:” jag elskar dig så min snopp gör ont” 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   HAHAHAHAHA, förlåt, men jävlar så kul det där var!

 10. Helene skriver:

  Hjälp! Är det nåt fel på Skövde? Bor inte ens i stan utan 1½ mil utanför. Är jag totalt lost då??

  1. MonasUniversum skriver:

   Haha, nejdå, inte alls. Var bara tvungen att ta en vilken-som-helst-stad.Puss puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *