Dagens mest korkade

image

Ser ni tanten i kassan?

Hon undrade nyss om det var hasselnötter i hasselnötsskorporna..(precis intill ligger några skorpbitar som man får provsmaka…med väl synliga hasselnötter..)

Man slutar aldrig att förvånas.

Ja, jag har släpat mig till lokala Gataeu-fiket. Ville inte vara hemma när städerskorna fejar.

1

0 responses to “Dagens mest korkade

 1. Lena skriver:

  Frågan kan vara befogad, alltså om saker och ting som borde innehålla just vissa saker verkligen gör det. Men kanske inte på ”finfiket” då… 🙂

  För vet du vad du ska bjuda en ÄGGallergiker på till fika..? Jo, MARÄNGER!

  Trodde jag hörde fel, men köpemaränger (vissa märken) innehåller inte minsta spår av ägg… Som ju, när jag gör maränger, är det viktigaste…

  1. MonasUniversum skriver:

   Va?! Det hade jag ingen aning om!!

 2. Mallan skriver:

  Tur att hon va smart nog att fråga då, eftersom hon inte kunde räkna ut d själv 😉
  Du kan tänka om hon inte frågat och tagit ett bett på sin skorpa och fått en allergiskreaktion( vi säger att hon e allergisk)!!!! Men eftersom du sitter där och fick så bra tabletter från apoteket sist så hade du väl direkt erbjudit henne betapred ??
  Smaklig fika å spegla dina nya armar i diskbänken när du kommer hem 😉

 3. Linda skriver:

  Åhhhh fika….shit….är inne på min 5:te dag utan godis, kolhydrater, vin….faan så mkt tråkigare livet blev. Undrar om vågen tänker röra sig…neråt då alltså:-)
  Ha en skön helg

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Nykter/Full/Firmafest ??

  1. MonasUniversum skriver:

   Vad du är duktig, keep on going! Till slut blir det resultat.

 4. Ancan skriver:

  Haha, där på fiket kan man få höra både det ena och det andra.. Ett under att tjejjorna som jobbar där alltid orkar vara så artiga och goa. Nu var säkert denna dam trevlig men annars stärker det min tes att vonPinkenstråle & Co ofta sätter sig på väääldigt höga hästar.
  Ta det lite lugnt nu bara och häng inte där för länge, för jag gissar att du inte häller i dig latten uppifrån? 😉 Tänk på armarnas högläge, seså tillbaka till soffan! 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Haha, du har så rätt. En av tjejerna slutade där och började som ansvarig på Espresso House i Bromma Blocks, my luck liksom!

 5. Carina Mårtensson skriver:

  Härligt att du tar dig ut. Sköt om dig.
  Kram Carina

  1. MonasUniversum skriver:

   Det vore kul att ses över nån lunch nåt decennium…samma som senast kanske?!

 6. MAMMA MU skriver:

  Dagens andra mest korkade finns på FB och kommer från Arbetsförmedlingen i Norrköping. ” Jobba utomlands eller i Norge”.

 7. Lillemor skriver:

  Eftersom du gillar lakrits så måste du besöka Söder i helgen. Här är det lakritsfestival på Münchenbryggeriet lördag och söndag.

  1. MonasUniversum skriver:

   Åh, det skulle jag vilja, om jag pallar!

 8. Lotta skriver:

  Vill du ha ost på din ostburgare? Eller när man ringer vår lokala pizzeria så säger dom – om 15 min, en kvart. Å f-n liksom. Min man är allergisk… säger han…. Jag tror inte ett skvatt på honom. Halva hans släkt är allergiska mot det ena eller det andra. För var gång man träffas så nog f-n är det nåt nytt, och så får dom gaser(fjärilar) av ALLT. Ååå jag blir så svälld i magen av det, blabla.

  Släkten får man ju som bekant på köpet! Det liksom ingår i vigselbeviset. Har läst om och om igen men ser inte att deras namn står med på nån rad :s

 9. Helena i Hägersten skriver:

  Jag ser bara de otroligt fula stolarna! Ska inte Gataeu vara glassigare än så? Ser ju ut som en sämre vägkrog med så fult slitna stolar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *