8 responses to “Come to mama

 1. ragdoll skriver:

  Den ser nästan likadan ut som min fast jag har mer guld. Ja, jag skäms fortfarande över att den ligger lådan…

 2. mamski skriver:

  grattis 🙂

 3. Liza skriver:

  Idag har jag införskaffat mig en champagnekork, visste inte att jag behövde någon innan jag läste det här i bloggen. Tänk va´mycket man har upptäckt via Din blogg. Skål

 4. gudinnan skriver:

  Mhe lämna tillbaka den igen den visar ju fel tid!

 5. annapanna skriver:

  Äääjmeeen to that! Är rätt glad över länsförsäkringar idag med. Ska ut och resa och iom att jag har deras hemförsäkring så kostade det bara 398riksdaler i en extraförsäkring för hela familjen och vips så kan vi bli sjuka och bli av med bagage utan att det kostar ngn självrisk. Meee löööv!

 6. Malde skriver:

  Snygg klocka!

 7. Butta skriver:

  Snyggelisnygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *