Bra hundpensionat i Stockholmstrakten

För första gången går vi bet på att fixa hundvakt under en mässa varför jag nu behöver lite hjälp! Nästa vecka, på onsdag, startar Formex-mässan och jag måste leasa ut Nisse ons-fred. Liksom veckan efter då vi är på mässa i Norge.

P1010350

Eftersom den unge herrn har förmånen att alltid hänga med oss här på jobbet har jag aldrig ens funderat på det här med att checka in honom på nåt hotell … och har därför noll koll. Ni stockholmare som vet, please help. Och helst något som inte ligger för långt från Bromma..

 

Over änd out.

0

34 responses to “Bra hundpensionat i Stockholmstrakten

 1. Anette skriver:

  Har inte hund själv men läste Camilla Thulins blogg förut och hon fullkomligt lovordade ett ställe på vägen till Arlanda. Kolla med henne😉😎!

  1. monasuni skriver:

   Har hört om den också men den ligger för långt borta. Den kommer vi använda när vi reser utomlands.

   1. Anette skriver:

    Aha jag fick för mig att du skulle mot Arlanda… Men vi har ett väldigt bra i Täby kyrkby. Changdobels Hundpensionat tror jag att det heter. Iaf ngt närmre…😊

    1. Pudeltanten skriver:

     Där hade väl X Faxe inackorderad och var nöjd vill jag minnas?

 2. SkruttAnn skriver:

  Hundpensionat menar du? Inte hotell som tar emot hundar, utan hundpensionat där ni kan inackordera Nisse (d.v.s. utan er)

 3. Isa skriver:

  Leta upp Mimmi Jordell på FB – hon driver hundföretag ochcär superbra med hundar! Vet dock inte var i Stockholm hon håller till.. https://m.facebook.com/home.php

  1. Isa skriver:

   Mimmis harmoniska hundar tror jag det heter! -vi gick en hunsskötare-utbildning ihop…

 4. Cicci i Duvbo skriver:

  Om jag inte hade haft mina hundhatande katter så hade jag lätt tagit honom. Hoppas att det löser sig. Kram

 5. Carola skriver:

  Vilken fin bild på Nisse. Mitt hjärta smälter. 🙂

 6. Eva skriver:

  http://www.changdobels.se/hundpensionat/?gclid=Cj0KEQjw0MW9BRDxtYTn2_S699MBEiQAw33y40P8IICag1-0HkONJmrfTr4BbljIaQep9Dzgz07QWYgaAneM8P8HAQ

  Chang Dobels hundhotell. Har även alternativ för bortskämda gosedjur som inte vill sitta i en box i hundstallet alldeles ensam;) Väl etablerat, har funnits sedan Eldkvarn brann och har gott rykte.

 7. Rockpaperscissorlizardspock skriver:

  Menar du hotell elelr hundpensionat? Om det är hotell du menar så är Clarion överlägsna på att ackomodera gästers hundar. En hundralapp extra och hundar får tas med i alla rum

  1. Rockpaperscissorlizardspock skriver:

   Ackommodera. Herregud.

 8. Tina Sjöström skriver:

  Jag kan gärna ta honom Om han är snäll mot min Ebba som alltid är snäll. Kram Tina i Solna

 9. Fru G skriver:

  Vi kan hundvakta bor i Haninge och hemma på dagarna. Nisse är så välkommen.

 10. Jessica Egeland skriver:

  Lilla plutten, han får gärna bo hos oss. Vi bor i Flysta – Spånga(nästan granne med dansskole-Malin). Vi har en supersnäll Havanaise på 3 år. Har kontoret hemma så han får sällskap på dagarna – både av mig å Charlie 🙂
  Kan offra mig å ta en Scarfo-glass på kvällarna så han får kissa i sina egna finhood!
  Mvh Jessica

  1. Laila skriver:

   Flysta e ju jättenära! ta det förslaget Mona.
   Tar ju max 10n minuter med bil dit från dej….

   1. annika skriver:

    Fast knappast för Mona…hon behöver nog nån timme eller två…

 11. annette pettersson skriver:

  Hej.
  Synd att ni inte ska till Norge nästa vecka för då hade ni kunnat lämna Nisse hos mig i Kristinehamn Värmland,jag har semester då
  och inga planer för v 34 skulle varit kul med hund på prov 20 år sen jag hade egen hund,jobbat för mycket för att skaffa egen igen.Ha nu trevliga och givande mässor.Stackars dig med sån allergi, fifan.Krya…….
  Kram Annette

 12. Laila skriver:

  Men kommer din dotter oxå resa bort? Hon har väl oxå hund?
  Skulle väl vara alldeles perfekt för honom å vara med henne? Dom hundarna e ju små pluttisar som inte tar så mkt tid och ork…..?

  1. monasuni skriver:

   Hon är med oss på mässan…

 13. Havrefras skriver:

  Här har du en till som jobbar hemifrån och en hundkompis 🙂 Fel sida om stan men tio minuter fr Älvsjömässan! 😛

 14. Isabel skriver:

  Har hört att Färingsö hundcenter ska vara bra! Finns säkert fler inom Ekerö kommun:) ganska nära också!

 15. Josefin skriver:

  Hej Mona,
  Jag vet ingenting om pensionat med tänkte att du kanske kan tipsa mig om något. Bor du någonsin på hotell i din egen stad? Jag o min man (o vår yngsta dotter) ska till Sthlm o jag letar o letar … Men vill ha tips!! Vi bor i de djupaste skogarna i Skåne (eller nja, vi bor vid krapperups slott). Vi ska till Sthlm för att lämna kött till en restaurang, från min mans charkuteri. Jag vet att du älskar salami……jag vill skicka till dig!! Hur gör jag? Har du något tips på hotell, om man vill kunna krama ur så mkt som möjligt ur vår huvudstad?
  Mvh bondfrun (på riktigt – min man kom precis hem med ett vackert djur han skjutit….)

  1. Mona skriver:

   Hm, jag gör ju aldrig det men det finns givetvis massor av hotell här. Var exakt ska ni lämna köttet? Vill ni bo flott eller trevligt? Allt i den här jävla stan kostar ju, tyvärr. Och jag vill JÄTTEGÄRNA ha salami! Förresten, bor ni bredvid ett slott? Märkligt, pratade just med en kompis och sa att jag skulle vilja ha en bloggträff på ett slott/herrgård i Skåne…

   1. Josefin skriver:

    Vi levererar till Miss Behave på Skeppsbrokajen. GÅ DIT & ÄT! My god. Förra gången bodde vi på en båt, helt ok ställe men frukosten va fruktansvärd. Jag hittar säkert något bra. Men när jag har hittat något som ser bra ut (5 stjärnigt) till lagom pris (typ 1500kr haha) så är det alltid run utan fönster. Vi vill ju inte bo i en bunker. Får väl kanske inse att det är dyrt i storstan!
    Maila mig gärna en adress jag kan skicka lite charkprodukter till! Som du brukar säga: to die for!!

  2. Camilla skriver:

   Jag bodde på Clarion Sign när jag var ”hemma” i Sthlm och hälsade på. Centralt, SPA med pool på taket, bra frukostbuffe och ett helt okej pris. Rekommenderas.

 16. Carina lindau skriver:

  Ring mig, jag tar han😘😘

 17. Ankan skriver:

  Jag blev precis uppsagd, och är arbetsbefriad från i fredags. Vad fan hände liksom. Bor i Sumpan, kan gärna vara hundvakt 😘

  1. Mona skriver:

   Åh vad tråkigt, låter helt sjukt! Har hittat en pensionär som bor nära oss som kommer ta hand om honom. Tack i alla fall och jag håller tummarna att du får ett nytt jobb fort!

 18. Eva skriver:

  Hej!
  Om det inte ordnat sig så får gärna vara historia mig och min man 😃 Bara roligt!
  Kram Eva

 19. Eva skriver:

  Jäkla rättstavning 😁😁😁 Han får gärna vara hos mig och min man

 20. Karl skriver:

  Changdobels T’äby Hundpensionat är jätte duktiga med hundar och har utbildad personal. Om du vill skämma bort hunden lite extra finns lyxinkvartering där hunden får möjlighet att bo i bostadshuset med personalen. De har stora hundhagar och ligger mitt i skogen. Läs mer på deras hemsida: http://changdobels.se/hundpensionat/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *