Borta bra men hemma allra bäst

Efter fyra dagar i Norrköping med tre dagars dunkadunka-musik på SM i Disco, känns det aningen skönt att vara hemma igen och det gör ju inte alls ont att vädret visar sig från sin bästa sida. IMG_9714Vilket givetvis påminner mig om att det är dags för årets första gräsklippning. Får dessvärre ta fram lien för sweet Lord så högt gräset är.IMG_9718

Maken har ju varit hemma med Nisse och det verkar inte ha gått någon nöd på honom. På maken alltså. Det här med att ställa sig vid spisen och laga mat är inte hans starkaste gren.IMG_9719

… och det vore ju synd om man plockade undan efter sig.

 

Idag måndag med 25 graders värme. Ikväll åker vinterpjucken ned i källaren och fram med sommartäcket till sängen. Den vidriga vintern är äntligen borta.

 

Men först till jobbet. Ska planera augustimässan. Från och med idag ska jag andas in v a r j e dag. I normala fall säger det ”swish” så är det augusti och sommaren är tvärslut. Jag m å s t e bli bättre på att ta tillvara på varje dag.

 

Tjenixen.

2

3 responses to “Borta bra men hemma allra bäst

 1. Helen K skriver:

  Men håller med dig Mona,äntligen är den vidriga vintern över men det jag inte fattar varför man uppfattar att denna vinter har varit så vidrig .För det har ju inte varit mycket snö eller kallt men det kanske hänger på vad man går igenom i livet. Läser din blogg varje dag och måste tacka för en skit bra blogg. Ha det så bra kram/ Helen.

  1. Mona skriver:

   Touché … och tack Helen. Det kommer klarna för alla denna vecka.

 2. Anna/PJAK skriver:

  Lovat kallare till helgen………. Men inte hos mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *