BookBeat – nu är det sommar!

Och nu blir det reklam! Jag kör ju ett samarbete med BookBeat och kan därför erbjuda er en gratis månad utan obligations. Noll. Zero. Inte en hake någonstans. På riktigt.

 

När den här tjänsten med att kunna l y s s n a på böcker kom tänkte jag ”aldrig i livet”. Man ska l ä s a böcker. Men, jag provade. I början var det superkonstigt. Kändes som om jag var 7 år och fick en saga uppläst av dagisfröken. När jag var igenom halva boken var det plötsligt inte så konstigt längre och sedan dess lyssnar jag hellre på bok än läser den på iPad/mobil. Kan jag inte lyssna föredrar jag en fysisk bok.

 

Ett problem bara. Det är f-n omöjligt att lyssna på en bok när man är trött. Jag somnar på 2 minuter. V a r j e gång! Här har min inte så snälla dotter varit jätteschysst och fotat mig när jag sitter i hängstolen och snarkar ljudligt så att hela nejden hör.

IMG_1990

Har ni inte hakat på det här förut, så testa nu. När ni knappar in koden monasuniversum kommer det automatiskt ändras från 2 veckors gratis lyssning/läsning till 4 veckor.

 

Klicka HÄR!


2

9 responses to “BookBeat – nu är det sommar!

 1. Sophie skriver:

  Ljudböcker tycker jag är en lysande idé … jag somnar av att läsa, totalt ointresse av böcker, men ”sagostund” är okej. 😊

 2. Linda skriver:

  Åh va lägligt. Ska till USA om 3 veckor. Då får detta erbjudande följa med. På flyget och på den lååååånga bussresan till Niagarafallen

 3. Carina skriver:

  Du får använda sömntimern, den är kanon!

 4. Bibbi Olsson skriver:

  Har du ngn bra bok att rekommendera då Mona?😀

  1. Mona skriver:

   ”Jag lät dig gå.”

  2. Karin skriver:

   Hoppar in i en annans fråga – sorry. Vill iaf tipsa om Anna Mannheimer Gift en dödlig sak (kanske inte det exakta namnet men mkt bra iaf), Kvinnan på tåget (lite seg, typ Gone Girl och Klara (Mia och Klara) sorgen finns i mina steg (eller ngt liknande) som var mkt bra.

 5. Towe skriver:

  Gräsklippningen gick som en dans med en ljudbok i lurarna, tack för det! 🌞🌞🌞

 6. Ragdoll skriver:

  Jag har kommit av mig i mitt ljudbokslyssnade men jag ska försöka ta tag i det igen, men jag använder en konkurrent… Gissa vilken?! 😉

 7. Marina V skriver:

  Man kan ladda ner som e-book också, o läsa det på plattan. Jag fastnade för bookbeat för att appen har en timmer. Sätter den på 15 eller 30 min och om jag somnar så vet jag att det är bara sista 15-30 min som jag har missat. Har skaffat det innan den här erbjudandet så jag får inte del av gratis månad, men skitsamma. Jag gillar det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *