BookBeat … it works everywhere, hehe

Reklam … och en tävling kanske

 

Hej hej, det är bara jag som ska tjata lite mer om BookBeat. …för ni är några stycken som ännu inte provat. Alltså, en MÅNAD gratis om man använder sig av min kod. Annars får man bara lyssna/läsa i två veckor, hehe!

 

BookBeat ägs av Bonnier. Kanske inte så viktigt för er, men desto viktigare för mig. Jag gillar stabilitet och resursstarka företag som inte går omkull i nästa vecka. Muskler med andra ord. Och tiotusentals titlar. Me like a lot.

 

Just nu lyssnar jag på Vibeke Olsson. IMG_3411 2IMG_3413 2 (1)Talibanen är skitirro eftersom jag glömde hörlurarna i bakluckan och således måste lyssna utan!

 

Koden för att kunna lyssna gratis i fyra veckor har du HÄR och det är superlätt att komma igång. Men du, glöm nu inte att när du kommer in på sidan så står det att det är 14 dagar gratis men så fort du aktiverar länken så ändras det till en månad. Inte ens om man vill så går det att misslyckas med att sätta igång. Och vill du lägga av efter gratismånaden så är även det plättlätt.

 

Gå in och registrera dig nu, du kommer inte att ångra dig.

 

… öhh, just precis nu kom jag på en idé. Jag fixar en tävling! Du som reggar dig från och med idag och som återkommer till mig om vilka/vilken böcker/bok du läser via BookBeat, som du kan rekommendera till oss andra. Jag plockar ut en vinnare och den som vinner få ytterligare en gratismånad. Kan det vara nåt? Jag har inte frågat BookBeat om det är okej med en tävling, men under tiden jag inväntar svar så registrera dig ändå. En månad är i alla fall en månad, om du nu inte väljer att fortsätta. …och eftersom BookBeat ser exakt vad man laddar ner så går det inte att fuska och komma dragandes med en bok man läst på annat sätt, hehe! Jag meddelar er så snart BookBeat sagt bu eller bä!

 

Uppdaterat: 

Några av er tror att ni hamnar fel när ni trycker på länken här ovan. mavbild 2016-07-13 kl. 22.10.00Det gör ni inte. Så här ser det ut när ni kommer in på sidan. TRYCK PÅ DEN ROSA ”KNAPPEN”. Då ändras 2 veckor till 4 veckor och ni får fylla i era uppgifter. Plättlätt!

3

15 responses to “BookBeat … it works everywhere, hehe

 1. Jag håller på med min gratismånad nu och är mycket nöjd. Älskar att de finns massor av böcker om personlig utveckling bla. Romanerna är lite svåra att fokusera på hemma då jag gärna vill göra nåt samtidigt men perfekt att lyssna på vid hundpromenader. Det kommer nog även funka bra i höst när det är dags barnvagnspromenader 😉 Min femåring tycker om att lyssna på sagorna när hon ska varva ner eller sova 🙂

  1. monasuni skriver:

   Åh vad roligt att höra! Igår fick jag reda på att vi ska fortsätta samarbetet i höst. Det blir jättekul!

 2. Sophie skriver:

  Nu har jag startat med BookBeat så får vi se 😉
  Börjar med hemskheter från Graaf, borde väl veta innan man börjar med roligheter med hennes nästa. 😊

 3. Jessica skriver:

  Hej Mona!
  Åh, jag är så glad att du ”tjatar” om Book Beat 🙂 För knappt en månad sedan nappade jag på erbjudandet om en hel månad gratis så jag registrerade mig. Nu är jag inne på min 12:de bok! Att lyssna på böcker passar mig perfekt då jag aldrig får ro att sätta mig ner med en bok trots att jag älskar att läsa. Nu kan jag ”läsa” medan jag gör annat t ex. lagar mat, diskar, är i tvättstugan, handlar, i löpspåret, till-och-från jobbet, på jobbet där jag arbetar mycket ensam etc… Lurarna är nästan jämt i öronen 🙂 Det finns så många böcker jag vill lyssna på att jag inte vet hur jag ska hinna med 🙂 Det är också toppen att somna till en ljudbok som dessutom har en sovtimer-funktion som det brukar räcka med att jag ställer in på 10 min. då jag slocknar rätt fort. Det blir annars ett himla letande bakåt när man vaknar några timmar senare och inte vet vart i boken man somnade 😉
  Så ett stort TACK och en varm kram till dig för att du lockade in mig till ljudböckernas underbara värld!

 4. Roger skriver:

  Hej Mona, ser att du läser Molnfri bombnatt av Vibeke Ohlsson. Boken räknas som en av Sveriges 100 bästa böcker.

  Vad tycker du?

  Fortsatt trevlig sommar!

 5. Jessica skriver:

  Det är en bra författare, har läst mycket av henne

 6. Linda Ståleberg skriver:

  Hej!
  Trycker på länken för koden men kommer då bara till book beats sida, alltså ingen kod.
  Gör jag fel???

  Mvh inte så tekniskt fruntimmer

  1. Mona skriver:

   Linda my love, du är halvägs mot bokhimlen: gå in igen, via länken, klicka på den rosa länken där det står 14 DAGAR, eller nåt i den stilen, i mitten på sidan. DÅ kommer det ändras till 4 veckor och du får fylla i dina uppgifter!

 7. Malin skriver:

  Jag trodde jag inför semestern hade köpt hela Hammarbyserien av Carin Gerhardsen tills jag kom till bok nr 5.. Den har jag glömt köpa.. Så innan jag går in på bok nr 6 så testar jag lyssna på Gideons ring (bok nr 5).. Har signat upp mig idag!

  Har du inte läst/hört den serien .. Gör det!!

  Kram

 8. sophia skriver:

  Hur plätt lätt är det att avsluta efter 4 veckor?

  1. Mona skriver:

   Lika lätt som att regga sig. Jag lovar!

 9. Ulrika skriver:

  Jag reggade mig idag och har hunnit två timmar på Sofie Sarenbrants senaste, Tiggaren. Har läst alla hennes andra och har längtat såå mycket efter att få veta hur det har gått för Emma. Mina barn får fasen äta fryspizza till middag för jag har verkligen inte tid att laga middag ikväll!

 10. Hanna skriver:

  När jag trycker på här så hamnar jag hos bookbeat och inte på något ställe där det står en kod.

  1. Mona skriver:

   Du s k a hamna hos BookBeat, och sen trycker du på ”knappen” i mitten, den rosa. Där det står ”14 dagar”, eller nåt, kan inte se det nu när jag skriver ditt svar. Klickar du på den knappen så ändras det automatiskt till 4 veckor och du får där fylla i dina uppgifter!

 11. Irene skriver:

  Åh du lyssnar på en av mina absoluta böcker, älskar den. Vad tycker du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *