0 responses to “Björn Ranelid i melodifestivalens namn

 1. gunillak skriver:

  Ska han prompt va med kan han ju skaffa lite taktkänsla först… Scheeezuz.

 2. Petra skriver:

  Ja herregud vad säger man… Finner inga ord…

 3. Din Mamma skriver:

  Solklar röst på Ranelid. Att se han stå och hålla sin monolog, givetivis översatt till engelska, på finalen kommer vara årets TV-händelse.

  1. FrökenGunilla skriver:

   Jamen, det var just det jag funderade på. Hur ska han kunna översätt denna text till engelska? Utan att det blir travesti!
   Men kul är det! 🙂

 4. Mia skriver:

  Ameeeen to that 🙂 🙂 🙂

 5. Eva-Lotta skriver:

  Har ingen skämskudde kvar…totalt utsliten….

 6. Helena skriver:

  Jag tycker han kan sluta skriva böcker oxå… Han borde ha en äppelträdsodling i Kivik eller nåt och endast ge träden näring med sitt munläder 🙁 Finns verkligen inte många som jag tycker så illa om som honom! Din blogg däremot, den gillar jag som tusan 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Haha, tack. När jag hörde människan öppna munnen första gången, för hundra år sen, så bestämde jag mig för att aldrig någonsin läsa en bok av honom.

 7. KarinD skriver:

  Nu ”missade” jag melodifestivalen igår… men kan varmt avråda från att läsa Ranelids trista och dryga böcker också. Jag har försökt med flera stycken, och den senaste, Kniven i hjärtat, var rena rama bottennappet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *