Berg- och dalbana

Dagarna blir alltid lite roligare om man piffar till sig med lite bling. Det är mitt varje-dag-motto. Ä l s k a r mina IOAKU-smycken. IMG_4826Var tidigt på jobbet och packade ordrar så fingrarna glödde. Sånt som inte väger. Som TanCan-burkar. Ni som inte har fått era leveranser har dom senast i morgon.

 

9.30 drog jag iväg till Mall of Scandinavia. Skulle på synundersökning hos Synoptik.IMG_4840Butikschefen såg ut som ett frågetecken när jag klev in. Jag brukar alltid vara ute i god tid men hon tyckte att ett helt dygn tidigt kanske var lite väl i tid … Blir så trött på mig själv. IMG_4846Tillbaka till kontoret. Igår var det bara två av oss där … med våra två avkommor:IMG_4851Dom här två röjer runt hela dagarna. Notera berget av kartonger där bakom. Några få av de hundratals tomma lådor vi haft tuppar i. Vi återanvänder allt emballage men när det är så här mycket hinner vi inte skära ned tom i samma takt som vi tömmer dom. Herregud, vi äter, skiter och sover tuppar dygnet runt just nu. Och nästa vecka kommer en 40-fotare till (megacontainer från Indien).

 

Tar en paus för att köra 25-åringen från ett ställe till ett annat. IMG_4841Ser en bilreklam som gör mig sugen på att lyfta luren. IMG_4842Han kanske skulle kunna röja upp i huset och på tomten.

 

Tillbaka och äta lunch från bästa Thai-tjorren på parkeringen. Den här lunchen räcker länge eftersom jag bara äter två vårrullar varje lunch.IMG_4847Jobbade några timmar till innan det blev dags att hämta talibanen och köra henne till danskompis för övernattning.IMG_4853Och det här med trasiga jeans kommer jag a l d r i g att förstå mig på. IMG_4855 (1)Varje gång jag är där ångrar jag att inte vi också byggde vårt eget hus istället för att köpa ett från 1922. Om 6 år är det 100 år … och det märks.

 

Sladdade in på Coop och köpte middag på vägen hem.  IMG_4856Satt i bilen och råkade titta igenom mina mail. Fick ett välbefogat superargt mail från en kund. Det gav mig en brinning i huvudet så jag trodde jag skulle köra av vägen. Inte gentemot kunden utan mot en tredje part som inte gjort vad de skulle. Ringde upp dom och bad dom lösa problemet omgående. Helvitti så förbannad jag var.

 

Lagom hemma hade jag coolat ned mig några hundra grader. Ut med Nisse. Konstaterar att det tydligen fortfarande är jul hos somliga här i finhooden. IMG_4857 (1)Hem och äta middag. Samtidigt som jag gick igenom LidbyLivings varor och plockade ut sånt som jag vill ha hem privat.

Skärmavbild 2016-03-02 kl. 18.45.07

Malin, som äger företaget, är i Singapore just nu men vi ska äta middag i nästa vecka.

 

Mailade till Maria på Reunion Home, hon galningen ni vet, hon som står mitt emot mig på mässorna och som göra alla goda ljus som ni har beställt. (Ni som inte har fått era leveranser har dom senast fredag … om Posten sköter sig.) Maria sålde parfymer förut och jag fick en sån här flaska av henne som nästa är slut. Bad henne rota runt lite i lådorna eftersom den inte går att få tag i här i Sverige. IMG_4858Maken kom hem och tömde brevlådan. Jag fick en paketavi som jag sett fram emot länge så det var bara att sätta på sig jackan och dra ned till dyr-ICA. I makens fotbollstränarjacka … IMG_4860

… och sexiga mjukisbrallor från GeKå’s.IMG_4861Det är ju ett under att maken vill ligga över huvud taget!

 

Hämtade paketet och körde hem på två hjul.IMG_4862Ska berätta mer om innehållet senare idag.

 

Jaha, torsdag idag. Till Synoptik om ett par timmar. Ska prova ut nya glasögon. Och solglasögon. Min syn förändras varje år så det är en årlig tradition.

 

Laters!

1

10 responses to “Berg- och dalbana

 1. Jessica skriver:

  När jag om till översta bilden trodde jag först det var din rynkiga hals, sen insåg jag att det var en polotröja. Vilken tur ?

  1. monasuni skriver:

   ?????

   1. annika skriver:

    Trodde jag också! 😀

 2. Haderittan skriver:

  Jag har också kvar mina julljusstakar i fönstren. Det är så mysig belysning i mörkret. När jag får råd ska jag köpa 2 små jag sett på IKEA: en till sovrummet och en till köket.

 3. annika skriver:

  Jag håller med dig angående jeans – varför betala för det som är trasigt liksom.
  Å det finns t o m dom i min ålder (å jag är en massa år äldre än du!) som köper dylikt….

 4. Marita skriver:

  LidbyLiving..pris? När kommer de? Ser ut som om att jag skulle vilja köpa upp hela lagret så jag hoppas på humana priser så att jag kanske kan köpa lite grann iaf! )

  1. monasuni skriver:

   195 för handdukarna, 1200 och 1595 för väskorna, 750 för kuddfodralen. Superkvalitet och blir inte solblekta!

 5. Åsa PB skriver:

  Åh, fick min första beställning fr er idag, TanCan burk! ?? Ser knappt mänsklig ut längre, då jag först fick ett otroligt lågt blodvärde 80, mot normala över 120. Av detta så blev jag ju så klart blekare än ett jävla spöke! Sen åker jag på sköldkörtelsproblem vilket inte bara gör mig blek, jag ser lika sliten ut som ett överkört spöke med narkolepsi ? SÅ planen är nu att prova denna enligt dig fantastiska produkt o sluta skrämma slag på min omgivning! Hoppas att jag lyckas!?

 6. Maria skriver:

  Bygga eget säger du.
  Hur går det med hallen?

 7. Karin skriver:

  Angående er hemsida. Säljer ni inte det där tyska märket längre, med fina ”fågellampan” och porslinsfat med figurer på, bla?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *