Be careful for what you wish for

img_9644

Igår fick jag ett sms från Vivi på Tailsweep.img_9648 Kavli hade uppmärksammat min klagan om att det är helt jävla omöjligt aningen svårt att få tag PaprikaOst och skickat mig en … host host … låda!

img_9651

Åkte därifrån till Malin på Wilmer Kaffebar. Visade lådan och lät henne smaka. Hon tyckte också att den var skitgod så hon fick ett par stycken. Liksom hennes moster och morbror som råkade vara där. Herregud, jag är femtioplus och langar mjukost! img_9646

Åt en sen eftermiddagslunch innan jag åkte hem och tömde ut kartongen.img_9652

Så där ja, då är det ICA och Coop som gäller framöver. Eller så övertalar jag butikschefen på CityGross i Bromma att ta hem åt mig.

 

Å andra sidan kan jag nog lugna mig ett par hekto. Har mjukost så att det räcker till våren.

 

Idag tisdag. Jobba. Ikväll ska jag på middag med ett gäng människor jag aldrig har träffat. Det har med den där castinggrejen jag var på härom veckan. En middag för att lära känna varandra. På söndag och måndag sätter vi igång och då kan jag berätta. Inte tv. Där har har jag redan figurerat så att det räcker och blir över. Det här är lite roligare… om man inte vill synas.

0

25 responses to “Be careful for what you wish for

 1. Josefin skriver:

  Men VAR i tv har du figurerat?

 2. Katarina skriver:

  Undrar samma sak; har dem redan sänt Real Housewifie of Bromma i femman? ????!!!!

  1. Mona skriver:

   Haha, ingen risk. Nä, jag var med i Sveriges första reality-serie men då hette det ”dokumentär”. Min skolklass filmades från 1-9 samt några filmer till i vuxen ålder. Inget jag gärna delar med mig ska väl erkännas…

   1. Misanfisan skriver:

    Äsch då! Garva åt det och var lite mallig! Du var ju jättesöt som liten och sen blev du ju jättesnygg istället!
    Och hur många kan skryta med att ha sin barndom/ungdom, hela skoleländet och lite till i en full DVD-box? 😉
    Fast jag kan hålla med om att det var plågsamt och drygt ibland…det var ju inte lattjolajban-gubbar som filmade direkt.. 😉

    1. Mona skriver:

     Men, du har fortfarande inte svarat på vem av oss du är!! Har du fått inbjudan till det där frukost-köret?

     1. Misanfisan skriver:

      Jag var en liten lintott… som tycker att det är skitkul att läsa din blogg och shoppa bajssprayer ibland 😉
      Japp, och jag tänker nog gå på det, vill ha en uppdaterad box att plåga släkt och vänner med till jul, om inte annat 🙂 Kanske ses där då? Eller..? 😉

     2. Mona skriver:

      Inte för att pengarna spelar nån roll men att betala 180 spänn för att sitta och lyssna på min barndom … well, jag vet inte. Har varit hård med att bojkotta alla återseenden … efter att jag var med på den första. Not my cup of tea. Orka sitta och jämföra vem som är tjockast, rikast, mest alkoholiserad etc. .. Nu ska jag gå in i ordersystemet och leka detektiv, hehe..

     3. Mona skriver:

      HAHAHA, nu såg jag dig minsann! Spårade emailadressen i orderstystemet. Vad roligt, HEJ! Ser på ipadressen att du inte bor i Stockholm.. Mår du bra?

     4. Misanfisan skriver:

      Jo, tack, jag mår finfint 😄😄 Nu vet ju jag att geografi inte är din starkaste gren, inte min heller, men jag har hela tiden trott att Haninge låg i Stockholm 🙀
      Jag tror inte du behöver hosta upp 180:-, Mr RH skrev till mig att jag skulle maila honom, så skulle han skicka biljetter. Betala hade iaf inte jag tänkt att göra, snarare ta betalt isf 😄😄 Har bara varit på en träff tidigare, 2007, på Pizzerian i J… och jag är mycket tjockare än dig 😂😂

     5. Mona skriver:

      Hahaha, kollade ditt ip-nummer, som i n t e gick till Haninge! Jamen det var ju då, på pizzerian, som jag bestämde mig för att aldrig mer vara med. Orka höra hur man var. Det här med att man växer till sig med åren, mentalt, var det inte så många som förstod. Hörde att Roger är död. Nu när du kommer så känner jag åtminstone e n person .. om jag går..

     6. Misanfisan skriver:

      Haahaha! Din ip-grej ljuger för dig, har inte kommit härifrån än, dock lämnat J…😄 😄
      Alla har vi våra livsöden och livet har format oss under dessa år, både på utsidan och insidan…
      Jag går till frukost-grejen enbart för att rädda en box från någon kulturtant, tänkte ev tvinga någon son att haka på och göra detsamma…😇
      Jag har ingen kontakt med de andra idag och känner absolut ingen där, så om du kan tänka dig att komma så tar jag gärna en kopp kaffe med dig 😊
      Kram på’re 😚

     7. Mona skriver:

      Skickade mail till dig för en halvtimme sen…

 3. Stina skriver:

  Asså du är listig. Tänkte när du la upp inlägget om paprikaosten att -”snart kommer Mona få en expressleverans direkt från tillverkaren” och mycket riktigt! Butikerna lär sälja paprika ost som aldrig förr, var ju tvungen att köpa en tub själv efter ditt inlägg och ja den var RIKTIGT god.

  1. Mona skriver:

   Haha, fast vet du, jag hade noll baktanke, är inte sån. Men nu, så här i efterhand så har dom ju fått rätt bra gratisreklam. Jag ska gå tillbaka till mitt första inlägg i somras och läsa igenom alla recepttips som många hade. Sjukt goda recept!

 4. Frida skriver:

  Kanoners, ”ny” då kan jag shoppa loss på den! Inte värt om den försvinner 😋

 5. Norpan skriver:

  Hoppas verkligen att du testar mitt recept som du fått på både bloggen och mail, som du bad om. SUPERGOTT and believe me, man dör inte av att äta spenat eller ärtor 😉
  Varit dålig på att kommentera senaste tiden, då jag gjorde high five med döden i somras och mått väldigt dåligt. Men blir glad av alla dina inlägg , även om det är reklam =-)
  Kramen Honey 🙂

  1. Norpan skriver:

   Vill Nisse Pisse ha kläderna till vintern så finns dom kvar 🙂

   1. Mona skriver:

    Åh, just det, nu minns jag inte åt vilket håll det var men de var för små…tror jag, eller om det var tvärtom. Köpte en tröja till honom i somras, en fleece, som han älskar!

  2. Mona skriver:

   Jag har saknat dig. Vad har hänt?

 6. Lena skriver:

  Åh, går det att se dokumentären med dig någonstans på nätet? 🙂

  1. Mona skriver:

   Det hoppas jag verkligen inte!

 7. Helena skriver:

  Åh är du ett Jordbrobarn, då har du/ni förgyllt min uppväxt med både glädje och sorg 🙂

  1. Helena skriver:

   Såg dig direkt när jag hämtade min ”svit”. Det har jag aldrig tänkt på. :9, nog det bästa som gjorts men det kanske beror på att vi nästan är jämngamla så det är min barndom/uppväxt också, fast inte på samma plats men samma typ av förort till Stockholm.

 8. CC skriver:

  På xxx finns en del klipp 😜

  1. Mona skriver:

   Hehe, kunde inte låta bli att redigera din kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *