Bästa frukostdejten

IMG_8237 (1)Igår morse lurade jag över LidbyLiving-Malin till Wilmer Kaffebar för en frukost. Hon har aldrig varit där trots att hennes kontor ligger en spottloska därifrån. Jag var ju tvungen att låta Wilmer-Malin bjuda henne på caféets omtalade avokadosmörgås!IMG_8276Vår lilla frukost slutade tre timmar senare. IMG_8280Malin, Wilmer-Malin alltså, berättade att Christina, mediumet som hon är hennes kompis och som jag gick till för två veckor sedan, hade varit där och lämnat en present till mig. IMG_8274Jag blev superöverraskad eftersom det inte var något jag förväntat mig alls.

IMG_8286

Öppnar och blir fullkomligt överrumplad när jag såg den fina bokasken.

IMG_8288

Lyfte på locket och hittade det här! Ujuj, sånt har jag bara sett i filmer!

 

Jag lade ju ut hennes hemsida efter att jag var där varpå flera av er bokade tid hos henne.

 

Skärmavbild 2016-09-04 kl. 18.47.36

 

Skärmavbild 2016-09-04 kl. 18.47.45

Fick två kommentarer nu i veckan. Jag och Christina har bestämt oss för att göra något tillsammas med läsare som är intresserade av sånt här. Frågan är bara om november är för tidigt, eller om vi ska ta det i februari. I december går alla pengar åt till julklappar och i januari är alla superpanka efter jul. Jag tänker herrgård, god mat, umgänge, och så får man sittningar med Christina.

 

Vad säger ni, bra idé?

 

0

17 responses to “Bästa frukostdejten

 1. Rijo skriver:

  En utmärkt ide!!! =))

 2. Lena skriver:

  Toppenidé!

 3. Mammy skriver:

  Jätte bra!!!! 😊

 4. Vilken underbar bokask, skulle du vid tillfälle vilja fråga var hon har köpt den? Jag tror jag behöver en sån. 🙂 Av Christinas hemsida framgår det inte om hon även erbjuder distanssittning per telefon, vet du hur det är med den saken?
  Charlotta

  1. Maja S skriver:

   Det skulle jag också vilja veta mer om

 5. Elin skriver:

  Superbra idé! 🙂

 6. Sanna skriver:

  Bra idé. Lite läskigt. Och väldigt spännande.

 7. Christina skriver:

  Den fina asken är köpt i butiken Juno på Skånegatan på söder i Stockholm. Det går utmärkt att boka reading och även konsultationer inom personlig utveckling även över telefon i det fall man önskar det. Hemsidan är uppdaterad om det nu. Tack så hjärtligt för bra påminnelse. Underbart roligt med intresse för det mediala! Mona, Du är för underbar <3

  1. Men hej Christina, trevligt att ”träffas” och tack för info om både ask och telefonsittning. Synd att asken inte finns på Stockholmsgatan i Skåne istället, men man kan ju inte få allt. 😉 Jag kommer att höra av mig och boka telefontid hos dig.
   Charlotta

   1. Christina skriver:

    Hej Charlotta, ring till Juno så hjälper de Dig med en ask om Du vill ha. Annars gör jag det. Härligt hör av Dig så ordnar vi tid. Allt gott <3

 8. elisabeth skriver:

  Bra idé!

 9. Liz Norell skriver:

  Jag hänger på , har länge velat höra om jag har någon bredvid mig.

 10. Susann skriver:

  Jag var hos Christina i går, också första ggn för min del. Var en aning nervös innan, men det var inte alls läskigt, som jag var lite orolig för. Gick därifrån en skön känsla i kroppen, kunde inte sluta att le. Otroligt intressant och fascinerande, tiden gick väldigt snabbt.
  Hon sa hur jag är som person, väldigt ingående. När jag väntade på tåget på hemvägen, så skickade jag genast sms till en kompis, som nu också vill gå 🙂

 11. Ellinor skriver:

  Jaa, toppen idé!

 12. Pudeltanten skriver:

  Om det inte blir svindyrt eller i Skåne så är jag på. Största tvivlaren norr om Dalälven 😀

 13. isa skriver:

  ja. det låter superintressant!! bara det inte blir för dyrt!!
  kanske även en gruppsittning/seans?

 14. Annika Olsson skriver:

  Jätte spännande 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *