Bara onsdag och tack bästa bloggläsarna för bästa dygnet ever

Det känns som om jag var borta i 4 dagar istället för 30 timmar. Blir så när man har haft sjukt roligt non stop från det vi träffades på Bromma flygplats tills vi skildes åt igår. Vi började dock gårdagen med tidig frukost för att gå över till GeKås när de öppnade 08.00. Har varit där måååånga gånger i mitt liv, men aldrig bland de typ 20 första kunderna.

 

Gångarna ekade tomma and I lööved it.IMG_0876Vi spenderade några timmar med lite mer shopping för att sen sätta oss i bussarna och åka iväg till flygplatsen i Halmstad.

 

Många använde sig av Skicka-Hem-Servicen som de har och som är outstanding: 295 kr för 20 kg. Jag hade bestämt mig för att köpa nya lampor till mina 7 fönster som jag har i fil här hemma men det gick inte så bra. Kunde inte bestämma mig då urvalet var enormt varför det bara blev e n påse med varor för mig. IMG_0837

IMG_0838

Eftersom det var ett chartrat plan och alla var på plats kunde vi lyfta mycket tidigare än planerat.IMG_0836Resan hem tog 55 minuter. Sjukt bekvämt måste jag säga.

 

Jag har som sagt inte haft så roligt på länge, länge och vi var inte ens onyktra som man lätt hade kunnat tro när man såg och hörde oss. W, min bästa kompis, som aldrig har träffat dessa bloggläsare, var helt golvad över hur trevliga och roliga de var. ”I know, I’ve told you before: I have the BEST blog readers in the world!” sa jag.

IMG_0843

Tack alla tjejer, SOM jag behövde dessa glada 30 timmar. Nu har jag laddat batterierna för en stund framöver. IMG_0867Resan avslutades med att jag och W g i v e t v i s inte kunde hitta bilen på parkeringen. Otippat. Irrade runt som idioter bland hundratals bilar. Till slut, med the skoskav of the year och puckelryggiga efter bärandet av våra trunkar, såg vi den.IMG_0870Järnet iväg till jobbet för att hämta Nisse och sedan hem till vardagen, som går i 200 knyck. Allways. Städa, svara på jobbmail, köra talibanen till dansträning, hem, laga mat, äta, köra tillbaka till dansskolan för mer träning (tävling på lördag så det är extra mycket träning denna vecka). Helt slut öppnade jag brevlådan och hittade en avi, ned till dyr-ICA och trodde jag skulle få ett paket med grejer jag beställt till Nisse.IMG_0873Sjukt förvånad hittar jag ett par ljusrosa bling-bling-pjuck i paketet.IMG_0874IMG_0875Herreguuud, blev jag glad eller blev jag GLAD! De var från Kicki. En av mina skittrevliga bloggläsare som uppenbarligen har koll på vad jag gillar. Hon har en jättefin butik i Karlstad med lite allt möjligt, dock med barnkläder som huvudinriktning: Pigge & Lina, här.  TACK Kicki, det blev kronan på verket för det senaste dygnet!

 

Kvällen avslutades med att hämta upp talibanen från dansskolan 20.45 sen var det järnet hem. Hann sätta plattröven i soffan i ungefär 6,5 minuter innan Nisse kom och lade tassen på min axel. Det betyder att man ska gå och lägga sig så att han kan krypa tätt intill.

 

SOM om jag var nödbedd…

8

4 responses to “Bara onsdag och tack bästa bloggläsarna för bästa dygnet ever

 1. Maria skriver:

  Speaking of Nisse. Hur gick det på hundkursen?

 2. Pudeltanten skriver:

  Vad kul ni verkar ha haft, jag är tokavis!

 3. Vespa Vulgaris skriver:

  Men varför kan inte din tjej ta sig till danslokalen själv? Jag gick förbi där idag i ett jobbärende och det går ju flera bussar i området och det är inte långt till tunnelbanan.

  1. Mona skriver:

   Hon är extremt, med betoning på extremt, mörkrädd. Har försökt träna bort det med åren men det går inte. Det har hänt att hon har varit tvungen att ta sig dit själv i mörkret och då har jag fått pratat med henne i mobilen hela vägen. Det funkar inte att göra så varje gång så därför kör jag. Just nu är det många tävlingar och därför väldigt mycket extraträning så jag får stå ut ett par veckor till..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *