Badkruka de luxe

IMG_5381Titta noga. 8 minuter i poolen är vad jag åstadkom igår. Sedan jag gjorde min ansiktsscanning tokvägrar jag sol men igår tvingade talibanen mig att åtminstone doppa mig. And so I did.IMG_5374IMG_5392Har skitmycket att göra varför större delen av dagen tillbringades i lobbyn. Där den enda wi-fin finns på det här hotellet som har ”wi-fi everywhere”. IMG_5686IMG_5713Sådana här stolar har dom överallt på hotellet och jag skulle inte ha något emot att ta med allihopa hem!

 

Det här hotellet är för övrigt bland det sämsta jag har bott på. Trots 4-stjärnigt och höga betyg på Booking.com. All inclusive med inte så god mat. Det kan jag stå ut med men det som är jobbigt är myrorna. Vi har dom överallt. Härom kvällen när vi kom hem kryllade det av dom i sängen och då fick jag krupp på allvar. IMG_5797Maken tillbringade 15, kanske 20 minuter med att försöka ta bort alla. Vi ringde receptionen men de pratar så jefla dålig engelska så de fattade inte vad ”ants” var. Maken lade på. Vi fick bort det mesta och somnade utmattade. Vaknade i morse av en myra på axeln och en i pannan.

 

Gissa om vi kommer lämna bottenbetyg på Booking.com och skriva mail till ledningen. Åk a l d r i g till Sikania Resort & Spa. Jävla loppställe!

0

14 responses to “Badkruka de luxe

 1. annika skriver:

  Ta med ett gäng myror o lägg dem på disken så kanske de förstår! (Ta med många!)

 2. MissC skriver:

  Tråkigt när det blir så. Vi drar till Barcelona imorgon och ska också bo på ett spahotell med toppbetyg. Det är ju inte att man blir lite orolig… Kanske ska packa med Myrren för säkerhets skull.

 3. Eb skriver:

  Om det är faraomyror så rekommenderar jag er att VARMT åtgärda bagaget när ni kommer hem, så ni inte får in skiten i ert hus. Vi hade faraomyror i en tidigare lägenhet (de bodde redan där, annars hade jag nog inte flyttat in) och det tog så jävla lång tid att bli av med.De bodde överallt! I köket (salt mat, kryddor, äggskal..) och i badrummet (badrumsskåpet, duschdraperiet, i paket med bindor) och i garderober (byggde bollformade små äckliga bon bland underkläderna och myllrade iväg när man tog nåt plagg). Enligt dåtida internet så är dessa myror smarta och om man dödar dem för nära deras bo så utsöndrar myrliket nån lukt som gör att de delar upp boet i flera bon. De ”satellitflyttar” eller vad man ska säga och plötsligt finns de inte bara på ett ställe, utan på tre.
  Anticimex hade precis börjat med nån åtgärdstyp som gjorde drottningen/ -arna sterila så vi kunde ändå bli av med dem. Men JÄVLAR vad äckligt det var.

 4. MajaSkellHell skriver:

  Transletea via mobben! Vi fick myror bortstädade i Kap Verde då maken kunde skriva in på svenska på mobben å spela upp för städerskan på portugisiska creole
  Puss! Det är skitroligt att läsa om era vedermödor men inte så kul irl förstås. Men som läsare top ten =))

 5. uli skriver:

  men…. skulle ni inte byta stad o hotell? tolkade det som så i ett tidigare inlägg….
  Vad gäller att bli irriterad över att de i Italien inte talar engelska – tänk på att vi i Sverige haft engelska som obligatoriskt i skolan sedan 70talet. I tex Italien var inte så fallet. Då kunde de välja tex franska istället. (Är lite osäker på hur det är nu.) Man kan faktiskt inte kräva att ALLA länder skall lära sig ENGELSKA som andra språk bara för att vi kan det! Kommer du till England eller USA är det ”inte en käft” som kan något annat språk än modersmålet. Inte kräver vi att de ska lära sig tex spanska eller kinesiska som ju också är stora språk i världen, för att möta de turisterna…..

  1. monasuni skriver:

   Helt sant om engelskan men på personalens tröjor står det vilka språk de talar och då förväntar man sig det när de har ett engelskt ”emblem” på sig! 😜Och jo, vi har bytt hotell men jag ligger lite efter med inläggen.😉🤓

  2. M@rie skriver:

   Såklart kan inte alla engelska, men man tar ju för givet att de i receptionen på ett hotell kan engelska.
   Beträffande myrorna Mona, som nån skrev tidigare se för fasen till att du inte får dem med dig hem!!
   På vintern kan man ju lämna väskan ute så dör de i kylan. Men nu på sommaren vete sjutton hur man gör.

   1. monasuni skriver:

    Vi har världens största frys i källaren dit väskorna kommer härbärgeras i ett dygn när vi kommer hem!

 6. Smultronblomman skriver:

  Bra att veta var man INTE ska bo. Litar inte till fullo på recensioner på bokningssajter.

 7. lena skriver:

  Mona lite problem med Iphone och din blogg..mega.viral-content vill krypa in i mobilen…
  Kan du kolla varför

   1. Garderobskvinnan skriver:

    Men vad fan! Jag har också fått ett sådant meddelande (har dock tryckt ner safari direkt). Nu har jag googlat lite och om man går in på inställningar och rensar webbhistoriken så ska det vara lugnt. Om man inte besöker samma websida igen vill säga.
    Mona, kolla gärna detta eftersom din sida verkar vara misstänkt.

 8. Alex skriver:

  Njut lite för mig med, jag är blek som en albyl😢😢😢
  och min semester fryser säkert inne 😡😡
  Måste operera min arm, åker till Berlin på Onsdag och tröstshoppar lite i min missär👍❤️👍

  Puss på er & var lite extra snäll mot BabyFace 🎉🍾🍾❤️🍾🍾🎉

 9. Jag har full förståelse för badkrukebeteendet för jag är själv en badkruka av gigantiska mått, men om det enbart är på grund av att du inte vill ha ansiktet i solen så ber jag att få rekommendera solhatt, även den av gigantiska mått. Tänk filmstjärnor à la 30-tal och Hollywood så vet du vad jag menar. Skyddar både ögon och ansikte och ger dessutom en läcker look.
  Charlotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *