Beat the BookBeat

Reklam

 

Ursäkta att kärringen tjatar så förbannat men jag vill verkligen att ni som inte provat BookBeat gör det! Idag är det dessutom midsommardagen, årets bästa gör-inte-ett-skit-dag.

IMG_3032

Till skillnad från de som inte läser mig får ni, my lovely readers, ett prova-på-erbjudande som innebär att du gratis får lyssna/läsa hur många böcker du vill under en månad. Vanliga dödliga har bara två veckor på sig, hehe.

 

Det finns flera aktörer på marknaden och jag har provat andra som är på den här nivån. De är bra, inte tu tal om något annat, men det jag gillar med BookBeat är att de är Bonnierägda. Jag har gått på lite för många smällar de senaste åren och håller därför stadigt i allt som är stabilt. Better safe than sorry..

 

Hur som. Gå in HÄR och klicka på länken. Då kommer de 14 gratisdagarna automatiskt ändras till 1 månad. Och skulle du inte vilja fortsätta till en kostnad om 169 pickadoller i månaden så går det jättebra att avsluta utan att du får kronkalle efter dig. Alltså ingen jobbig bindningstid och annat mög.

 

LYSSNA FRITT 1 MÅNAD

√ Lyssna och läs så mycket du vill

√ Välj bland tusentals böcker

√ Ingen bindningstid. Kom igång direkt!

mavbild 2016-06-23 kl. 21.54.17

Ni som har kört det här erbjudandet tidigare via mig; tala om vilken den bästa boken so far har varit. Sen tycker jag att ni kan läsa den här. Otroligt gripande. mavbild 2016-06-23 kl. 21.55.20

Och när ni har gråtit färdigt till den kan ni skratta till den här.

 

In och regga er nu!

 


1

24 responses to “Beat the BookBeat

 1. SL skriver:

  Hej!
  Jag har aldrig lyssnat på en ljudbok men är sugen att testa. Händer dock för mycket dessa närmaste veckor för att jag ska kunna lyssna nu, men undrar lite blygsamt om du tror erbjudandet kommer finnas kvar i augusti?

  1. Mona skriver:

   Hm, vet inte, men jag tror det. Och du m å s t e prova i så fall. Hade svårt i början att koncentrera mig men nu är det världens bästa avkoppling!

 2. Ulrika skriver:

  Jag kan inte bara lyssna, jag måste göra något samtidigt, typ rensa ogräs, laga mat eller handarbeta. Har lyssnat igenom två Anna Jansson-deckare redan och det blir säkert några till innan gratismånaden är slut.

 3. Jupp skriver:

  Måste JAG säga upp anonemanget, eller går det över till löpande efter prövotiden?

  1. Anni skriver:

   Om du går in och läser där Mona har skrivit ”här” så står allt 😄. Och ja du måste avsluta.

 4. Ann-Mari skriver:

  Tack för erbjudandet! Startar med chic-lit, Bucketlist.

 5. Sophie skriver:

  Ska göra det så fort jag får tid. 🙂

 6. Anette skriver:

  Alltså jag älskar djur men att bli pussad/slickad
  på munnen av sitt djur är så äckligt. Inget gulligt alls, du vet väl hur Nisse sköter sin hygien? Det är ju som att pussa maken i rumpan…

  1. giggi skriver:

   Har hund jag med men aldrig att hans tunga som rengjort sig på alla tänkbara och otänkbara ställen kommer i närheten av min mun.

 7. Mini skriver:

  Haha nu övertalade du mig, reggade nyss 😊.

 8. Rock skriver:

  Hur länge gäller erbjudandet? Jag vill gärna men känns bortslösat innan semestern i juli (har noll tid nu)

  1. Mona skriver:

   Jag tror att jag fortsätter större delen av sommaren!

   1. Rock skriver:

    Ahhh Lovely!

 9. Tara skriver:

  Jag har läst båda hennes böcker – dock tyckte jag att den andra var konstigt skriven..

  Läst ”Istvillingarna”?

  1. Mona skriver:

   Tycker du? Eftersom vi är vänner och jag hade förmånen att få läsa kapitlen i den takt hon skrev så har jag svårt att vara objektiv. Jag känner ju henne på ett helt annat sätt. Den andra boken kallar jag ”toalettbok”. En perfekt bok om man gillar att sitta länge på toa…=)

   1. Tara skriver:

    Ja.. Kan inte riktigt sätta fingret på varför, men jag läste ut den iaf 🙂

 10. Petra skriver:

  Hur funkar detta för författarna egentligen? Frågar en som är totalt oinsatt i detta 😁
  Är det som Spotify blivit för musiker?
  Älskar böcker och vill gärna stödja alla författar! Men det kanske jag gör även om jag laddar ner på dessa boksajter?
  Från en som inte är helt övertygad ännu 😉😄

  1. Mona skriver:

   Vet inte riktigt men tror inte att det är några problem eftersom många av författarna läser upp sina egna böcker. Sen finns de författare som bestämmer vilka de vill ska läsa. Stefan Sauk till exempel; han är svinbra och många vill ha honom som uppläsare.

 11. Marie skriver:

  Jag antog detta för en vecka sedan. Jag har lyssnat på Martina Haags ”Det är något som inte stämmer”, jättebra. Och Anna Mannheimers ”Mitt liv som gift” (eller nåt sånt). Hon är så rolig, så ett tips är att inte lyssna samtidigt som man går på Willys och storhandlar. Shit vad jag inte kunde hålla mig för skratt.

  1. Mona skriver:

   Åh, har tänkt lyssna på den. Annas alltså. Så den ÄR bra?

   1. Marie skriver:

    Så vansinnigt rolig hon är den kvinnan!!!

 12. Eva skriver:

  Funkar inte! Somnar bara när jag försöker lyssna på ljudbok.
  Får väl i så fall göra det till en grej att jag bara ska lyssna när jag går på promenad. Är boken spännande kan det bli många promenader på en dag,haha.
  Ett bra tips om man vill komma igång med promenader att man bara får lyssna när man är ute o går.

  1. Mona skriver:

   Exakt, gör det när du går en promenad, eller målar tånaglarna..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *