And the time is running jefligt fort

Tyckte jag hade läget under kontroll i går när jag kom till mässan eftersom jag hann med en hel del dagen före men hej och HÅ vad jag bedrog mig. Det tog hundra år att tänka, placera, tänka och placera om. Till slut fick jag till det och var riktigt nöjd. Problemet var bara att då var klockan 15.30 och jag hade hunnit göra NOLL prislappar. Var dessutom tvungen att lätta.

 

Maria och Lotta blev också klara tidigt i sin monter.IMG_3074Här hänger mina nya handdukar. Fast det vet inte Maria ännu, hehe. Jag älskar de rosa och grå, med tofsar.IMG_3075

Det är snökaos i Göteborg och det märks på Stockholmsmässan eftersom flera utställare inte har kommit ännu och många montrar gapar tomma.IMG_3073Innan jag åkte klev det in en supersnygg tjej i min monter och frågade om hon fick titta på vår zebramatta. Vi pratade ett tag och det visade sig att det är hon som är designern bakom ett smyckesmärke som jag tycker mycket om; Caroline Svedbom. Senare gick jag bort till hennes monter för att prata lite mer. Man kan säga att hon och kollegan låg aaaningen efter!IMG_3097IMG_3098Caroline gör helt fantastiska smycken och lystern är otrolig, vilket beror på att hon enkom jobbar med Swarovskisten. Dock var hon inte jättesugen på att vara med på bild då hon inte hade sminkat sig.IMG_3103Sjukt snygg. ..och ung..IMG_3102Måste säga att det var ett tag sedan jag stötte på någon så bright som Caroline. Älskar smarta människor!

 

 

Gick förbi Lo-ika och träffade Lone, ena halvan av företaget. Jag hade beställt en tunika och en jacka som hon hade varit snäll och tagit med sig till mig. IMG_3108IMG_3110IMG_3111Knatade vidare och gick förbi Carima, men hon hade hunnit gå för dagen.IMG_3114Har flera bloggläsare som ställer ut här, bland annat Yvonne, som driver Yvelis. IMG_3112Hon gör jättefina ljus och jag är såå glad att det går bra för henne. Ljus är en tuff bransch.IMG_3113Gick bort och kollade hur långt de hunnit i vår andra monter och de var nästan klara.IMG_3072Jag älskar våra krokar!IMG_3071Sista anhalten innan jag åkte var hos Anna och Daniel på Teddykompaniet. IMG_3115De har, tillsammans med sin mamma, byggt upp ett jätteföretag inom kramdjursbranschen och för ett tag sen sålde dom hela klabbet. Jobbar dock kvar en stund till. Eller ja, det här är Annas sista mässa och då hon är en stor personlighet inom mässvärlden kommer hon bli saknad.

 

Åkte raka vägen till Rusta för att köpa en spotlight till montern. En tillfällig lösning tills jag kan köpa en riktig spot. Dock hade dom inga och jag har lite panik eftersom jag har noll ljus på ena sidan av montern.IMG_3081

Undrar förresten varför inte Rusta kan skriva ”bajs”. Vem fasen säger ”lort”?!IMG_3116

Sur som ättika över att jag inte hittade någon lampa åkte jag förbi kontoret och plockade upp Nisse, som hängt med maken hela dagen och sedan vidare till dyr-ICA med ett par avier. Ä l s k a r att hämta paket!IMG_3137I synnerhet om de innehåller skodon, hehe:

IMG_3138IMG_3139Jag blev genast på bättre humör!

 

På med en ansiktsmask och ned till köket för att fixa middag. IMG_3118IMG_3120Det är andra gången jag provar den här och jag ville testa den först för att se om det var något att rekommendera, och det är det, men jag återkommer om det när jag fixat en rabattkod till er.

 

Om man har en ansiktsmask som ska verka en längre stund är det kanske inte så smart att planera in middag under den tiden. I alla fall inte med tanke på att masken stelnar och man får jefligt svårt att öppna munnen!IMG_3132Fick verkligen anstränga mig för att tvinga upp käkarna så att jag kunde äta. IMG_3133Sköljde av mig den och kände mig som en bebis. Luften på mässan suger hästba**e varför jag alltid håller på med ansiktsmasker före, under och efter mässorna.

 

Målade naglarna och talibanen fick välja färg.IMG_3154Provade kläderna jag köpte av Lo-Ika och dog: vet inte vad jag tänkte med när jag beställde large i jackan. I synnerhet när jag har exakt samma i vitt, i medium. Jag hoppas i n n e r l i g t att den finns kvar i medium, annars är jag stenrökt. IMG_3123

Kolla in snygga tunikan!IMG_3121

Passade på att prova en ny brun-utan-sol, som tydligen ska vara bättre än TanCan. Sprejade och höll på att smälla av när jag såg mig i spegeln.IMG_3141Den rann utav helvitti. Man ska vänta 10-20 sekunder sedan tar man en borste, som man köper till, och borstar ut färgen så att det blir jämnt.IMG_3146Det blev genast bättre. (Det här inlägget skrev jag igår kväll och eftersom jag kommer ha skitbråttom nu på morgonen hinner jag inte ta en bild för att visa dagen-efter-resultatet. Ni får se det i ett senare inlägg!)

 

Jaha, då är det dagen D. Mässan öppnar 09.30 men jag kommer vara där vid 08.00. Måste försöka hinna prismärka. Får panik om det kommer kunder och jag inte har en aning om vad prylarna kostar!

 

Men, nu kör vi!

IMG_3080IMG_3079IMG_3078

1

22 responses to “And the time is running jefligt fort

 1. Loppan skriver:

  7cm klackar… hälsporre?Jag är 10 år yngre and dig och kroppen tokvägrar all utom bekväma Nike eller platta rejäla skor.

  1. Mona skriver:

   Ähum, kan säga att dom inte är så aktuella på ett tag…

 2. Henna skriver:

  Snygg jobbat med montrarna! Och lycka till på mässan!

 3. Heidieh skriver:

  Alltså, nu kommer det en toklöjlig fråga ?Formex mässan? Kan vi ” vanliga” människor som inte jobbar med inredning o dylikt, få komma och besöka mässan , jag vet ???konstig fråga kanske , men har aldrig varit på en mässa! Möjligtvis på en högmässa när jag blev konfirmerad i stenåldern ?

 4. Pudeltanten skriver:

  Gillar också krokarna. Ska be kusin Lena stoppa fickorna fulla nu idag när hon är där 😀

 5. Eva N skriver:

  Skitsnygggt med trälådorna på väggen!

  1. Mona skriver:

   Tack, jag blev ganska nöjd måste jag säga!

 6. Sofia skriver:

  Alltså Mona! Så snygg med dina nya ögonbryn! Jag har faktiskt tänkt på att dina naturliga saknat lite strån(är utbildad make up artist, även om jag inte jobbar som det nu). Sånt lyft med fina bryn!

  Jag är lite skadad när det kommer till ögonbryn, kan berömma folk på gatan. Har även sagt till en tjej i kassan på mataffären att hon har fina ögonlock. Hon tittade ytterst märkligt på mig.

  Puss på dig från Sofia som läser men inte så ofta skriver

  1. Mona skriver:

   Åh tack, vad gullig du är! Och jag är likadan, med att ge folk komplimanger alltså. Älskar att göra det, särskilt till helt okända och se hur glada de blir!

 7. Jupp skriver:

  Öööhhh? Vad menas med att Caroline har ”ass-premiär ; även på kontoret”? jag vill verkligen veta vad det står på hela hennes skylt bakom swarowski-smyckena…. ?

  1. Mona skriver:

   Hahaha, I bet you will!

 8. Bondens fru skriver:

  Montern ser riktigt fin ut, härligt färgsprakande med alla fina tuppar.
  Och den där masken är jag i behov av, ser fram emot rabatten. ???

  1. Mona skriver:

   Tack darlo och du kommer gilla masken. Har som sagt provat den två gånger nu och är såld. Använder ju den svarta en gång i månaden och är kalasnöjd.

 9. Nettan skriver:

  Ja, tänk att den där zebramattan jag beställde av er i oktober finns till försäljning – jag har inte sett röken av min än, det står ”väntar på granskning” när jag tittar på er sajt. Jag är väldgt glad att jag inte betalade mattan utan valde att ta den mot faktura – hade varit ännu mer irriterad om jag hade legat ute med pengarna också. Men jag väntar väl vidare….

  1. Mona skriver:

   Jag blir jättestressad av din kommentar Nettan, detta eftersom vi inte har några ordrar som ligger! Kan du maila order@trendia.se och skriva det du skriver ovan så får dom titta på det. För det är väl där du har beställt den? Jobbar inte alls själv med dens sidan och kan därför inte ens gå in i systemet och titta. Men som sagt, det finns inga ordrar som ligger, så mycket vet jag. Nästa sändning mattor beräknas komma i maj så jag blir aningen svettig här nu!

   1. Nettan skriver:

    Ok, fixar det. Jag ringde faktiskt i december också och frågade vad som händer. Då fick jag till svar att mattan skulle komma in i början av året. Lite feedback från en som handlar mycket på nätet är att det är viktigt med återkoppling, men det där vet du säkert allt om :). Ha det bra på mässan så kan ni ta i detta efter den!

    1. Nettan skriver:

     Provade att maila men fick: This is an automatically generated Delivery Status Notification.

     Delivery to the following recipients failed.

     order@trendia.se

    2. monasuni skriver:

     Då ska jag genast skälla på de som är ansvarig. Det där är inte okej.

     1. Marie skriver:

      Kul att en sån fråga kommer direkt efter Zalando klaget! En undrar vad du hade tyckt om att bli bloggad om på samma sätt av era missnöjda kunder som du bloggar om allt du tycker är skit kass?

      Marie S

     2. monasuni skriver:

      Det kom långt före och ja, som näringsidkare får man ta att man ibland misslyckas. Det är bara att kompensera och göra rätt nästa gång. För mig är det enkel matematik!

 10. Nettan skriver:

  Hej,
  Jag har fortfarande inte hört något, mailade även till info@trendia.se men härifrån fick jag ingen studs i alla fall, funderar på om mailet hamnat i skräpkorgen på denna adress. Ordernumret är: 100001224 . Kan jag maila min bekräftelse någon annanstans?
  Hälsningar
  Anette

  1. Mona skriver:

   Det beror på att båda ansvariga är på mässa. Hörde dock, för länge sedan att de mattor som kom inte höll samma kvalitet som tidigare varför leverantören skulle skicka nya. Det tar ett par månader varje gång vi beställer … så mycket vet jag. Dåligt dock att du inte har hört något över huvud taget. De brukar nämligen vara snabba på att svara, så n å g o t fel är det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *