Amnesi de lux

Man kan ju undra om man är en nybliven bloggare om man gör en svingod treträttersmeny, bjuder in goda vänner, har hur kul som helst utan att ta ett enda foto.

 

JÄTTEbra. Sa jag att jag bloggat i 10 år?

 

Talibanen och kompisarna gjorde för övrigt sjukt bra i från sig, de kom 4:a, vilket var en jätteskräll bland alla proffs.

 

Idag söndag. Ska iväg till kontoret och prismärka. 1,5 timme försenad. Ni som kommer: Ekbacksvägen 32, Bromma. Nära Bromma Flygplats. Googla sig lite.

 

Välkomna1

1

12 responses to “Amnesi de lux

 1. Kristin skriver:

  God morgon!
  Vilka tider är det som gäller? 🙂

  1. monasuni skriver:

   11-18 idag, 10-19 imorgon, välkommen!

 2. Millan skriver:

  Tyckte adressen lät bekant 😊
  Var längre ner på gatan i torsdags. På adoptionscentrum. När jag sedan skulle hem hänvisades jag till tvärbanan. Hamnade långt in i något industriområde. Vände och tog bussen.
  Tur jag varit inne en sväng i godisbutiken. För sen och hungrig blev jag 😄

 3. Anna skriver:

  Kanske ett gott tecken på hur kul ni hade. Du var upptagen med att vara istället för att dokumentera..

 4. Den andra Malin skriver:

  Grattis till talibanen! Kul! Och du ser, det gick ju bättre när du inte var med 😉

 5. Nelly skriver:

  Allvarligt talat så tror jag att du var en superbra värdinna som ”sket” i telefonen/kameran för ett ögonblick och var med din man och dina gäster. Det är faktiskt väldigt jobbigt när nån hela tiden sitter med telefonen i högsta hugg och skall foto – lite pauseffekt hela tiden. Bra jobbat!

 6. MissK skriver:

  Står det i nån bloggregelbok att man måste fota och blogga om man bjudit hem vänner ?? 🙂

  1. monasuni skriver:

   😉

 7. Ragdoll skriver:

  Grattis till talibanen! Gick ju hur bra som helt utan morsan där! 😉 Och vad gäller middagen, måste i ärlighetens namn säga att jag är lite trött på bloggare som lägger upp vad de ätit eftersom det gör det jämt! Lite tröttsamt att se havregrynsgröt till frukost varje dag liksom… Efter de första 3 ggr så har man liksom fattat att det är det som äts VARJE dag! Tack och lov så gör ju inte du det vilket jag gillar!

 8. Maria Ekdahl skriver:

  Hej där…Du gjorde helt rätt som inte tog foton…Det kan bli jobbigt ibland när någon sticker kameran i huvudet på en hela tiden..Ha en underbar kväll. Kramen 🙂

 9. MariaL skriver:

  Ingen fara att du inte fotade men du kan väl avslöja vad du bjöd på? Nyfiken på om du använde dig av något av alla goda recept som du fick tips om. Jag blev själv sjukt sugen på att laga mat när jag läste alla recept och det var ett bra betyg i sig. Matlagning är inte min bästa hobby annars 😉

  1. Mona skriver:

   Jag tog både förrätten och huvudrätten från Victoria på Matplatsen. Henne har jag dessutom träffat flera gånger och hon är supertrevlig … och svinduktig på mat.
   http://www.matplatsen.net/2015/12/27/lojromspizza/
   http://www.matplatsen.net/2013/04/17/mooora-kycklingfileer-och-appelqvist/

   Efterrätten var en hallonpannacotta som talibanen gjorde, sjuuuukt god!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *