Älska kommunikationen med er

Det råder ju ingen tvekan om att halsbandet längst ned i förra inlägget är det som föll de flesta i smaken. Nu har jag beställt hem dom och först när jag ser kvaliteten vet jag vad det kommer kosta. Under 600 kr kommer det vara i alla fall. (Med lite tur hamnar det någonstans i mitten där…)

 

Guldpläterad kopparblandning med stenar i österrikisk kristall. Det är 100 cm långt och kan därför, med fördel, viras minst ett varv. Jag har ett liknande från Sophie by Sophie och av alla mina smycken är det halsbandet i särklass det jag får mest komplimanger för. Dock kostade det 2995 kr så då går det fetbort för det flesta. Jag har länge letat efter något som påminner om det och nu verkar jag ha gjort det. Får hem det om två veckor. Intresserade?HTB1scClKVXXXXXhXpXXq6xXFXXX9I morgon går jag igenom resten och berättar vad jag kommer ta in.

1

24 responses to “Älska kommunikationen med er

 1. Carina.K skriver:

  Halsbandet längst ner var to die for, så ja tack. -:)

 2. Camilla skriver:

  Hej. Hur snyggt var inte det? Men jag är inte en ros’e eller guld tjej, kanske finns det i silver?

  1. Mona skriver:

   Näpp, men de kanske kan tillverka. Ska kolla men det beror lite på hur bra försäljningen går..

   1. M:et skriver:

    Ja, silver! Köper direkt!

    1. Anna skriver:

     Instämmer . Silver hade varit supersnygg !!

 3. Enna skriver:

  Jaaaaaa vill ha! Nu gärna 🙂

 4. Jessica skriver:

  Ohhh yes. Supersnyggt!!!
  Kram Jessica

 5. Kathrin skriver:

  Helt klart intresserad, precis i min stil ?

 6. Lotta Frankesson skriver:

  Undrade också om det fanns i silver . ?

  1. Mona skriver:

   Ni är jävla tråkkärringar: guld är ju superfint!

 7. SoP skriver:

  Jag är också en silver lady 🙂 Så kommer det att finnas i silver så är jag intresserad.

 8. Nina skriver:

  Jjjjaaaaaaaaaaaaaaaa!

  Älskar detta halsband! Vill ha nu nu nu!

 9. Jupp skriver:

  Snyggt, men på min inköpslista står det ”växelspak och Beiring”. En sak i taget… 😉

  1. Mona skriver:

   Haha, ska f-n lägga ut vår konversation!

 10. Bh-Helene skriver:

  Väldigt fint. Men jag är ju typ sämst på smycken. 🙂

 11. Jessica skriver:

  ?

 12. Ulrika F skriver:

  Hell yes! Lööööv the gold. By the way.. Du skulle se min nya Michael Kors bag… Den är jättefin, stilren och har lite guld på sig ? Har för mig att du letade en sån som inte alla fjortisar har. Well, jag har en… Hehe
  Ha en skön kväll!

  1. Mona skriver:

   Mitt problem är ju att jag inte gillar MK. Såvida det inte är den nya modellen som jag såg för ett tag sen. Svart med guldfärgade ringar där handtagen är … samma?

   1. Ulrika F skriver:

    Nej, den här har guld”kedjor” som hänger på varsin sida. Ungefär som korta handtag… Jaja.. Vi får väl ses så kan jag visa ?
    Blev av med min MK-oskuld med den. Har bara haft Guess tidigare, men den här har finaste lädret, så mjuk och fin, tycker jag! Haha, hur man kan ”prata” om en väska…

 13. Lena skriver:

  Tur att smaken är som baken………..
  Tycker att alla dessa smycken är riktigt fula.
  Men jag är ju 50+……..men i mina ögon är alla dessa modeller riktiga ”kärringsmycken” :=)
  Kram Lena*

  1. Mona skriver:

   Tråkkärring!

 14. Carola skriver:

  Gillar massor!

 15. madde skriver:

  silver <3 <3 <3 är tyvärr allergisk mot guld

 16. Carina Eriksson skriver:

  JAAAA!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *