27 responses to “Alltså … hata är ett understatement just nu

 1. Katja skriver:

  NÄÄE!? Men vad tusan, FORTFARANDE? Kan ju inte vara möjligt! Krya på dig nu <3

 2. Luttan skriver:

  Men herre Gud människa nu måtte du ändå bli frisk!
  Massor av krya-på-dig-kramar!

 3. Ragdoll skriver:

  Men fy då! Krya på dig! *kram*

 4. Nina skriver:

  Drick något riktigt högprocentigt och ta död på skiten. Eller gör som maken, megasvulla i dig och chocka kroppen med mat, så att det blir stopp i ledningen. Oavsett, krya på sig!

 5. Gudinnan skriver:

  Men se det från den ljusa sidan!

  Inge bajs på mattan!

 6. Smultronblomman skriver:

  Om du varit kass så här länge kanske det är läge att gå till fabbodåktån. Du kanske har fått Salmonella eller Campylobacter.

  1. Emma skriver:

   Håller med! Hälsningar sjuksköterskan ??

 7. Bondens fru skriver:

  Nej, är du inte frisk än? Krya!!

  Men än en gång, tänk dig vinterkräksjuka på utedass. Been there, done that.

 8. Bodil skriver:

  Sorry, tror inte läkarbesök hjälper.
  Se till att via samt få i dig dryck med energi, resten löser sig med tiden. Snart.
  Tänker på hur jag fick skäll häromdagen av en patient (jag nös och var småförkyld, troligen smittad av annan patient – eller inte) för att jag jobbade och var en smittorisk. Samma patient hade vinterkräksjukan och vårdades av mig – som nu är smittad och mår .. som du, Mona.
  Suck.

 9. Bodil skriver:

  ** se till att VILA, inte via

 10. Millan skriver:

  Åhhh!! Skit också!

 11. Elin Arvegil skriver:

  Säger som Smultronblomman.. Kanske dags för fabbo LÄKAREN. Arbetar ju med GBP-operationer så försöker klura ut om det kan vara någon komplikation som ger sig till känna. Kanske har du bara en förbannad otur som åker på maginfluensa två gånger på raken, eller så är det något annat från maten eller GBP komplikation. Oavsett ring läkaren.

 12. Heidi skriver:

  Lider med dig. Är också inne på dag 4 med magsjuka?
  Krya på dig
  //heidi

 13. Miia skriver:

  Popcorn, rostat bröd utan nåt på och potatismos. Endast avslagen Cola är en kur för oss GBP opade. Krya på dig <3

 14. Johanna skriver:

  Mitt råd är
  1. Resorb för att få elektrolyter.
  2.(vet att du kommer vägra men kanske värt att försöka) kokta morötter, helt mjuka med en klick smör och lite salt. Stoppar magen.

  Krya på dig!

  1. Mona skriver:

   KOKA MORÖTTER! ÄRUNTE KLOOOOK!!

 15. T skriver:

  Resorb!! Och maizenavälling, smakar värre än kokta grönsaker men magen/tarmen jublar och får ro. Drick matskedsvis först.

 16. Bibbi skriver:

  Blåbärssoppa, choklad och vätskeersättning?
  Krya på dig.

 17. Steffanie skriver:

  För att muntra upp dig kan jag berätta om ett spännande telefonsamtal jag var med om idag! Ringde nämligen till er pga problem med en order som inte kommit/skickats/slarvats bort av posten (något av det typ). Tror att jag pratade med äldsta dottern och jag kände mig något starstruck faktiskt! Speciellt när J säger ”jag tror min mamma skulle maila dig. Vänta så ska jag rådfråga en kollega om detta.” och min tanke var OMG TÄNK OM JAG FÅR PRATA MED MONA!!! Sen var det en man som tog över telefonen och tankarna gick mer åt ÄR DET HÄR MAKEN?! Kan man fråga om sånt? ”Ursäkta men är du gift med Mona?” Nej jag höll mig från sånt och försökte uppträda så sansat och normalt som möjligt, hehe. Hoppas detta livar upp sjukstugan lite i alla fall! 😉

  Ps. hörde att du smittat ner halva kontoret, du får nog köpa rejält med fika för att fjäska sen!

  1. Mona skriver:

   Haha, du är fan störd! Dock förstår jag att du ringde eftersom jag varit på väg att maila dig sedan i onsdags.Lovar att återkomma innan veckan är slut. Ska bara ta mig ur det här jävla toahelvetet först. Ligger blixtstilla i soffan med datorn i knät så fort jag är pigg…

 18. Elin Arvegil skriver:

  Börjar fundera på om skiten smittar bloggledes numer. Med vänlig hälsning, hon-som-får-spendera-natten-på-skiterian

  1. Mona skriver:

   Bra, då har jag sällskap då! Klockan är just precis nu 02.06 och jag börjar ruttna rejält!

   1. Elin Arvegil skriver:

    Mmm förstår det. Hoppas du fått nån sömn och mår bättre idag. Jag föll i någon utmattad variant av sömn till slut.

 19. Carina H skriver:

  Blåbärs Proviva har hjälp mig många ggr…brukar stoppa direkt!

 20. Agneta skriver:

  Samma här, vinterkräk from hell as we speak. Vill dö.

 21. anette skriver:

  Från GBP till en annan……….. Som ren upplysning, eftersom vi inte kan kräkas så kommer ju allt ut den andra vägen och då tar det låååååång tid innan helvetet är över. Det ska ju s a s passera väldigt mycket tarm innan det kommer ut och då tar allt längre tid när man inte kan rensa från bägge hållen. Så, vanliga dödliga som får vinterkräksjuka där är allt över på 24-48 timmar men vi kan ta dubbla tiden på oss och lite till. Börjar du bli uttorkad och inte får behålla ens vatten så bör du söka hjälp!
  Men det skadar inte med lite resorb o annat för att få lite hjälp med allmäntillståndet om du klarar dig hemma alltså.

 22. Jen skriver:

  Samma här.. Började med lillbebis i helgen, igår sket jag bokstavligen ner mig innan jag hann in på toan. Och imorse kom sambon upp och det brakade till i hela lägenheten när han var på toan. . Bara invänta stackars storasyster då :/ fy sjutton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *