19 responses to “Alltså, det här med fylla på finlandsfärjor

 1. Fia skriver:

  Hej går det inte att köpa fotsvett spray? Hittar det inte

  1. Mona skriver:

   Den har varit slut men kommer snart. Lägger ut info här i bloggen när den står på hyllan igen!

 2. Smultronblomman skriver:

  Inte om man supit skallen i småbitar och är bakfull som en vråk.

 3. LiSe skriver:

  Tror du inte att de har dessa till alla som ramlar o bryter benen 😳😄

 4. Eva skriver:

  Då kanske man inte har så svårt för att gå……
  Tänk va sprit är bra, haha;-)) botar mycket!

 5. j skriver:

  Hahaha, då kan jag berätta om en konstig händelse, jag och min familj åkte på kryssning med Birka cruises, 2 dygn! i två lyxhytter, god mat, underhållning, bad och ”låtsas-sol, vi ville muntra upp äldste sonen som varit med om en svår crossolycka, tagit sig ur rullstolen för att nu gå med kryckor. Sönerna skulle bo i ena hytten och jag med make i andra. Andra natten medelade han att han skulle kolla på nån underhållning och kanske blir sen till hytte. Fine, yngsta sonen sov med oss och efter frukost, etc. det började bli dags för avstigning, jag bankar på äldsta sonens hyttdörr: ”vad gör du? Vi måste gå av snart” ”-Jag har inga kryckor, jag vet inte vart dom är”.
  ”What? Hurfan kom du till hytten i natt då?
  -”En vakt körde mig i rullstol”.
  ”Då får jag skynda mig till informationsdisken och efterlysa dom1

  Sagt och gjort, gör detta och bäst som jag står där så kommer ett gäng tjejer, med sonens kryckor, hahaha.
  de hade haft efterfest i en tjejhytt på natten och gömt! hans kryckor, jaja, allt slutade bra i alla fall och han var nog nöjd med att lyckas vara ”tjejtjusare fast han inte kunde gå ordentligt, jag var mindre glad kan man säga.
  Så visst kan kryckor ”försvinna” och sedermera ses inne, bakom infodisken, ”Från en som vet”.

 6. Oj det var inte dåligt 🙂

 7. Ulla skriver:

  Vi har också en krycka stående på jobbet bland kvarglömt. (Jobbar i Ica-butik)
  Undrar var gång jag ser den, fick människan nåt ”halleluja-moment” mitt i handlingen i butiken??
  SÅ jävla roligt är det väl ändå inte att veckohandla??

 8. Yvonne skriver:

  Det allra konstigaste jag varit med om när det gäller kvarglömda saker är när jag jobbade på en bensinstation och en kund glömde sina bilnycklar på disken. Jag brydde mej inte så jättemycket utan tänkte att kunden såklart skulle komma in efter ett par sekunder ,men människan kom aldrig tillbaka efter sina nycklar??? Gick han/hon hem eller??? vem har extranycklarna på sej?? Ett mysterium…

 9. Sara i norr skriver:

  Hej Mona, jag har för länge sedan fått ett mail av dig angående min beställning av petrolblå poncho och bajsspray. Jag har svarat på det flera gånger men inte fått något svar någon av gångerna. Har ni fått mina mail?

  1. Mona skriver:

   Oj, nu blir jag superstressad. Har inga obesvarade i inkorgen där! Maila till mig direkt: mona@hemslojdsprodukter.se så svarar jag dig i morgon när jag kommer till jobbet. (Kommer inte in i ordersystemet hemifrån just nu!)

   1. Sara i norr skriver:

    Jag har skickat mail med ordernr, hör gärna av dig om du inte fått det imorrn.
    Ingen stress ta det lugnt, jag är ju norrlänning så stressar inte upp mig i onödan:)

    1. Mona skriver:

     Jag är snabb som en iller när det gäller mail. Åtminstone i normala fall!

 10. Linda skriver:

  Halloj Mona,
  Tack för en så jäkla härlig resa!!!! Jag längtar ALLTID hem till familjen – men nu tyckte jag INTE att det var dags att åka hem😂😂😂
  Vilket gäng asså👏🏼😅🤐 så glad Christina fick med mig!!🙏🏼

  1. Mona skriver:

   Åh vad roligt att höra! Häng gärna med på fler träffar. Jag har så SJUKT bra och trevliga läsare!

   1. Linda skriver:

    Verkligen!!

 11. Eva skriver:

  Snälla gulliga Mona!
  Har letat efter cream byxorna du har. Men hittar flera Jillian byxor.
  Vill inte att det blir fel. Just dom du har på dig ser så himla sköna ut.
  Vart hittar jag dom?

  1. Mona skriver:

   Om du googlar ”jillian kaffe” så får du upp 5 bilder på dom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *