Åh, det här m å s t e ni titta på!

Christina Stielli a k a Årets Talare 2014 och MIN kompis ni vet … hon har gjort en jätterolig följetong på Youtube som hon kallar #smartprat. En serie korta snackstunder om intressanta ämnen med väldigt intressanta människor.

 

Den senaste människan är suuuperintressant, hehe! Om man bortser från att personen i fråga uppenbarligen hade behövt gå till frisören och trolla bort den grå benan …

 

Lova mig att ni tittar på hela filmen och sen trycker ni på gilla, eller vad man nu gör … om man gillar det! Jag vill att det slås rekord så nu jeflar sprider ni det här!

1

17 responses to “Åh, det här m å s t e ni titta på!

 1. Linda skriver:

  Ni är så härliga ❤️
  Fortfarande lika aktuellt med dessa frågor.
  Önskar er en underbar helg

 2. Bitta skriver:

  Jättebra , ser underbart avslappnat och naturligt ut ! Jag skulle nog ha svårt att spela in utan att det kändes tillgjort. Dom gånger någon lyckats filma mig känner jag alltid , men sådär pratar inte jag 🙂 Men troligtvis gör jag det 🙂

 3. B-M skriver:

  Oj, det var mycket igenkänning i det där snacket. Nu när alla 3 grabbarna är vuxna så känner man hur mycket som har passerat genom åren. Kloka råd från er som jag bara kan instämma i!

 4. Carola skriver:

  Bra #smartprat! Kul att höra att det är samma sak som jag har sagt till mina barn. Alltid ringa hem, alltid berätta sanningen, jag kommer att bli förbannad men jag älskar er ändå.

 5. Elinor Sternving skriver:

  Lyssnar på er i detta nu 🙂
  Ni är bäst!!! Kram

 6. Helena m. 4 skriver:

  Åh, bara längtar efter att få möjlighet att lyssna på en föreläsning av Christina igen, och vad skönt att få bekräftat att det jag tänker är ungefär som ni resonerar, nu när jag snart står där med min första av 4 blivande tonåringar…
  Tack för igår Mona, och även tack för skjutsen 4 kvarter till min bil.

  1. Husfruen skriver:

   Kul att träffa dig, hoppas vi ses igen :-*

 7. Kristina skriver:

  Härliga ni! Varifrån kommer de härliga kuddarna?

  1. Mona skriver:

   Åh, ingen aning, det får Christina svara på då det var hemma hos henne..=)

  2. Christina skriver:

   Hej! TACK! Från en butik i Stockholm som heter Spiti. De har en webbshop också tror jag.

   1. Kristina skriver:

    Hej, tack snälla ni för svar! ❤️ Mona, tack för en härlig blogg, tycker du verkar vara så härlig! Kram!

 8. Nettis skriver:

  Gick inte att lyssna till, jag stängde av efter 1 min! Ni hade det säkert jättemysigt, men om ni ville förmedla det ni sa gick det inte alls hem hos mig. Du pratade med taket istället för med kameran. Jag ser inte ditt ansikte när du pratar=det går inte att läsa av. Ja, jag hör, men halva min kommunikation bygger på att läsa av mun och ansiktsuttryck. Så det går inte att ljuga för mig (ha ha) Tack för din annars underbart roliga blogg!

 9. Åsa skriver:

  Härlig inspelning med bra budskap! Skönt att höra att man inte är ensam om sin oro och vissa förmaningar. 🙂 Känner mig dock trygg och stabil med de regler våra killar har, och upplever att de förstår sig på varför vi har dem. Men å andra sidan har vi och killarna kommit överens om dem, och det tror jag är det allra bästa. 🙂

 10. lasueca skriver:

  Underbara ni,
  Så sant allt ni säger och hur jag känner igen mig…fnissar i smygandet… men jag sa alltid vad jag gjorde. Idag är min dotter 38år ,och det bästa betyget är att jag är bäst och att hon vill vara som jag till sina döttrar…

 11. Liselotte skriver:

  Plågsamt att lyssna på. Det ger ju ingenting. Pladdrigt. Dessutom har ni gapiga röster.
  Tycker din kompis verkligen att detta är intressant? Jösses.

  1. monasuni skriver:

   Har du haft en jobbig dag? Kram på dig.

 12. Johanna skriver:

  Asssååååå igenkännandet är stort:) jag vill se/höra mera Mona:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *