A little help

Jag får ofta mail från människor som ber om hjälp med olika saker men dessvärre har jag inte alltid möjlighet att hjälpa. Det ger mig så klart dåligt samvete men vi pratar om många mail varför bloggen skulle tappa 100% av sin karaktär, om jag gick alla till mötes. F’låt.

 

Men, de gånger jag absolut inte kan tacka nej är när barn är inblandade. Ibland bara indirekt, som nu. Madeleine Ilmrud är en bloggkollega (och nära vän till Mirka). Vi har inte hunnit träffas ännu men är vänner på min privata Facebook. Hon messade mig idag och bad mig om hjälp.

 

Läs om varför HÄR!

0

5 responses to “A little help

 1. Angel skriver:

  Läst och delat på FB. Själv lever jag på existens minimum och kan inte bidra ekonomiskt. Så jag delar, så att fler ser och kan bidra.

  1. Tara skriver:

   Man önskar SÅ att man kunde hjälpa, men har gjort detsamma, av samma anledning 💕

 2. Anette i Malmö skriver:

  Har skickat en liten slant. Inte mycket, men som sagt alla bäckar små… Kram

 3. Linda skriver:

  Har också skickat ett litet bidrag, hoppas många gör detsamma.

 4. Hanni P skriver:

  Jag vill ju inte vara en surkärring här. Det är såklart fruktansvärt att en så ung människa är döende MEN det är också fruktansvärt att lurendrejare utnyttjar folks desperation och påstår att de kan bota cancer med alternativ medicin. Tror ni inte att alla hade blivit botade om det verkligen fungerade? Min älskade faster gick bort i cancer alldeles för ung. Tiotusentals kronor på alternativmedicin till ingen nytta utom för dem som tjänade på hennes olycka.
  Det folk glömmer bort är att mediciner ofta bygger på naturläkemedel MEN man har tagit bort de farliga BIVERKNINGARNA i laboratoriet. Bara för att nåt kommer från naturen betyder inte det att det är ofarligt! Skapa en fond för de efterlevande eller skänk till forskningen istället om ni vill hjälpa till. Gynna inte gamarna som kommer med falska löften. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *