A little bit of happiness

Efter jobbet igår åkte jag lååångt utanför Stockholm … eller ja, åtminstone en timmes väg bort. IMG_5431Mitt i the middle of nowhere bor en av mina bloggläsare, Eva. Hon bor i ett egendesignat fantastiskt fint hus tillsammans med sin übertrevlige make.IMG_5428Hon är SJUKT duktig med att göra betongprylar. När jag träffade henne för ett år sedan visade hon mig bilder på bl a soffbord i betong. I fell in löööv. Så småningom beställde jag två stycken men först igår hade jag tid att hämta dom. Klev in i hennes verkstad och konstaterade att hon gör allt möjligt i betong.IMG_5422Så även superfina lampor.IMG_5424IMG_5427Men då också bord …IMG_54232.200 kr styck .. för ett svenskt konstverk!IMG_5420Väry happy åkte jag hem och hade inte tålamod att vänta på makens hemkomst för att bära in borden. Slet som en babian eftersom den stora skivan väger shitloads. Väl på plats var det svårt att inte njuta:IMG_5435Jag ÄLSKAR dom och är s å tacksam över den dagen jag träffade Eva på Viking Line-bloggträffen!IMG_5435Hon säljer som sagt även lampor så den här raringen fick följa med hem. IMG_5439Jag kommer mest troligt att komma tillbaka och köpa en större variant av den. Vill ni titta på Evas grejer så hittar ni henne på Facebook, HÄR.

0

7 responses to “A little bit of happiness

 1. Pudeltanten skriver:

  Sjukt fina!

 2. Camilla skriver:

  Tyckte inte de såg så fina ut först, men sen på plats i ditt vardagsrum var de ju jättesnygga!

 3. MissC skriver:

  Supersnyggt!

 4. Ragdoll skriver:

  Hade inte du brutit revbenen?!

  1. Mona skriver:

   Jo, ett, men det känns okej. Man tar i, skriker lite, sen går det över..=)

 5. Babsan skriver:

  Jo det blev riktigt snyggt med två. Betongbord är ju inget man ser överallt bara det är ju kul. Hoppas maken gillade ditt val av bord.

 6. Anette i Malmö skriver:

  Såååå snygga bord. Jättefint i ditt vardagsrum. Har en likadan betonglampa som du köpte, fast min kostade bara 99 kr på COOP. ? Så snygga dom också. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *