Rumpor

Jag höll på att sätta i halsen igår. Det här är Kim Kardashian. Är det möjligen så att hon har … host host … ökat omfånget lite?

 

Det är en sak jag inte förstår med det där. VAD fyller man rumpan med? Det kan väl inte vara fillers för då får man ju slanga in skiten hinkvis. Och sen då, om det ändå ä r fillers så försvinner det ju av sig självt och då blir man ju plattröv igen. What’s the point då?

 

Kom just på att jag har en kompis som har gjort det där. Måste fråga hur det går till. Är dock väry happy med min platta röv. Den skaver lite när man sitter för länge men dallrar så gött när man går!

0

32 responses to “Rumpor

 1. madde skriver:

  det finns rumpinplantat (som bröstinplantat ungefär)…sedan kan man säkert fettsuga delar på kroppen o fylla där(precis som med brösten)…

 2. Katarina skriver:

  Tror det är inplantat, precis som man gör med brösten. 😀

  1. Mona skriver:

   Meh, blir det inte hårt att sitta på då?

 3. Cina skriver:

  Brasilianskt rumplyft. Du fettsugs på mage eller lår, fettet flyttas till rumpan och sen sitter det där livet ut.
  Går du upp i vikt så expanderar även det fettet iom att det är ditt eget fett.

 4. Fnulan skriver:

  Vännen du är inte ensam om att ha reagerat på hennes rumpa. Jag ser det absolut inte negativt för jag tycker att hon visar upp sin kvinnliga rumpetuss på ett sätt som vi alla borde göra istället för att dölja med stora tröjor eller långa koftor. Jag med storrumpa önskar att jag vågade vara henne för en liten stund.
  Och en sak, om jag med min tyngd satt silikonimplantat i röven hade dom spruckit vid första sittningen….
  PÖSS på rumpan (eller ballen som vi säger i Skåne;))

  1. Mona skriver:

   Alltså, saken är den att jag tycker som du, alla väljer själva. Med all respekt. Men, om det är implantat: hur fan kan man sitta skönt? Det måste ju kännas som om man sitter på en kudde hela tiden?! See you soon darlo!

 5. Åse skriver:

  Kimsan och syrrorna har implantat.. Det är väl typ gummikuddar eller sillisar som man stoppar in.. Man kan göra magrutor och biceps och allt. Helt sjuk. Personligen så tycker jag det är asfult! Ser så onaturligt ut.. De flesta vill liksom minska sin röv men inte dom inte 🤣🤣

  1. SkruttAnn skriver:

   Är du säker på det? Kim t.o.m. röntgade ju rumpan i programmet ”Keeping up with the Kardashians” bara för att bevisa att hon inte har implantat. Och Khloe tränar ju jättemycket, vilket kan forma rumpan.

 6. Anni skriver:

  Jag följer en på insta som gått från en riktig plattröv till Kim K rumpa med träning.

 7. Brysselkakan skriver:

  Precis samma sak funderade Anna och Mia över i veckans podd-avsnitt. De spånade om en kudde med gropar för rumpan så man kan sitta!

 8. Anette skriver:

  Faktiskt har jag tränat upp rumpan…fast den är inte större, ”Änd-ast” fastare som ett äpple…tidigare mer päronformad.
  Det är det lättaste som finns då rumpan är den största muskel vi har.

  1. monasuni skriver:

   Mitt problem är att jag är för lat! Jag får vara nöjd med min platta rumpa!

   1. Helena m. 4 skriver:

    …man kan stå still och träna rumpan Mona,
    Istället för att sitta i soffan så gör du knäböj framför tvn (alltså sätter dig på huk med hela fötterna i marken, halvlångt ner, och spänner rumpan varje gång du reser dig upp…)
    Just sayin’… 😉 kram <3

 9. Camilla skriver:

  Det är så fruktansvärt fult! Har sett bilder på trådsmala tjejer där rumpan står rakt ut, ser inte riktigt klokt ut!!

  1. E skriver:

   Sluta kalla kvinnors kroppar för fula, finns ingen som helst anledning. Du kan säga att stora rumpor inte är din grej utan att kalla det för fult

   1. Camilla skriver:

    Oavsett hur jag formulerar mig så framkommer det ju indirekt vad jag tycker 🙂

    1. E skriver:

     Nja. Det du gör är att du kallar kvinnor med liknande kroppar som du beskriver för fula, tråkigt för dem som eventuellt läser här som tycker att de ser ut så och kanske t.o.m har komplex för sin större rumpa. Alltid fel att kalla någon eller någons kropp/kroppstyp för ful, oavsett vad du menar. Det lärde man väl sig tidigt i livet?

  2. uwis skriver:

   Har alltid varit smal i midjan och en rejäl rumpa. Skämdes ihjäl i tonåren men hur jag än gick ner i vikt var rumpan kvar. Nu är man plötsligt modern igen…haha. Alla ser vi olika ut. Tråkigt att nån måste påpeka hur fult det är.

   1. E skriver:

    Det är inte fult uwis 😘 Jag är lång, smal med stora tuttar. Om vi springer in i varandra tillräckligt hårt kanske jag kan få lite av din bakdel? 😂

    1. Mona skriver:

     😂😂😂

    2. Uwis skriver:

     Hahaha!! Lets do it 😂😂😂

    3. Veronica skriver:

     Hahaha, höll på att sätta frukosten i fel strupe…Dagens absolut bästa kommentar!! Om Ni lyckas med erat experiment kan ni väll lägga upp ett bildbevis för oss andra? Själv är jag en kvinna formad som en Zornkulla och jag ÄLSKAR min mjuka runda kropp <3! Har en röv som en mindre världsdel och jag kan bara informera om att den får många komplimanger av män! Men det kan ha en del med att göra med min egen självbild som senaste året blivit…korrekt, vuxit fram i takt med att jag la om livsstil, men framförallt att jag tog tag i mitt liv efter en skilsmässa..Har varit på botten i alldeles för många år och trott på min man som inte velat röra mig på herrans lång tid att det berodde på min övervikt. Men problemet låg i hans hjärna och hans demoner.. Men sen jag insåg att jag måste själv hitta min egen lycka i Mig själv, ja herrejösses som jag fått ligga (Ja, lite rakt fram såhär på morgonen *BLINK*) och som jag ääääntligen vågar njuta av min kropp o min sexualitet!Tjejer/kvinnor, njut av era kroppar för dom är vackra i alla modeller <3 Och jag lovar, älskar DU dig själv och din kropp…ja då kommer garanterat flera göra det! Kram till oss alla vackra kvinnor och tack Mona för din alldeles fantastiska blogg som tar upp precis allt!! MVH/Hon som tydligen inte har några spärrar *ASGARV*

 10. Ylwa Paajanen skriver:

  Eller så har de lipödem.

  1. JH skriver:

   Ylva, helt rätt. Många har en ärftlig sjukdom som kallas för lipödem. Inte många vet vad det handlar om. Tänk att vara smal och smärt upptill, små bröst och sen ha en stor rumpa med riktigt stora lår och kanske vader som är som stockar. Jag brukar ibland se flera, främst kvinnor, på tunnelbanan som har detta men många känner inte till sjukdomen. http://www.svenskaodemforbundet.se/odem/lymfsystemet/lipodem/

   1. Ylwa Paajanen skriver:

    Jag har själv lipödem, dock inte konstaterat av läkare, men har alla tecken på det. Inte roligt alls.

 11. Alexander skriver:

  Har för mig att de lägger in implantatet under själva skinkmuskeln. Men hur de än gör verkar det inte behagligt🤣

  Kram❤️😘❤️

 12. I skriver:

  Man kan få till en riktigt stor rumpa med rätt träning, sen är ju vissa kurvigare och bredare byggda än andra

 13. Cami skriver:

  Det finns en tjej pa Fejjan som har varldens rumpimplantat, det ser verkligen sa fejk ut sa jag knappt kan sluta stirra nar hon dyker upp i mitt flode. (Victoria Lomba om du blev nyfiken)

 14. Agda den förste skriver:

  SKITFULT….enligt mig.
  Hälsningar Skåne.

 15. Elenor skriver:

  På riktigt, tycker man att det är så fint att ha stora rumpebollar att man gör det för sin egen skull eller gör man det för att alla andra gör det? Vad händer när modet svänger, plockar man ut implantaten då eller?
  Fattar liksom inte vitsen och personligen så tycker jag det är fult🙄

 16. Marie skriver:

  Fast ..? Vem kan tycka det är snyggt .. asfult!

 17. Carina skriver:

  Haha jag med inte snyggt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *