Kick off och ett eureka!

img_3153

Igår var det turbojobba i några timmar och sen hämta upp talibanen. Hon har tjatat på mig att vi ska åka till Malin på Wilmer Kaffebar så att hon får prova deras Sydstatssoppa.img_3151

Det är inte mycket man ser av henne nu för tiden. Hon är 13 år och hormoner är hennes middle name. Fifan vilket jefla humör hon har. img_3163

Men soppan föll i god jord. Hon åt upp rubbet.

 

Jag åkte hem för att göra mig i ordning inför kvällens kick off med Tailsweep. Ni vet, de som sköter alla mina samarbeten och annonser här inne.

Det är möjligt att jag är sist på bollen men fifasen vilken bra uppfinning: en plattborste. Ett hallelujamoment. HUR har jag kunnat missa det här?! Avskyr plattång och det här det bästa som har hänt på den här sidan om året!

När jag var färdig hämtade jag upp Malin/Fnulan på Bromma flygplats. Vi åkte raka vägen till Stefan och Robin på MSL Group. De arrangerar vår resa till Kenya med Zoégas om ett par veckor jag och var tvungen att hämta mitt pass. 

Sen tog jag och Malin en fika. Eller ja, vi var ett par stycken till: 

… henne skånska boppar. 

Efter fikat gick vi bort till Bonnierhuset där kvällens kick off var. Vi mötte upp Mirka. Hon bor ju i Uppsala och passade på att dela hotellrum med Malin inatt. p1020013p1020014p1020038Nya vd:n Öjje och Daniel. Daniel är huvudansvarig för oss som bloggar hos dom. Eller influencers, som vi så fint kallas!img_3169-1

Malin, Maria, Mirka och Magnus. Oj vad många ”M”! Magnus är säljare på Tailsweep. Feliks, som var med i Idol. Malin frågade om de kunde ta en selfie … och skyllde på att hennes mamma så skulle bli så glad då! Det var snarare så att det rasslade till lite i  den skånska Fiffin.

 

Själv höll jag mig till Mirkis!

 

Några av cheferna och jag åkte hem medan resten av gänget drog vidare ut på stan. Kan ju säga att merparten lär ha ont i peruken idag, hehe!

 

Nu till jobbet i nån timme. Sen ska jag, Mirka och Malin ha en minikonferens hos Wilmer-Malin. Vi ska prata event och lite annat roligt som vi vill göra mer er ute i Sverige.

0

14 responses to “Kick off och ett eureka!

 1. Annelie M skriver:

  Berätta mer om borsten, blir sjukt nyfiken o intresserad. Behöver något som går snabbt på morgonen!

  1. Mona skriver:

   Vet vad jag ska säga förutom att det var mycket lättare än med plattången. Köpt den via Ellos, en Babyliss. 600 pickadoller. Jävligt bra. Dock har jag ju bara provat den en gång så jag hoppas att den fortsätter att ara lika bra.

 2. Annelie M skriver:

  Tack, ska också testa! 🙂

 3. Bellsan skriver:

  Nu blir den här kärringen väldigt gnällig? Men influencer? På riktigt? Har världen blivit så korkad att vi inte längre kan använda svenska ord istället? Eller är man så ängslig att man måste spela cool med engelska uttryck? Att tonåringar uttrycker sig på det sättet är väl en sak. De växer förhoppningsvis ifrån det. När växer vuxna ifrån sådana dumheter?

  1. monasuni skriver:

   Ha ha ha, jag vet! Jag är bloggare och ingenting annat sen får de kalla det vad de vill!

  2. Pudeltanten skriver:

   Är väl inget nytt? Finns det längre ett företag som har personalavdelning? Nej, man har en HR-avdelning. Förresten, ordet bloggare har väl inte heller svenskt ursprung? Språket lever och förändras; för längesen var det tyska ord vi använde, och sedan franska. Nu är det engelskan som dominerar; vem vet vad som kommer sen? Kinesiskan? 🙂

   1. Bellsan skriver:

    Må så vara! Bakåtsträvande kärringar förblir dock bakåtsträvande kärringar 😉

 4. Vivi skriver:

  Haha Malins skånska…. 😂

 5. Anna skriver:

  Snälla Mona, menarverkligensnälla! Älskar sin blogg men kan du inte sluta visa din tunga i nästan alla inlägg. Det kanske är fel på mig men jag tycker att tungor på bild är typ lika osmakligt som en död råtta i en stekpanna. 💙

  1. Mona skriver:

   Haha, ska försöka låta bli. =)

   1. Anna skriver:

    Puss och tack 😍😘

 6. Annica skriver:

  Å hur blev det med receptet på dendär soppan? Är så sjukt nyfiken på hur den smakar. Jag har hundra mil ( på riktigt) till Stockholm så de är ju inte bara att släntra in och köpa sig en skål direkt.

  1. Mona skriver:

   Just fan, har tokglömt. Ska messa henne direkt nu. Så kolla senare idag/i helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *