Oh happy weekend

IMG_8238IMG_8239IMG_8237 (1)Det här med att börja en helg med frukost hos Malin på Kaffebar Wilmer ….DAB3C0A4-14A8-4BB0-B83E-197942B1E880IMG_6687

Förresten, det här med Snapchat. Alltså på riktigt. Det kommer jag a l d r i g att förstå mig på. What’s the point med att skriva och skicka bilder när de försvinner for ever direkt efter? Kalla mig gammalmodig men jag gillar när det finns arkiverat!IMG_8217Sen sladdade vi in på Synoptik i Bromma Blocks för att fixa talibanens glasögon. Jag hämtade ju ut dom utan att hon var med och hon behövde få skalmarna tajtare. Sjukt kul att träffa Jojo, nyutexaminerad optiker som var med oss till Nicaragua i våras.

IMG_8253Efter det åkte jag hem och lade ut nya mattan som jag köpt av Malin på LidbyLiving. I vinter åker soffjefeln ut. SOM jag har avskytt den men jag blev övertalad av maken för ett par år sen. Världens största soffa (en del av den syns inte då jag inte satt den på plats) där halva finhooden får plats. I år är det The Wifes Year varför jag bestämmer allt. Passar därför på att byta ut soffan senare i år. Fifasen som jag längtar.IMG_8260IMG_8266I veckan kom 200 kilo nya badrumsmöbler från Golvpoolen och eftersom maken är kvar i Norge fick jag släpa upp allt själv till ovanvåningen. IMG_8251Jag trodde på riktigt att jag skulle få en hjärtinfarkt. Sa*an i gatan så tung det var. IMG_8264När jag ändå var igång släpade jag ned talibanens gamla hylla … som stått utanför hennes rum i ett halvår och som ska till återvinningen. IMG_8263Så här ser mitt matsalsbord ut. Jag har inte plats i köket och idag ska jag rensa ur ett skåp i vardagsrummet.

65-1139 538750 VITRINSKÅP SVART Svart MÖBLER Ellos Home YORK V26

65-1139 538750 VITRINSKÅP SVART Svart MÖBLER Ellos Home YORK V26

Är sugen på att köpa det här till matsalen men har alltid varit lite halvallergisk till skåp där man ser innehållet. Antar att det är en vanesak. IMG_8272Å andra sidan kan man hitta mycket i skåp man inte ser in i. Prylar som legat där i ett halvt decennium. Som den här partygrejen. Måste ha köpt den till något kalas talibanen hade när hon var liten.IMG_8269 Passade på att spruta ned henne i köket men hon var snabb som en iller och slet burken hur handen på mig sen var jakten igång. Efter det hade jag sånt här gojs i hela huset! IMG_8236Nu är jag och mina nya ögonbryn … som alltså blir mindre iögonfallande om någon vecka, åka in till Malin på Wilmer Kaffebar och äta frukost. Med henne och LidbyLiving-Malin. Presenterade dom för varandra på Formex-mässan och det klickade direkt.

 

Fifasen vad lyckligt lottad jag är, jag har bara bra vänner! ❤

 

Jag har snart tillbringat hela helgen med henne och jösses vad jag älskar det.

7

12 responses to “Oh happy weekend

 1. Agda skriver:

  Umgås du inte med Christina Stelli längre ? För visst var det väl du som
  rekommenderade bl.a. hennes bok om sin vidriga skilsmässa ? Eller
  blandar jag ihop det nu ?
  Vänner klarar man sig inte utan.
  Hälsningar Skåne.

  1. Mona skriver:

   Hon är mitt uppe i sin karriär så vi har inte setts. Japp, den boken går inte av för hackor. Den bäst skrivna i den genren.

 2. Marie skriver:

  Tips om du inte vill se röran i ett skåp med glasluckor.
  Det finns spray som du kan spreja på glaset så att det blir frostat alternativt att sätta tyg bakom luckorna eller plastfilm.

  1. Amanda skriver:

   Tänkte samma, eller spets för lite romantisk look.

 3. Clare skriver:

  Sjukt snygg matta och fjuttirackarns vad fin du är i den färgen som jackan är!

 4. Karin skriver:

  Undrar lite om den skarpa gränsen av ögonbrynet mot näsan. Så ser ju inte några riktiga ögonbryn väl ut? På t-banan har dessa ifyllda ögonbryn blivit nästan lika vanliga som de inklistrade ögonfransarna men det ser lite märkligt ut när nästan alla har samma form och den skarpa gränsen. Avslöjar lite tatueringen men det kanske är helt ok? Förstår att de är extra markerade nu men den skarpa linjen tycker jag verkar stanna kvar? Är svårt sugen på mackan nu. Får ta mig till affären och återskapa min egen i avvaktan på originalet.

  1. Mona skriver:

   Riktiga ögonbryn kan se ut lite hur som helst. Eller snarare: riktiga ögonbryn ser ut så som man själv formar dom. I mitt fall ser de ut så här i början nu när de är nygjorda. Sen blir det mer mjuka former. =)

 5. Jannike skriver:

  Jag vet inte vad som hänt, men jag älskade att hänga/läsa Maggan och dina bravader tillsammans? Varför inte längre honey?

 6. Madeleine Martinsdotter skriver:

  Hej, jag har nyligen hittat till din blogg och gillar den skarpt 🌟 har en fråga…vad är det för fillers du använder i ansiktet och var i ansiktet?
  Jag funderar på att testa något i den stilen själv men botox känns lite läskigt, jag är lite feg …
  Trevlig söndag och kram på dig

 7. Linnea skriver:

  Vet du inte att Talibanens gamla hylla är hårdvaluta på köp och säljsidor? Iallafall i Skåne. Skåpsinsatsen och lådinsatsen hade mer än gärna fått flytta till mig, tyvärr bor vi inte direkt på gångavstånd

 8. Helena m. 4 (ex. Mitt-i-Spenaten) skriver:

  Du och jag kan snacka om ”världens största soffa” lite senare i år, kan hända att jag vet var den kan bo framöver… 😉
  (sonen behöver nytt i rummet vi ska inreda till honom i källaren…) Just sayin’…
  PS. Jag har fått jobb ! … typ 2 stenkast från ert kontor… 🙂

 9. MissC skriver:

  Supersnygg matta, helt i min smak. Vitrinskåpet gick inte av för hackor det heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *